egy egyszerű módja annak, hogy megvédje számítógépét a hackerek ellen, ha rákezdnek

Legyen óvatos a hackerek támadásaival szemben. Tedd így, amikor a hackerek üldöznek.

Számítógépes bűnözés vagy a bűnözés a kibertérben napról napra növekszik. Bárki lehet hackerek rövid idő alatt, és bárki áldozatul eshet ennek a bűncselekménynek. Természetesen ez ártani fog neked, mert a para hackerek bármilyen formában könnyen hozzáférhet a személyes adatokhoz és információkhoz.

A számítógépes feltörés ma már nem valami idegen a füled számára. Azonban az aggodalom mindig jelen van a fejedben. Akkor mi a megoldás? Ehhez az ApkVenue egyszerű módot kínál a számítógép megvédésére hackerek aki a számítógépen szimatolta tevékenységét. Körülbelül mennyire egyszerű megvédeni a számítógépét az emberek támadásaitól hackerek?

  • Hogyan védhetjük meg banki adatlopását Androidon a vírusfenyegetések ellen
  • Hogyan védhetjük meg androidját a spam és az adathalász csalások ellen
  • Hogyan zárolhatjuk és védhetjük a privát alkalmazásokat az Android rendszeren

Könnyű módszerek a számítógép hackerek elleni védelmére

Annak érdekében, hogy számítógépe biztonságban legyen a hackerek által elkövetett bűncselekmények ellen, mostantól kezdve éberen kell cselekednie, ne csak összezavarodjon és ne tudjon mit kezdeni. Nos, ahogy az ApkVenue korábban mondta, az ApkVenue egyszerű módot nyújt a számítógép védelmére a támadások ellen hackerek aki szaggatta a számítógépét. Könnyű, meg tudod csinálni.

Használja a Windows Event Viewer alkalmazást

Hallottál már erről? Igen, Windows Eseménynapló előadás napló üzenet mind az alkalmazásból, mind a rendszerből. Jól, naplók hibákat, tájékoztató üzeneteket és figyelmeztetéseket is tartalmaz. Ez a szolgáltatás minden olyan tevékenységet megmutat, amely fizikailag vagy az internethálózathoz kapcsolódva történik a számítógépen. Rendben, íme a következő lépések:

  • Nyisd ki Indítás és futtatás vagy nyomja meg egyszerre Windows Keys + R. Ha a Windows XP-nél újabb operációs rendszert használ, írja be intelligens keresés ban ben Start menü.
  • Írja be a keresőmezőbe a következőt:eventvwr.mscmajd nyomja meg a gombot Belép.
  • Eseménynapló képernyő jelenik meg a képernyőn. Ha azonban Windows Vista rendszert használ, akkor választania kell egy lehetőséget Folytatni.

  • Nyisd ki Rendszernapló. Napló tárolja a felhasznált aktuális adatrekordokat, és a dátum és az idő megjelenítésével teljes mértékben megjelenik. Természetesen ezekkel az adatokkal könnyen megtudhatja, hogy mikor használták utoljára a számítógépet.

Nos, megtudhatja, ki próbálta feltörni a számítógépét. Így lépéseket tehet annak megakadályozása érdekében hackerek menj tovább. Ha ezt a módszert Ön szerint hatástalannak tartja, vegye nyugodtan, az ApkVenue-nak még mindig egyszerű módja van a számítógép megvédésére hackerek többet kell tennie. Mi az?

Használja a Vírusok és rosszindulatú programok vizsgálatát

Általában, anélkül, hogy tudnád, hackerek nemcsak kívülállóktól származik, akiket nem ismersz. A hozzád legközelebb álló emberek könnyedén feltörhetik a számítógépedet. Hogyan? Könnyen előfordulhat, hogy a barátai vagy barátai valamit telepítettek a számítógépre, és elrejtették a rendszer elől. Ehhez számos víruskereső programmal is át kell vizsgálnia a számítógépet rosszindulatú programok.

A számítógép megvédésének egyszerű módja hackerek erre számíthat. Ha a program olyan rosszindulatú, hogy nem lehetletapogatás, vagyis a program képes álcázni magát, hogy elkerülhesse mind a vírusirtókat, mind a szkennereket anti-malware. Ehhez bizonyos módon át kell vizsgálnia a rendszert letapogatás Windows online offline. Ez a módszer elég jól működik srácok, kérlek próbáld meg.

Használjon más internetes hálózatot, mint korábban

Amikor valaki figyelemmel kíséri a számítógépet, ez egyszerű módja annak, hogy megvédje a számítógépet a számítógépétől hackerek a másik, hogy meg kell változtatnia a korábban használt internetes hálózatot, és csatlakoznia kell az új hálózathoz. Érted? Ez az srácok, általában para hackerek figyelemmel kíséri számítógépeinket vagy számítógépeinket az általunk használt internetes hálózaton keresztül. Ebben az esetben helyettesítheti internetkapcsolatát valami mással, így hackerek szintén nem férhet hozzá a számítógépéhez.

Hackerek Valójában mindig bosszantó cselekedeteket hajtanak végre, különösen akkor, ha megpróbálnak feltörni magánéletünkbe, például pénzügyi információkra, közösségi média jelszavakra stb. Véleménye szerint ez egy egyszerű módszer a számítógép megvédésére hackerek a leghatékonyabb módja ennek? Ossza meg az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found