7 plágium játék, amelyek sikeresebbek, mint az eredeti verzió, nem zavarban vagy?

Annak ellenére, hogy nyíltan utánozza a többi játékot, ez a hét plágiumos játék még az eredeti játéknál is sikeresebb. Van a kedvenc játékod, bandád?

A videojáték létrehozása minden bizonnyal nagyon nehéz folyamat. Nem csak jó programozás Természetesen egyedi ötleteket is kell keresnie, hogy a játéka eltérjen a többitől.

Az egyik mód az, ha más, már létező játékokból inspirációt keres. Az új játék azonban nem másolhatja le teljesen más játékokat.

Természetesen minél sikeresebb egy játék, annál gyakrabban válik inspirációvá más játékokhoz. Nem ritkán ez a klassz játék még plágium, banda.

7 plágiumjáték, amelyek az eredeti verziónál sikeresebbek

Bár a plágium, más emberek ötleteinek utánzása, etikátlan és helytelen, ezt a gyakorlatot nagyon gyakran a játék- és kreatív iparágakban alkalmazzák.

Valójában van néhány is plágium játék, amely még eladhatóbb, mint az eredeti változat. Biztos kíváncsi vagy, igaz? Gyere, nézd meg a következő cikket!

1. Guitar Hero (GuitarFreaks)

Gitár hős az egyik legikonikusabb játék, amelyet először adtak ki a platformon PS2 2005. Ez a szimulációs játék jól érzi magát gitározásban.

Egyszerűen megnyomva bizonyos gombokat, a gitárhangszer dallama úgy fog szólni, mintha a hangszeren játszana.

A játék sikere miatt senki sem tudja, hogy a Guitar Hero plágium az 1999-es Konami című játékból GuitarFreaks.

2. Crash Team Racing (Mario Kart)

Ha korábban beszéltünk a PS2-játékokról, akkor itt az ideje, hogy folytassuk a legendás PS1-játékokkal, nevezetesen Crash Team Racing vagy CTR.

Más versenyjátékokkal ellentétben gyűjthet olyan tárgyakat, amelyek segítenek a versenyek megnyerésében, például rakétákat és másokat.

Ez a játék annyira sikeres volt, hogy még a korábban megjelent Nintendo játékok népszerűségét is legyőzte, nevezetesen Mario Kart.

Mondhatni, hogy ez egy Nintendo vs Sony verseny! Hú, szerinted a Sony fizet jogdíjat, vagy sem?

3. Fortnite (PlayerUnknown csataterei)

Közötti vita a világ 2 legnagyobb battle royale játékáról Fortnite és Ismeretlen játékos csataterei már régóta tart.

Annak ellenére, hogy először jelent meg, a PUBG népszerűsége csak az ázsiai kontinensre korlátozódott. A PUBG-t utánzó és módosító Fortnite világszerte még sikeresebb.

Semmi félszeg, a Fortnite eSports bajnokság az egyik legnagyobb eSports verseny lett, amelynek közönsége nem alacsonyabb a Dota 2-nél.

4. Mobile Legends (League of Legends)

Néhány évvel ezelőtt volt egy kérdés, amely Mobile Legends erőszakkal lezárják. Ennek oka az, hogy ezt a játékot plágium ügy miatt jelentették be a bíróságnak.

Riot Games Ne fogadja el, hogy a MOBA játékukat, a League of Legends-et teljesen átmásolja a Mobile Legends. Sőt, a Mobile Legends rövid időn belül sikereket tudott elérni.

Tencent, a Riot Games szülője is részt vett ebben. Ennek eredményeként Moontonnak, mint a Mobile Legends fejlesztőjének, bírságot kell fizetnie 2,9 millió USD a Riot Games-re.

5. Candy Crush (Bejeweled)

Rengeteg képmegfelelő kirakós játék létezik. Ennek a műfajnak sok rajongója azonban ezt gondolja Felékesített az első.

Sajnos ez a drágakövekkel való játék eldőlt a trónról, és helyébe egy illő cukorka játék lépett Cukorka törő.

A Candy Crush igazán szórakoztató játékmenet.másolat Bejeweled tulajdona. Ez a játék azonban még sikeresebb, mint az eredeti játék.

6. Forza (Gran Turismo)

Ha elkezd játszani a PS1 konzolon, akkor már biztosan ismeri a reális autóverseny játékokat, A Gran Turismo.

Amikor a 90-es években megérkezett a Gran Turismo, ez a játék azonnal a verseny műfajának primadonnája lett. Nincs más játék, amely versenyezhet ezzel a játékkal.

Ezt az uralmat azonban megtörte Forza sorozat amely a 2000-es évek közepén kezdett részt venni. Valójában most a Forza hírneve magasabbra emelkedett, mint a Gran Turismo.

7. Castlevania: Az éj szimfóniája

Játszott valakit valaha a játék Castlevania: Az éj szimfóniája? Ha igen, akkor talán úgy fogja érezni, hogy ez a játék hasonló egy játékhoz Szuper Metroid.

Természetesen, mivel ennek a két játéknak többé-kevésbé azonos fegyverkezési mechanizmusai, térképei és játékmenete van, bandák.

Ennek ellenére a Castlevania-t sikeresebbnek tekintették, mert képes volt meghatározni a műfajt, valamint sok más játék inspirációja volt.

Ez volt Jaka cikke arról a 7 plágium játékról, amelyek még az eredeti játéknál is sikeresebbek voltak. Annak ellenére, hogy sikeresek, ezeknek a játékoknak a viselkedése nem érdemes utánzásra, banda.

Ha van javaslata vagy véleménye, nyugodtan írjon megjegyzést ehhez a cikkhez. Találkozunk még egyszer Jaka következő érdekes cikkében!

Olvassa el a cikkeket is Legjobb játék vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found