használt ps4-et akarsz vásárolni? először olvassa el ezt a 11 tippet, hogy ne bánja meg (2. rész)

A PS4 valóban kifinomult, de sajnos ettől a PS4 ára meglehetősen drága. A megoldás ennek leküzdésére, nevezetesen használt vásárlással. Tehát vásárlás előtt érdemes betartani az ApkVenue alábbi 11 tippjét. Gyere, nézd meg!

A Playstation 4 (PS4) egy játékkonzol, amely nagyon is valóságos grafikát képes előállítani. Mindezt azért, mert a PS4-et 8 magos AMD Jaguar APU és megosztott memória 8 GB GDDR5.

Valóban kifinomult, de sajnos ettől a PS4 ára meglehetősen drága. A megoldás ennek leküzdésére, nevezetesen használt vásárlással. Tehát vásárlás előtt érdemes betartani az ApkVenue alábbi 11 tippjét. Gyere, figyeld!

  • Miért nem tud a Playstation 4 (PS4) még kalózozni? Ez az oka
  • Miért népszerűbb a Playstation Indonéziában, mint az Xbox?
  • Csodálatos! Így telepítheti a Linuxot a PS4-re!

11 tipp használt Playstation 4 (PS4) vásárlásához (2. rész)

Igen, ez Jaka előző cikkének folytatása. Ha el akarja olvasni az első részt, az ApkVenue alább megadott linkjén keresztül érheti el.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

6. Ellenőrizze, hogy a PS4 sorozatszáma megegyezik-e a dobozban feltüntetett sorszámmal

Fotó jóvoltából: Kép: Saisan

Szolgáltatóközpont A Sony saját politikájával rendelkezik a jótállási igényekkel kapcsolatban. Az eredeti PS4 doboz használatával ez megkönnyíti a hivatalos jótállási folyamat végrehajtását, ha sérült a megvásárolt PS4. Természetesen ez biztonságban érezheti magát akkor is, ha használtan vásárol.

7. Ellenőrizze, hogy a doboz állapota nem sérült-e

Fotóforrás: Kép: Karlista

Az ok nagyjából ugyanaz, mint korábban. Ha azonban a doboz már sérült. Győződjön meg arról, hogy a jótállási jegy, a jegyzet és a PS4 a Sony webhelyén van regisztrálva. Mert ha nem, akkor nagy valószínűséggel elveszíti az úgynevezett hivatalos garanciát.

8. Ellenőrizze, hogy a Sony jótállási pecsétje nem sérült-e

Fotó jóvoltából: Kép: Yoyo Station

Annak érdekében, hogy a PS4 belseje továbbra is eredeti legyen, vagy hogy ne cserélje ki, meg kell győződnie arról, hogy a Sony jótállási pecsétje sértetlen. Ha van sérülés, akkor gyanítania kell, hogy az elem sérült vagy javított elem lehet, ami alapvetően azt jelenti, hogy a PS4 minősége már nem jó.

9. Tartsa ott az összes beépített tartozékot

Fotóforrás: Kép: Véleményező belátása

Bár általában a PS4 kiegészítőket szabadon értékesítik a piacon. De ha egyenként vásárolod meg őket, őszintén szólva, az ár nagyon jó, ha összeszeded. Tehát nincs semmi baj abban, ha ilyen módon próbálkozol, minden eredeti PS4 tartozék ott van.

10. Ellenőrizze a PS4 minden részét

Fotóforrás: Kép: PS3 Extreme

Ez a legfontosabb rész. Ellenőriznie kell a PS4 minden részét. Kívülről indulva mindegyik kikötőő, BD hajtáső meg minden. Győződjön meg arról, hogy minden a lehető legjobban működik-e. Ha még nem ellenőrizte biztosan, ne fejezze be először a fizetést.

11. Ellenőrizze a PS4 Gamepad hitelességét

Fotó forrása: Kép: Crave Online

Annak ellenére, hogy jelenleg még nem létezik gamepad PS4 vagy KW utánzat. Nem lehetetlen a jövőben lesz, tekintve, hogy maga a PS3 is létezik gamepad PS3 vagy KW utánzat. Ez nagyon fontos, tekintve, hogy a játékban való elégedettséget az határozza meg gamepad. Adj hozzá többet, gamepad A PS4 meglehetősen drága.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Tehát ezek voltak az ApkVenue tippjei a használt Playstation 4 (PS4) második részének megvásárlásához. Mit gondolsz, van-e más tipp? Ha van, hagyja a megjegyzésekben, igen, köszönöm.

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket PlayStation 4 vagy más érdekes írás Andalas fia.

Banner: Digitális trendek


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found