hogyan lehet wifire törni egy alkalmazás nélkül egy mobiltelefonon és laptopon

Keres egy módot a WiFi-re való töréshez mobilalkalmazások és laptopok nélküli alkalmazás nélkül? Az ApkVenue itt áttekinti, hogyan lehet alkalmazás nélkül belépni a WiFi-be, ezt gyorsan és egyszerűen meg lehet tenni, tudod!

Hogyan lehet betörni a WiFi-be alkalmazás nélkül, meglehetősen egyszerűen megtehető. Ebben az időben azt is megtalálja WiFi hálózat különféle nyilvános helyeken, például a WiFi.id hálózatban.

Sajnos a hálózatra való csatlakozáshoz szüksége van Jelszó amely beszerezhető a vásárlási opción keresztül, vagy megkérdezi a WiFi tulajdonosát, bandáját.

Azok számára, akik nem akarják, hogy zavarjanak, valóban használhat egy WiFi megszakító alkalmazást. De ez a módszer valamivel kevésbé biztonságos, különösen a körülmények meglehetősen bonyolultak. Például hozzáférésre van szüksége gyökér androidos mobiltelefonodon, tudod!

Szóval, szeretne egy praktikusabb módszert? Ebben a cikkben az ApkVenue áttekinti a gyűjteményt hogyan lehet feltörni a WiFi-t alkalmazás nélkül gyorsan mit tehet mobiltelefonokon és laptopokon.

Gyűjtemények a WiFi gyors megszakításáról alkalmazások nélkül

Ebben az áttekintésben az ApkVenue áttekinti hogyan lehet betörni a WiFi-be akik soha nem voltak csatlakoztatva a laptophoz vagy az Android mobiltelefonhoz.

Itt nem kell semmilyen alkalmazást telepítenie, vagy csak az alapértelmezett alkalmazást kell használnia, amelyről az ApkVenue biztos, hogy már minden eszközén megtalálható.

Ahelyett, hogy kíváncsibb lenne, jobb, ha azonnal látja a teljes értékelést hogyan lehet megtudni a WiFi jelszót alkalmazás nélkül lent banda.

Hogyan lehet feltörni a WiFi-t alkalmazás nélkül egy Android telefonon (IP-cím)

Az első módszer, amelyet az emberek gyakran használnak, hogy betörjenek a WiFi-be, vagyisJelszó az alkalmazás nélkül kell használni IP-cím beállításai.

A lezárt WiFi jelszó megnézése általában a WiFi.id megsértésére szolgál, ami az ApkVenue fent említetteként széles körben elérhető a körülötted lévő nyilvános helyeken.

Nos, hogy hogyan lehet betörni a WiFi.id-re egy alkalmazás nélkül egy Android-mobiltelefonon, kövesse az alábbi lépéseket.

1. Csatlakozzon a WiFi.id hálózathoz

 • Először csatlakoztassa az Android mobiltelefonját a WiFi.id hálózathoz, amely általában azt mondja "Speedy [email protected]" vagy hasonló, mint az alábbi példában.
 • Ha csatlakozik, csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a WiFi hálózatot, majd válassza az opciót A hálózati konfiguráció módosítása.

2. Állítsa be az IP-címet

 • Ban ben alapértelmezett, IP-cím a WiFi.id hálózaton azt fogja mondani 192.168.1.1. Itt egyszerűen megváltoztatja 192.168.1.2 a megadott mezőben, és koppintson a gombra Mentés menteni.
 • Most áttér az alkalmazásra böngésző, például a Google Chrome, és adjon meg egy címet 192.168.1.254 a WiFi modem beállításainak megnyitásához. Itt csak választania kell egy lehetőséget Belépés, oké.

3. Belépés a Modem beállítások oldalra

 • Az oldalon Belépés, csak belépsz felhasználónév és Jelszó opciókkal ADMIN vagy FELHASZNÁLÓ. Ha sikerül, akkor többé-kevésbé így fog kinézni, banda.

