10 legjobb Nintendo switch játék, amelyet el kell játszanod

Rendelkezik Nintendo Switch-szel, de zavarodott abban, hogy milyen játékot kell játszania? Ne aggódj, banda. Az ApkVenue megmondja a legjobb Nintendo Switch játékokat, amelyeket el kell játszanod

Aki itt ismeri az által gyártott konzolokat Nintendo? Az első generációs Game Boy-tól kezdve Nintendo Switch, a mai legújabb Nintendo konzol.

Sok Nintendo Switch játék van már a piacon. RPG játékoktól, harci játékoktól, kalandjátékoktól és még sok minden mástól.

Ebben a cikkben az ApkVenue arról fog beszélni A 10 legjobb Nintendo Switch játék ami érdekelheti a hamarosan megjelenő Switch Lite megvásárlását.

10 legjobb Nintendo Switch játék, amelyet el kell játszanod

A Nintendo Switchnek sikerült megragadnia sok olyan játékos szívét, akik korábban 2 másik konzol, nevezetesen a PlayStation 4 és az XBOX ONE hűséges játékosai voltak.

Jaka szerint a Nintendo Switch bűnbánati kísérlet, amelyet a Nintendo tett az előző konzoljuk után, Wii U, kudarcot vallott a piacon.

A bármikor játszható kapcsolót sok ember választja, akik mindig elfoglaltak, így nincs idejük otthon játszani a játék után.

Nintendo Switch felhasználók számára az ApkVenue megmondja 10 legjobb Nintendo Switch játék, amelyet el kell játszanod. Nézd meg!

1. A Zelda legendája: A vad levegője

Ha hűséges Nintendo rajongó vagy, biztosan ismered már ezt a címet.

A Legend of Zelda: Breath of the Wild a legjobb Nintendo Switch játék, amelyet valóban el kell játszanod.

Ez az RPG műfajú játék nagyon jó grafikával és animációval rendelkezik, banda. Ezenkívül a játékmenet és a harci mechanika szórakoztató, hogy rabjává váljon.

Ez a nyílt világú játék vitathatatlanul a legjobb Nintendo Switch játék, amelyet a Nintendo valaha készített. Sokan vásárolják meg a Switchet ennek az egyetlen exkluzív Nintendo játéknak, bandának köszönhetően.

RészletInformáció
FejlesztőNintendo Entertainment tervezés és fejlesztés
FelületNintendo Switch, Wii U
Kiadási dátum2017. március 3
MűfajAkció-Kaland

2. Super Mario Odyssey

A Zelda sorozaton kívül vannak a Nintendo Switch legjobb exkluzív játékai is, nevezetesen a Super Mario sorozat. A 2. legjobb Nintendo Switch játék elfoglalt Super Mario Odyssey, banda.

A Super Mario Odyssey játékmenete hasonló a régi Super Mario játékokhoz. Csak annyi, hogy ez a játék 3D grafikával rendelkezik, és nyitott világú témát, bandát hordoz.

Ez a játék érezni fogja egy másik Super Mario játék élményét. A kedves grafika, vidám zene kíséretében boldoggá tesz a lejátszás során.

RészletInformáció
FejlesztőNintendo Entertainment tervezés és fejlesztés
FelületNintendo Switch
Kiadási dátum2017. október 27
MűfajPlatform, akció-kaland

3. Mario Kart 8 Deluxe

A 3. legjobb Nintendo Switch játék egy játék a legújabb Mario Kart sorozatból, nevezetesen Mario Kart 8 Deluxe. Ez a játék inspirálja hasonló játékokat, mint például a Crash Team Racing.

Ez a játék egy gokartverseny, egyedi karakterekkel, amelyek megtalálhatók a Super Mario franchise-ban. Használhatja a rendelkezésre álló elemeket, hogy felülmúlja ellenfeleit.

Ez a játék nagyon szórakoztató az online és offline játékhoz a barátaiddal. Nincs elégedettebb érzés, mint megverni barátait ebben a játékban.

RészletInformáció
FejlesztőNintendo Entertainment tervezés és fejlesztés
FelületNintendo Switch
Kiadási dátum2017. április 28
MűfajVerseny

4. Tűzjelkép: Három ház

Tűzjelkép: három ház egy játék körön alapuló RPG amelyet akkor kell játszanod, ha rajongsz a stratégiai játékokért.

Ez a játék az egyik legjobb Nintendo Switch-játék 2019-ben. A Fire Emblem sorozat régóta régóta ismert taktikai játékmenetéről, és kiforrott stratégiát igényel.

Ebben a legújabb Tűzjelkép-sorozatban 3 csoport közül ki kell választania a hallgatók egyikét, és hőssé kell tenni őt a folyamatban lévő háborúban.

RészletInformáció
FejlesztőKoei Tecmo Games
FelületNintendo Switch
Kiadási dátum2019. július 26
MűfajTaktikai RPG

5. Tetris 99

Aki nem ismeri a játékokat Tetris? Ha nem tudod, akkor még mindig túl fiatal vagy, banda. A Tetris az egyik legkelendőbb játék a világon.

