hogyan lehet online nélkül játszani a mobil legendás játékokat

Mint a Mobile Legends játék, de a kvóta fogyóban van? Ezúttal az ApkVenue megadja, hogyan kell offline módon játszani a Mobile Legends programot. Gyere, azonnal nézd meg!

A Mobile Legends az online játék Android esetén, ha játszani akar, akkor internetkapcsolatnak kell lennie. Van azonban egy trükk a Mobile Legends offline internet nélküli lejátszására.

Nos, ezúttal az ApkVenue megadja a módját játszani a Mobile Legends-t offline. Ily módon csak érvényes csak a számítógépes lejátszók ellen. Gyerünk, nézd meg azonnal!

  • 4 ok, amiért 3 hősöket kell elhelyeznie, hogy a Turtle Lane-en lehessen a Mobile Legends alkalmazásban
  • Útmutató a Saber Mobile Legends: Robot Assassin Disable Builder használatához
  • 4 módja annak, hogy gyémántokkal feltörjék a mobil legendákat, hogy megerősödjenek

Hogyan kell játszani a mobil legendákat offline

A kvóta kezd elpusztulni, de viszket a Mobile Legends játék?? Csak offline játék! Tehát ahhoz, hogy offline módon játszhasson a Mobile Legends számítógéppel, a következő lépéseket kell tennie:

1. Jelentkezzen be a Mobile Legends oldalra

Ehhez először győződjön meg arról, hogy az adatai be vannak-e kapcsolva. Ha az adatai be vannak kapcsolva, akkor haladhat egyenesen jelentkezzen be a Mobile Legends alkalmazásba okostelefonján. Győződjön meg arról is, hogy rendelkezik kvótával, hogy beléphessen a Mobile Legends programba.

2. Válassza az Egyéni mód lehetőséget

Ha be van jelentkezve, akkor váltási lehetőségek Rangsorolva, és váltson a kiválasztásra Egyedi mód.

3. Töltse ki az üres nyílást a lejátszó számítógéppel

Ha már az válassza az Egyéni mód lehetőséget, belép egy szobába, ahol csak te vagy abban a szobában. Számítógépes lejátszóval üres réseket nyithat meg a csapatában vagy az ellenséges csapatban. Ha már van, kattintson a Start gombra.

4. Az adatok kikapcsolása, ha már belép a játékba

Ha rákattintott a Start gombra, akkor egy olyan hőst választ, mint egy Mobile Legends játék általánosságban. Ha úgy döntött kedvenc hős te, csak arra vársz, hogy bekerülj a meccsbe.

Ezenkívül a Mobile Legends offline lejátszása érdekében, miután belépett a meccsbe, kikapcsolhatja adatait, hogy mi ezt megtehessük kapcsolat nélkül játszani ellen játékos számítógép.

Nos, ott van hogyan kell offline módon játszani a Mobile Legends játékot. Ez a módszer azok számára is nagyon jó, akik csak a Mobile Legends vagy a Heroes Evolved játékkal játszanak, így edzés közben nem fogy el a kvóta. Hasznos lehet!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found