Íme a 6 legjobb MMORPG játék PC-re 2016. február

A létező több ezer MMORPG játék közül melyiket érdemes játszani? Ezért a következő cikken keresztül 10 legjobb MMORPG játékot állítottunk össze PC-n 2016 februárjában.

Azoknak, akik nagyon ismerik a játék világát online, ismernie kell a műfajú játékokat MMORPG. MMORPG vagy Hatalmas többjátékos online szerepjáték egy olyan játéktípus, amely kombinálja az RPG ill Roll-Playing játék széles világgal, egyidejűleg az egyik és a másik játékos közötti hatalmas interakciókkal párosulva.

MMORPG játék ennek eredményeként nagyon népszerű játékmenetFüggőséget okoz, és az intenzív interakciók miatt nehéz elhagyni. Ez okozza az ilyen típusú játékok gombaként való megjelenését az esős évszakban. Akkor a létező több ezer MMORPG játék közül melyiket érdemes játszani? Ezért a következő cikken keresztül összeállítottuk 6 legjobb MMORPG játék PC-n, 2016. február.

  • 13 leggyorsabb pénzkereső játék tőke nélkül 2021-ben, Cuan Ngalir!
  • 10 legjobb végtelen futó játék az Android számára 2016. február

6 legjobb MMORPG PC-játék, 2016. február

1. World of Warcraft

Annak ellenére, hogy régi, ezt a játékot soha nem szabad elfelejteni mindannyian, akik szomjaznak az MMORPG játékokra. A Warcraft stílus tipikus világának felemelése, Azta még mindig képes játékosok millióinak szívét magával ragadni az akadályokkal teli fantáziavilágán keresztül. Annak ellenére, hogy már régóta létezik, a Blizzard csapata továbbra is változatos felszereléssel látja el kedvenc játékát támogatás és frissítés legkésőbb a felhasználómég mindig kényelmes. Kezdve tapasz, amíg az új mini játékokat továbbra sem mutatják be, hogy növeljék a felhasználók függőségét.

2. Idős tekercsek online: Tamriel Unlimited

A következő játék ott van Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited. Ha csak a grafikát nézzük, akkor most már tudjátok, hogy milyen szempontok jelentik ennek a játéknak a támaszát. Emellett az Elder tekercsek is sokakkal vannak ellátva küldetés és szintezés különféle. Tehát garantáltan nem fog unatkozni a játék közben. Pluszban kell részesíteni azt a vezérlőrendszert is, amellyel ez a játék rendelkezik. Tökéletesen illeszkedik a különféle kezelőszervekhez joystick hogy a játéktevékenységek maximálisak maradhassanak.

3. Guild Wars 2

Guild Wars 2 egyike azon nagyon kevés játéknak, amelyekben egyszeri feláras szolgáltatás áll rendelkezésre De ez nem azt jelenti játékmenet amit bemutatnak, nem minőségi. A Guild Wars 2 egy jó játék példája a bemutatásban küldetés interaktív és nem ismétlődő. A hatalmas és valósághű világban meghívást kap, hogy szórakoztató és izgalmas élményben vegyen részt egy kalandban.

4. Tera

Tera már ismert, mint az egyik bájos grafikájú MMORPG játék. A különféle környezetek és karakterek révén ez a játék a következő érzéseket és elképesztő részleteket nyújtja játékmenet ami szintén nem vicc. Terának gyors és drámai küzdelme van, reagáló harci technikákkal együtt, hogy növelje a játékosok adrenalinját. Ez a játék hűvös tulajdonságokkal is rendelkezik felhasználó sokféle versenyt kombinálhat, hogy egyedi és különböző karaktereket hozzon létre egymásból.

5. Csillagok háborúja: A régi köztársaság

Ez a játék, amely az egyik film történetét meséli el a világ legtöbb rajongójával, szintén méltó a vitánkra. Csillagok háborúja: A régi köztársaság van játékmenet vonzó, adakozó felhasználó szabadságot választani bizonyos oldalak mellett, mint például Jedi, Sith, csempészek fejvadász. Ezt a játékot a Bioware fejlesztette ki, és természetesen azok számára, akik veteránok vagytok a játékban, biztosan tudjátok, hogy a Bioware bizonyította magát a mély történetekkel ellátott játékok bemutatásakor.

6. Sárkányfészek

Ha szereted az MMORPG játékokat, amelyek tele vannak gyors cselekvéssel és harcokkal kattintson és kattintson, azután Sárkányfészek nagyon alkalmas ül a számítógépén. A Sárkányfészek egy gyönyörű világban, érdekes karakterekkel, amelyeket meg lehet nézni, mindig is alternatív választás volt minden korosztály számára. A harc és kombó ami történhet, elképesztőnek mondható, mert nemcsak a sebességre, hanem a helyzetre és a stratégiára is támaszkodik.

van lista közülünk még mindig hiányzik? Vagy még szerinted is van kedvenc MMORPG játékod, amit itt kihagytunk? Ne felejtse el elmondani véleményét az alábbi megjegyzések oszlopban.

Apps Developer Tools LETÖLTHETŐ xmodgames

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found