4. Tudd Jelszó WiFi.id

 • Ezt követően csak választania kell egy lehetőséget Beállítások> WiFi tudni felhasználónév és Jelszó a megszakítani kívánt WiFi-ről.
 • Ebben a nézetben mindössze annyit kell tennie, hogy megtalálja a szakaszt SSID neve és SSID jelszó tudni felhasználónév és Jelszó-övé. Nagyon könnyű, igaz?

Nagyon könnyű, igaz? A WiFi.id mellett ezzel a módszerrel megpróbálhat mobiltelefonon keresztül betörni a szomszédos WiFi-be. Csak ez a módszer nem biztos, hogy működik, na!

Hogyan lehet betörni a WiFi-re alkalmazás nélkül egy laptopon (Parancssor)

Eközben azoknak a laptop felhasználóknak, akik csatlakozni akarnak egy WiFi hálózathoz, a WPA2 WiFi jelszavak megszakítására is lehetőség nyílik Jelszóő, itt!

Itt csak ki kell használni CMD alkalmazás vagy Parancssor amely az ApkVenue biztosan létezik már a Windows operációs rendszert használó laptopján.

Mert hogyan lehet betörni a WiFi-re egy laptop segítségével alkalmazás nélkül a CMD használatával teljes mértékben az alábbiak szerint követheti.

1. Nyissa meg a Parancssor alkalmazást

 • A laptopon csak annyit kell tennie, hogy megnyomja a billentyűkombinációt Windows + R hogy kinyissa az ablakot Fuss. Ezután írja be "cmd" és nyomja meg Belép az alkalmazás megnyitásának megkezdéséhez Parancssor.

2. Keresse meg a megcélzott WiFi hálózatot

 • Ha arra törekszik, hogy alkalmazás nélkül behatoljon a szomszéd WiFi-jébe, először győződjön meg róla, hogy már ismeri a használni kívánt WiFi modem hálózatot és ismeri Jelszóő, banda.
 • Ezután írja be a parancsot "netsh wlan profilok" és nyomja meg Belép hogy megtudja, mely WiFi hálózatok csatlakoztak a laptopjához.

3. Írja be a Megszakítás parancsot Jelszó WiFi

 • Valójában megteheti ezt a módszert, hogy megtudja Jelszó Szomszédok WiFi alkalmazások nélkül, amelyeket véletlenül elfelejtett a laptopjára.
 • Csak be kell írnia a parancsot "netsh wlan profil megjelenítése [WiFi név] kulcs = törlés" és nyomja meg Belép.
 • Ezt követően csak ellenőriznie kell a szakaszt Kulcs tartalom tudni Jelszó Célzott WiFi.

NYILATKOZAT:

Bónusz: Hogyan lehet tudni az IndiHome WiFi jelszót

A fenti két módszeren kívül még mindig sokféleképpen lehet belépni a WiFi-be egy gyökér nélküli mobiltelefonnal vagy egy laptop segítségével. Valójában megtudhatja az Indihome WiFi jelszavát is!

Nos, azok számára, akik alig várják, hogy megtudják hogyan lehet betörni a WiFi Indihome-ba, azonnal láthatja a teljes magyarázatot az alábbi cikkben!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Videó: Lassú internet? Íme néhány biztos lépés a WiFi-kapcsolat felgyorsításához

Nagyon könnyű, igaz? Nos, a fenti alkalmazás nélkül a WiFi-re való törés két módja biztosan nem igényli az Android telefonok és laptopok bonyolult követelményeinek teljesítését.

De persze, hogyan lehet betörni Jelszó A WiFi a Jaka Rasa alkalmazással sokkal pontosabb, nagyobb sikeraránnyal. Soha nem árt megpróbálni, igaz?

Ó, igen, ne felejtsd el tovább nézni a JalanTikus cikkeit, és találkozunk a következő lehetőségnél, banda!

Olvassa el a cikkeket is WiFi vagy más érdekes cikkeket a Utcai Patkány.