7 legjobb youtube csatorna a robotika elsajátításához

Azok számára, akik rajonganak a robotika világáért, itt Jaka bemutatja a leghatékonyabb YouTube-csatornákat, amelyek segítenek megtanulni robotokat gyártani.

Ez idő alatt tudhatja Youtube csak online szórakoztató eszközként. Azonban lassan a paradigma megváltozott, és a YouTube platform lett online tanulás.

Konkrét példa látható Ellis Ware sikeréből: ennek a 19 éves tinédzsernek sikerült létrehoznia a "Robot háborúkat". Ahelyett, hogy egyetemre ment volna, a robot programozásának és a mérnöki tudásnak a YouTube-on tanult mindent.

  • A 7 legjobb YouTube-csatorna, amelyek megtanulják a kódolást
  • Ez az 5 YouTube-csatorna okosabbá teszi Önt
  • 10 legjobb YouTube-csatorna, amelyek megtanulják ingyen feltörni

YouTube-csatorna a robotika tanulásához

Fotó jóvoltából: Fotó: Businessinsider, Banner: Stanford

Hongkiat-tól idézve azoknak, akik rajonganak a robotika világáért, itt Jaka bemutatja a leghatékonyabb YouTube-csatornákat, amelyek segítenek megtanulni robotokat gyártani.

Ha nem tud programozási nyelvet, tanulmányozhatja ezt a 7 legjobb YouTube-csatornát a kódoláshoz. Nos, itt van a 7 legjobb YouTube-csatorna, amelyek megismerhetik a robotgépeket.

A Raspberry Pi használatával

1. Sentdex

A Raspberry Pi alapvetően egy mini számítógép, amely különböző alkatrészekhez tud csatlakozni, és sok mindenre programozható.

Az egyik robotok gyártása a YouTube csatornán keresztül Sentdex Itt megtanulhatja saját robotjának felépítését és programozását a Raspberry Pi használatával, átfogó utasítások segítségével.

2. Számítógépek magyarázata

YouTube-csatorna Számítógépek magyarázata ez mélyebben belemerül a Python kifejezetten robotikára történő programozásába. Nyugodtan, a beszélgetés nagyon barátságos, és nem számít, ha nem ismer semmilyen programozási nyelvet.

Mert lassan lehet tanulni, ami megmagyarázza a programozás mögött meghúzódó alapvető elméletet és logikát, valamint azt, hogy miként lehet robotot építeni.

Azt is megvitatja, hogy a programozás miként kapcsolható össze a tényleges elektronikus alkatrészekkel. Végül fel tudod építeni saját rendszeredet vagy egy egyszerű robotot.

A robotmérnöki munka

3. EEVblog

Ha van értelme a robot programozásához, és meg akarja tanulni a robotika fizikai oldalát, van egy YouTube-csatorna EEVblog, kezdőknek, szakembereknek készült.

Pihenhet, miközben elsajátítja az elektronikai mérnököket. Ez a csatorna bemutatja az elektronika különféle típusait, valamint az elektronikus termékek tesztelésére, szétszerelésére és feltörésére szolgáló eszközöket.

4. Ithnkurcute

Ezután megismerheti a robotikát és az elektronikát Piton ezen a csatornán. Látni fogja a robotika és az elektronika kéz a kézben való működését. Valamint, hogyan csinálod.

A lecke fő témái a feszültségek tesztelése, az áramkörök, az ellenállások, az elemek kiépítése és a robot építéséhez szükséges egyéb szakkifejezések megértése.

5. Botyard

Ismeri az elektronika alapjait, és azonnal egy igazi robotot szeretne építeni? YouTube-csatorna Botyard nagyon alkalmas az Ön számára. Az előző YouTube-csatornától eltérően Botyard egy sor további demonstrációt ír le.

A videó sorozat érdekessége, hogy megmutatja, hogy robotot készíthet újrahasznosított zseblámpából, több LED-ből, Arduino Nano, Arduino Uno, szervókból és egyebekből. Könnyű megtalálni a szükséges elemeket.

6. SparkFun Electronics

YouTube-csatorna SparkFun Electronics ennek célja, hogy megtanulják, hogyan kell robotokat tervezni és programozni a tényleges munkához. Megtanulja, hogyan kell dolgozni az elektronikával, például a tranzisztorok forrasztásával és más alkatrészek összeállításával.

7. Stanford

Végül közvetlenül a robotika elméletről tanulhat Stanford. Alapvetően ez egy előadássorozat a robotikáról a Stanford egyetemi tanárok részéről, és nagyon hasznos, ha kifinomultabb robotokat akar építeni.

Sok mindent megbeszéltek, például pályagenerálás, mozgástervezés, dinamika, inverz és előre kinematika, térbeli leírások, erő- és helyzetszabályozás, és mások. Más YouTube csatornákkal ellentétben ez az elmélet egyértelműen nagyon fontos a kifinomult robotok felépítésében.

Ez a 7 legjobb YouTube-csatorna a robotika elsajátításához. Természetesen ez a cikk tökéletes azok számára, akik szeretnék saját robotot építeni, de nem tudják, hol kezdjék. Most legalább összegyűjthet minden hasznos információt a robotikával kapcsolatos programozásról, mérnöki munkáról és elektronikáról. Boldog munkát!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found