okoskodj! Ez 10 android játék a jobb és a bal agy edzésére

Kiderült azonban, hogy az Androidon több olyan játék is létezik, amelyek képesek a jobb és a bal agyi képességek edzésére.

Sok Android-játékkal találkozhattunk. Kezdve versenyjáték nak nek stratégiai játék a Playstore-on van.

Kiderült azonban, hogy az Androidon több olyan játék is működik, amelyek képesek gyakorolni a készségeket jobb és bal agy. Jaka összeállította 10 Android-játék a jobb és a bal agy edzésére. Nézzük meg az áttekintést!

  • 10 legjobb arcade játék Android telefonokhoz 2019-ben | Internet nélkül is játszhatsz!
  • Ez a 9 alkalmazás állítólag okozza az agyat
  • Ez a 6 Android matematikai tanulási alkalmazás jó eredményeket nyújt a gyors számolásban

10 Android-játék a jobb és a bal agy edzésére

1. 2 autó

Nem, ez nem az versenyautó játékok, hanem egy agilitási játék, amely a jobb és a bal agy használatának körültekintésére támaszkodik.

Két piros és kék autót kell irányítania, minden szétszórt kört meg kell tennie, és el kell kerülnie a doboz alakú akadályt. Minél magasabb a pontszámod, annál jobban képes vagy irányítani az agyad egyensúlyát.

2. Hop

Egy másik kézügyességi játék tapasztalt fejlesztőktől származik Ketchapp. Ezúttal tesztelni fogják, hogyan lehet egyensúlyban tartani a vizuális rögzítést a kézmozdulatokkal.

Irányítania kell a folyamatosan ugró labdát egyik dobozból a másikba, amely egyre gyorsabban halad. Ha nem a labda irányítására koncentrál, akkor a labda címe könnyen a végtelen résbe esik.

3. Zongoracsempék 2

Folytatni franchise az előző, cím alapján ismert játék Ne koppints a fehérre, mégpedig játékok Zongoracsempék 2. Természetesen ez egyértelműen lemeríti az agy mindkét részét, hogy játszhasson.

Meg kell koppintani a képernyő fekete részét, mintha egy zongorabillentyűt, ahol a dal ritmusa annál gyorsabb lesz. Ez további intelligenciát ad az agyadnak, mivel itt a legtöbb klasszikus dal.

Játékok Arcade Clean Master Games LETÖLTÉS

4. Geometry Dash

Az ügyesség játéka 'őrült' lehet, hogy az Androidon volt. A korai szakaszban általában minden játék könnyen fog menni. De nem tovább Geometry Dash, teljesen kínozni fogsz a szint elejétől a végéig.

Munkája valójában meglehetősen egyszerű, csak vigye el a dobozt a rendeltetési helyre, elkerülve az akadályokat.

Játékok Arcade RobTop Games LETÖLTÉS

5. Break Liner

Játszani vadászgép, ügyességét és ügyességét megkövetelik a játékban Break Liner.

A módszer meglehetősen egyszerű, csak a síkot kell mozgásban tartani, úgy, hogy mindegyiket összeomlik sárga vonal. Ugyanakkor ellen is vigyáznia kell piros vonal ami felrobbanhatja a gépét. Vagy gyorsnak kell lenned, és el kell fogadnod az egyes vonalak elpusztítását, hogy a géped ne álljon meg és ne pusztuljon el.

6. Kövesse a vonalakat: Aszinkron

Játszma, meccs Kövesse a vonalakat: Aszinkron egy másik játék, amely edzheti az agy egyensúlyát. A jobb és a bal kezed között lesz itt tényleges használat.

A játékmenet meglehetősen egyszerű, csak be kell tennie a két ujját, és követnie kell a vonalat. Mindazonáltal az egyes vonalak különbözőek lesznek a jobb és a bal között. Ha nem tud különbséget tenni a bal és a jobb kéz mozgása között, akkor biztosan kiesnek az ujjai a sorból.

7. Táncvonal

Táncoló vonal egy agilitási játék és Ritmus, ami azt jelenti, hogy úgy fog játszani, hogy kiegyensúlyozza a kézmozdulatait és a hallottakat.

Irányítanod kell a kígyónak látszó vonalat, és követned kell a ritmust, hogy a vonal mozgását a megtett útnak megfelelően módosítsd. Természetesen intelligenciára van itt szükség.

8. Cytus

Még mindig a játéktól ritmus, Cytus nem csak ügyességi ügyet követel, hanem elég mély háttérsztorija is van. Itt mesél az emberi életről a világ elejétől a végéig.

Játékmenetelég addiktív, és a zene megrázza a fejed, mert mindegyik dalt nagyon jó hallani. Csak meg kell koppintania minden alkalommal pont ami megjelenik, de meg kell egyeznie a fekete vonallal és a bemutatott ritmussal.

Rayark Inc. zenei játékok LETÖLTÉS

9. Keresztes út

Az úton átkelve elég triviálisnak tűnik, de a játékban komolyabbnak és vonzóbbnak bizonyul Crossy Road.

Így van, olyan karaktert fogsz játszani, akinek a feladata átkelni az úton ami nagy forgalmú. Irányítanod kell a karakteredet, aki folyamatosan halad, nehogy eltalálja vagy akár minden létező akadályt és akadályt eltaláljon.

Játék Trivia Skin Pack LETÖLTÉS

10. Színkapcsoló

A színes kivitelű játékok általában érdekesnek tűnnek, és boldoggá tesznek minket. De úgy tűnik Színkapcsoló kissé bosszantóvá változtatta.

Meg van rendelve, hogy megállás nélkül ugráljon a labdába, de meg kell felelnie a labda színének és az útjában álló akadályoknak. Ha más színű labdát ugrál akadálysal, akkor biztosan elveszíti.

Fortafy Games Arcade Games LETÖLTÉS

Ez az 10 Android-játék a jobb és a bal agy edzésére. Hú, kiderült, hogy a játékok az agy intelligenciáját is képezhetik. Ne felejtse el megírni véleményét az alábbi megjegyzések oszlopban!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found