egyszerű módja annak, hogy megváltoztassa a pubg fiókot az androidon, annyit változtathat, amennyit csak akar!

Problémája van a PUBG-fiókjával, és ki akarja cserélni? Igen, megteheti, a lehető legtöbb új PUBG fiókot is létrehozhatja. Gyere, nézd meg az alábbi teljes módszert!

Tetszik a PUBG Mobile játék?

Elindítása óta mobil platform, A PUBG gyakran olyan játék, amely elfoglalt. Ez a Battle Royale játék minden játékostól rabja lehet.

Minden PUBG-játékosnak szüksége lesz egy magas rangú és múltú számlára megöl vagy bőséges győzelmek.

Ennek elérése érdekében a játékosoknak általában különféle számláik vannak, amelyeket gyakorolni kell, hogy a fő számlájuk rangja ne csökkenjen. Beleértve téged?

Azok számára, akiket zavart a fiókváltás vagy a PUBG-fiók elhagyása, itt az ApkVenue adja meg a lépéseket. Nézze meg a teljes módszert!

Hogyan lehet egyszerűen megváltoztatni a PUBG-fiókot

A PlayerUnknown csataterei vagy a PUBG egy Battle Royale műfajú játék, amely különféle konzolokon érhető el, például PC-n, Androidon vagy iOS-en, valamint az XBOX One-on.

Maga a PUBG Mobile 2018 februárjában jelent meg, és több mint 100 millió letöltést tudott letölteni a Google Play Áruházból.

Lövöldözős játékok Tencent Mobile International Ltd. LETÖLTÉS

A PUBG nemcsak szórakoztató játék, hanem szórakozás is. A különböző streaming webhelyekről érkező sok közvetítő a PUBG-t használja tartalmukként.

Ennek a játéknak a csapata gyakran rendez versenyeket nemzetközi vagy országos szinten is. Példa, PUBG Mobile Star Challenge 2018 és PUBG Mobile Indonesia Nemzeti Bajnokság 2019.

A The Verge-től idézve a PUBG Mobile több mint 200 millió játékossal rendelkezik, és 30 millió aktív játékos van.

Minden játékosnak több számlája is lehet, függetlenül attól, hogy kifejezetten edzésre használják-e, hogy a rangja ne csökkenjen, vagy számlájával, hogy profi módon játszhasson.

Hogyan változtathatja meg a fiókját, vagy hozhat létre új fiókot, az ApkVenue-t?

A módszer nagyon egyszerű. Gyere, nézd meg az alábbi teljes lépéseket:

Hogyan lehet megváltoztatni a PUBG-fiókot

A PUBG-fiók, amelyet játszol, nem csak egy számlára korlátozódik, Könnyen megváltoztathatja a fiókokat. Önmagadba történő bejelentkezéshez négyféleképpen használhatod.

A PUBG 4 bejelentkezési médiát biztosít a közösségi média használatával Facebook, Twitter, Google-fiók és Vendég.

A Facebookon, a Twitteren és a Google-on keresztül létrehozott számlák állandóak. Eközben a vendégfiók csak egy eszközzel használható.

Ha megváltoztatja mobiltelefonját, a vendégfiók nem vihető át. Az ApkVenue azt javasolja, hogy a vendégfiókot csak gyakorlás céljából használja.

Így módosíthatja PUBG-fiókját:

1. lépés - Nyissa meg a PUBG-t, majd adja meg a Beállításokat

  • Kattintson a menüre beállítás a képernyő jobb alsó sarkában, amely fog alakú.

2. lépés - Kattintson a Kijelentkezés elemre, és válassza az OK lehetőséget

  • Kijelentkezés megtalálja Alap oszlop, akkor a főoldalra kerül a bejelentkezéshez.

3. lépés - Válassza ki a bejelentkezési adathordozót.

  • 4féleképpen lehet bejelentkezni, nevezetesen a Facebookon, a Twitteren, a Google-n és a Vendégen keresztül.

Minden alkalommal, amikor új fiókot hoz létre a közösségi média, például a Twitter és a Facebook segítségével, egy új oldalra irányítanak a bejelentkezéshez.

Csak egy fiókot használhat a közösségi médiában egy PUBG-fiókhoz. Minél több közösségi média-fiókkal rendelkezik, annál több PUBG-fiókot tud regisztrálni.

Más a történet, ha a vendég segítségével hoz létre fiókot. Gyerünk, nézd meg, hogyan regisztrálhatsz egy új fiókot a vendég használatával.

Hogyan lehet regisztrálni egy új PUBG számlára

Mint az ApkVenue korábban említette, a vendég fiókot csak egy eszköz használhatja. Nem helyezheti át a vendégfiókot egy másik eszközre.

A vendégfiók regisztrálásához nincs szükség személyes adatokra, például e-mailre vagy mobiltelefonszámra. Elkészítése nagyon egyszerű, tényleg!

Gyere, nézd meg az alábbi teljes módszert:

1. lépés - Lépjen be a bejelentkezési oldalra, és válassza a Vendég lehetőséget

  • Ha a vendég opció nem található meg a fő bejelentkezési oldalon, akkor csak annyit kell tennie, hogy rákattint Több. Ezenkívül értesítést kap a vendég fiókkal kapcsolatos figyelmeztetésről.

2. lépés - Válassza ki a kiszolgáló régióját, majd válassza a Folytatás lehetőséget

  • Ha Indonéziában játszik, akkor jobb, ha szervert választ Ázsia. Mert az internetkapcsolat, amelyet kap, stabilabb lesz.

3. lépés - Hozza létre a karakterét, majd kattintson a Létrehozás gombra

  • Testreszabhatja arcát, haját, becenevét és még sok mást. Ezt a beállítást megváltoztathatja a játékban.

Miután sikeresen létrehozott egy karaktert, belép a játék előcsarnokába. Győződjön meg róla is becenév még nem vagy a többi játékos tulajdonában.

A játékok beceneve-ajánlásait az ApkVenue cikkében láthatja.

Egy pillanat alatt meg kell változtatnia a becenevet a játékban tétel külön megnevezve Átnevezheti a kártyát amelyet a játékban 180 UC-ért adnak el.

Tehát ellenőrizze, hogy a használt becenév megegyezik-e. Könnyű, igaz, hogyan lehet megváltoztatni PUBG-fiókját és regisztrálni egy új fiókot?

Így lehet egyszerűen megváltoztatni a PUBG-fiókokat, problémái vannak a fiókváltáskor?

Írja le kérdéseit és véleményét a megjegyzések rovatba, igen. Találkozunk a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is PUBG vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found