Ez az 5 legjobb Android-sakkjáték okossá tehet! Nem hiszek?

Az 5 legjobb sakkjáték az Androidon, amelyek segítenek gyakorolni az agyadat és felfrissíteni az elmédet.

Számos sport végezhető az elme felfrissítésére. Az egyik az agytorna. Ez a sport általában a sakk szinonimája. A testmozgás nagyon jót tesz az egészségnek, de az agytorna jó képességeink csiszolására is.

Ez 5 legjobb sakk játék Androidon amit most ki kell próbálni! Kérjük, olvassa el a teljes áttekintést alább.

  • 5 legjobb és legizgalmasabb Game Boy Advance (GBA) játék
  • Ez az öt Android-agyidéző ​​okosabbá teheti az agyadat
  • 10 legjobb agytorna az Android 2019-hez | Legyen okosabb!

5 legjobb sakkjáték az Androidon

1. Sakkmentes

Chess AI Factory Limited az okostelefonok egyik legnépszerűbb sakkjátéka. Ez az alkalmazás minden alapot tartalmaz, és 12 nehézségi szinttel rendelkezik. Köztük az alkalmi divat, profi játék, eredmények, ranglisták, és nyolc sakktábla-témája van.

2. Sakk taktika Pro

Chess Tactics Pro ellentétben a legtöbb sakk játékkal általában. Sok sakk rejtvény van itt, és külön-külön is eljátszhatja őket online annak érdekében, hogy eljussunk a rejtvényhezfrissítés mindegyikőtök online. Itt felkérést kap, hogy fejlessze készségeit és megtanuljon új taktikákat.

3. Droidfish

Droidfish egy népszerű Android sakkjáték GUI-val. Egyetlen mutatóval rendelkezik, és számos funkcióval rendelkezik, beleértve a PGN, FEN és EPD támogatást.

A nehézséget a motor teljesítményének megváltoztatásával állíthatja be. Ez az egyik sakkjáték, amelyet a komoly sakkozók szeretnek. Ez azért is ingyenes, mert nincsenek alkalmazáson belüli vásárlások vagy hirdetések.

4. iChess

iChess az alkalmi játékosok egyik sakkjátéka. Nagyon hasonlít a Chess Tactiscs Pro-hoz. Leginkább az összes rejtvényt oldja meg offline.

Itt van három nehézség, amelyet a képességeidnek megfelelően kell megválasztani. Az ingyenes verzió hirdetéseket tartalmaz, míg a pro verzió nem.

5. Igazi sakk

Igazi sakk az egyik legjobb sakkjáték odakinn. Jól néz ki 3D táblával. Ez a játék is tartalmaz online multiplayer, csevegés játékon belüli és különféle társasági témák.

2D-ben is játszhat, ha a 3D-s tábla túl zavaró. Ez a játék 2400 nehézségi szintet kínál, amelyeket most kipróbálhat.

Véleménye szerint melyik játék a legjobb az Android sakkjátékok fenti 5 listáján? Jalantikus javasolta az utolsót, mert nagyon nagy kihívást jelentett és nagyon csiszolta az agyi képességeinket. Melyik játékot választja? Hagyja meg észrevételeit alább. Köszönöm.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found