Kiderült, hogy a Nintendo Switch-nek is van egy Tetris játéka, tudod, banda. Annak ellenére, hogy ez egy régi iskola játék, ez egy játék Tetris 99 egy tisztességes új rendszert hoz, így az egyik legjobb Nintendo Switch játék.

Ebben a játékban 98 másik emberrel egyszerre fogsz játszani a Tetrisszel. Hasonló a csata-királyi játékhoz, az utolsó állva győz, bandában.

RészletInformáció
FejlesztőNintendo
FelületNintendo Switch
Kiadási dátum2019. február 13
MűfajPuzzle, Arcade, Battle-Royale

Egyéb legjobb Nintendo Switch játékok ...

6. Pokemon Menjünk Pikachu / Eevee

Melyik igazi Nintendo rajongó nem ismeri a játékot Pokemon? Pokemon Menjünk Pikachu / Eevee az egyik legjobb Pokemon játék, amelyet játszhatsz.

Akárcsak korábban, a Nintendo mindig kiad minden Pokemon játék 2 verzióját. Azt mondta, mindkettőjüknek vannak exkluzív Pokemon fajai, amelyeket nem találhat meg más verziókban.

Ez a játék lenyűgöző 3D grafikával rendelkezik, és ne felejtsen el olyan fontos elemeket tartalmazni, mint más Pokemon játékok. Természetesen ez a játék az egyik legjobb Nintendo Switch-játék 2018-ban.

RészletInformáció
FejlesztőGame Freak
FelületNintendo Switch
Kiadási dátum2018. november 16
MűfajRPG

7. Super Smash Bros. Végső

Super Smash Bros. Végső egy sorozatbeli játék Super Smash Bros a legújabb és egyben az első, amelyet kifejezetten a Nintendo Switch platformra dobtak piacra.

Ez a harci műfajú játék 74 karaktert tartalmaz, amelyeket el lehet játszani. Nem csak, hogy sok anime karakter vagy más játék játszható.

A legjobb Nintendo Switch játékként ez a játék részletes grafikával és nagyon rugalmas animációval rendelkezik. Egyébként nagyon szórakoztató online és offline játék, banda.

RészletInformáció
FejlesztőNintendo, Bandai Namco
FelületNintendo Switch
Kiadási dátum2018. december 7
MűfajHarc

8. Mario + Rabbids: Kingdom Battle

Mario + Rabbids: Kingdom Battle a Super Mario sorozat főszereplőjét, Mario-t hordozza, de egészen más a játékmenete, a bandája.

Ebben a legjobb Nintendo Switch játékban már nem játszol kaland témájú Mario játékokat. Ennek a játéknak van rendszere körönként amely stratégiát igényel.

Ó, igen, ez a játék egy crossover játék a Super Mario & Rabbids Invasion játék, banda között. Biztosan igazán izgalmas lesz, deh!

RészletInformáció
FejlesztőUbisoft
FelületNintendo Switch
Kiadási dátum2017. augusztus 29
MűfajFordulási alapú, RPG

9. Splatoon 2

2. Splatoon a legjobb multiplayer játék, amelyet a Nintendo Switch-en játszhatsz. Ez a játék aranyos grafikával és nagyon élénk színekkel rendelkezik.

A Splatoon eredetileg egy exkluzív játék volt a Wii U-n. A Splatoon 2 kifejezetten a Nintendo Switchre váltó rajongók számára jelent meg.

Te vagy Inklings, félig ember, félig tintahal. Versenyeznie kell az aréna színezésére a csapata színeivel, hogy legyőzze ellenségeit. Nagyon izgalmas, banda!

RészletInformáció
FejlesztőNintendo EPD
FelületNintendo Switch
Kiadási dátum2017. július 21
MűfajHarmadik személy lövő

10. Csillagvölgy

Stardew Valley egy mezőgazdasági szimulációs játék, amely nagyon hasonló játékmenettel rendelkezik, mint a legendás Harvest Moon játék.

Ez a játék még mindig pixel grafikával rendelkezik. Ennek ellenére ezt a játékot igazán szórakoztató játszani, ha fáradt vagy túl késő.

A Harvest Moon-hez hasonlóan itt is gazdálkodhat, nevelhet, betakaríthat, halászhat és még sok minden más. Ezt a játékot többjátékos módban is játszhatod.

RészletInformáció
FejlesztőEric Barone, Sickhead Games
FelületNintendo Switch, PS4, Android, PC, XBOX One, iOS
Kiadási dátum2016. február 26
MűfajSzimuláció, taktika, RPG

Ez Jaka cikke a 10 legjobb Nintendo Switch játékról, amelyeket el kell játszanod. Ha nincs Nintendo Switch, akkor talán érdekelni fogja a fenti játékcímek megtekintését.

Remélhetőleg Jaka cikke segíthet és szórakoztathat, banda. Találkozunk egy másik Jaka cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Legjobb játék vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found