Ne telepítse ezt a víruskereső kiterjesztést a böngészőbe, ha nem akar vírust szerezni!

A víruskereső vállalatok versenyeznek olyan funkciók létrehozásáért, amelyek nemcsak a felhasználóknak tudnak segíteni, hanem profitot is szerezhetnek az általuk nyújtott bővítményekből? Káros a felhasználók számára? Természetesen több kiterjesztés / kiegészítés miatt

Ne telepítse ezt a víruskereső kiterjesztést a böngészőbe, ha nem szeretne vírust szerezni! - A legtöbb jelenleg rendelkezésre álló víruskereső számítógép számára különféle védelmet kell nyújtania, amelyek nem csak korlátozottak letapogatás csak az akták ellen. Most már teljesebbek, ha olyan funkciókra támaszkodnak, amelyek behatolnak a böngészősorba is, például eszköztár továbbá link ellenőrző amely meg tudja mondani, hogy egy webhely veszélyes tartalmat tartalmaz-e vagy sem.

Azonban olyan dolgok történtek, amelyeket nem akartak. Az internet és a böngészők óriási lehetőségeit látva az antivírus-gyártók olyan funkciókat hoznak létre, amelyek hasznosak felhasználóis profitálhat kiterjesztés-kiterjesztés biztosítják? Káros a felhasználók számára? Természetesen több miatt kiterjesztés / kiegészítő tartalmaz hibákat ami veszélyes. Ezért a következő cikkben elmagyarázzuk a kiterjesztés milyen vírusirtót érdemes kerülnie, hogy védve maradjon a makacs vírusok ellen.

  • Használnia kell az antivírust Androidon?
  • Hoppá, ez a víruskereső megkönnyíti a jelszó feltörését a hackerek között!
  • Hogyan használjuk a 68 víruskeresőt egyidejűleg egy számítógépen

Ne telepítse ezt a víruskereső kiterjesztést a böngészőjébe, ha nem szeretne vírust szerezni!

1. AVG Web TuneUp A Google Chrome hibaelhárítója

Tudta, hogy az AVG-nek van kiterjesztés a Google Chrome névre AVG Web TuneUp? Kiterjesztés ami valójában hasznos a felhasználók védelme érdekében a rosszindulatú webhelyektől, nyilvánvalóan ismert, hogy valójában oda vezet a személyes adataihoz hackerek gonosz odakint. Tavaly decemberben egy Google-alkalmazott nevezetesen Tavis Ormandy után végzetes hibát fedezett fel az AVG Web TuneUp testében kiterjesztés iszonyatosan sokat ad JavaScript API a Chrome-hoz.

Sajnos ezen API-k többsége meghibásodott és kiszolgáltatott az expozíciónak történelem a felhasználó böngészőjéből az összes meglátogatott webhelyig. Ezenkívül ezt a biztonsági rést is veszélyeztetheti, hogy felelőtlen felek felhasználhatják a keresési eredmények eltérítésére is Új lap a böngészőből.

2. Az McAfee és a Norton úgy ítéli meg, hogy a Microsoft Edge nem biztonságos, mert a böngésző nem telepíthető kiegészítőkkel)

A Microsoft által kifejlesztett új böngésző, a Microsoft Edge az előrejelzések szerint a böngésző továbbfejlesztése lesz internet böngésző. Az e böngészők által ígért biztonság magában foglalja a lelkiismeretet is homokozó és a kompatibilitást hagyja egyesek számára csatlakoztat sebezhető, mint ActiveX. Egy ilyen lépés jó a felhasználók számára, mert elkerülheti a biztonsági réseket böngészési tevékenység eredményeként merülhet fel.

McAfee és Norton azonban más véleményen van. ezt érzik Microsoft Edge egy nem biztonságos böngésző, mert nem telepíthető csatlakoztat az antivírus társaság tulajdonában van. Még természetbeni üzeneteket is adnak Felugrik hogy a Windows-felhasználók jobban járjanak, ha visszamennek az Internet Explorerbe, ahelyett, hogy az Edge-t kellene használniuk. Olyan javaslat, amelynek nincs értelme csak az eset miatt csatlakoztat.

3. Az Avast Online Security Extension hirdetéseket jelenít meg és rögzíti a felhasználói tevékenységeket

Ha Ön az Avast víruskereső felhasználója, akkor rá fog jönni szoftver a biztosíték is felkerül kiterjesztés nevezett Avast! Online biztonság a Google Chrome-hoz. Kiterjesztés A SafePrice nevű funkcióval rendelkezik, amely a legolcsóbb árajánlatokkal szolgálhat a weboldalról online bolt más, ha vásárolsz online. Valóban jó, de nyilvánvalóan álruhás reklám. Ha rákattint egy ajánlásra, amit az Avast kínál, a vállalat minden kattintás számára előnyös lesz.

Így működik az internetes reklámozás. De ami még félelmetesebb volt, SafePrice rögzítse a felhasználói viselkedést az internetes kalandozás során is. ezzel a viselkedéssel a SafePrice megismerheti a felhasználó ízlését és megfelelő hirdetéseket jeleníthet meg. Képzelje el, a böngészési tevékenységét egy másik rögzítette. Nagyon kényelmetlen.

Ez a 3 fenyegetés, amelyet telepítéskor kaphat kiterjesztés ismert vírusellenes vírusoktól. Szándékaik jóak, mivel sokféle biztonsági funkciót kínálnak hibákat ami később felmerült, és a pénzszerzés helytelen taktikája kiterjesztés veszélyes a felhasználó számára.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found