hogyan lehet gyorsan mobil legendákat avatar határ + bónusz

Szeretne ingyenes Speedy avatar határt szerezni? Itt az ApkVenue egy egyszerű oktatóanyaggal rendelkezik, nem kell gyémánt, ráadásul ingyenes ML hősöket is kaphat!

Hűséges játékosa vagy a népszerű mobil MOBA játéknak, Mobil legendák: Bang Bang akik bekerültek a 14. évadba bandába?

Amellett, hogy egyre összetettebb és egyre több hős A Mobile Legends számos érdekes és ingyenes eseményt tartalmaz, amelyeket nem szabad kihagyni.

Az egyik az, hogy megszerezzék avatar határ Gyors a megszerzésének módja ezúttal Jaka áttekintése lesz. Kíváncsi vagy, hogyan?

Mi az Határ Avatar Mobile Legends?

Mielőtt belekezdenénk a fő megbeszélésbe, talán vannak olyanok, akik nem tudják, mi az avatar határ Mobile Legends és milyen funkciót tölt be, banda?

Nos, mondhatnád avatar határ Az ML az tétel "kozmetika" álnév a megjelenés szépítésére játékos a játékban. Tehát nincs hatással rá játékmenet adott esetben bőrhős Mobile Legends.

Gyűjtemények megtekintése és módosítása avatar határ A Mobile Legends alkalmazásban mindössze annyit kell tennie, hogy megnyitja a Profil elemet, koppintson az Avatar, az Avatar módosítása lehetőségre, és válassza a Határ avatár lehetőséget.

Itt választhat avatar határ a nálad lévő gyűjteményből. Tehát, hogy hozzáadhassam a gyűjteményedhez, Moonton is nyújtani avatar határ Gyors, amelyet ingyen kaphat.

Hogyan kell? Gyere, nézd meg az alábbi áttekintést!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hogyan lehet eljutni Határ Avatar Legfrissebb Speedy Mobile Legends 2019

kívül avatar határ Az ApkVenue által már említett Speedy Mobile Legends e módszer használatával lehetősége van további bónuszok megszerzésére is.

Kezdve hős A Mobile Legends ingyenes, jegy, és még hős próba kártya 1 napig, tudod. Tehát kövesse az alábbi lépéseket azok számára, akik meg akarják szerezni ezeket a remek tárgyakat.

1. lépés - Frissítés A Mobile Legends legújabb verziója

  • Először ellenőrizze, hogy megtette-e frissítésMobil legendák: Bang Bang legújabb verzióját a Google Play oldal ellenőrzésével.
Moonton Stratégia Játékok LETÖLTÉS

2. lépés - Győződjön meg róla, hogy nincs Határ Avatar Gyors

  • Akkor megbizonyosodhat arról, hogy még nincs meg avatar határ Gyors azzal, hogy megy Profil> Avatar> Avatar módosítása> Határ avatar és csúsztassa lefelé, amíg meg nem találja az elemet.

3. lépés - Várjon, amíg Frissítés Kész

  • Habár avatar határ a letöltés 40% -a után kaphatja meg, az ApkVenue azt javasolja, hogy várja meg ennek a folyamatnak a befejezését. Ennek ellenőrzéséhez csak ellenőrizze a képernyőn látható ikont.

4. lépés - Border Avatar beváltása Speedy és bónuszok

  • Ha minden folyamat befejeződött, akkor csak a menübe kell mennie Esemény> Napi> Gyors verzió. Koppintson a gombra Követelés hogy vonzó nyereményeket kapjon a Mobile Legends.

5. lépés - Kész!

  • Itt az ApkVenue megkapja az állandó Gatotkacát tartalmazó MLBB frissítési csomagot, avatar határ Speedy, 20 jegy, és hős próbakártya csomag (1 nap). Tényleg jó, igaz?
  • Végül csak használhatja avatar határ mint a 2. lépésben, hogy fokozza megjelenését a Mobile Legends: Bang Bang, bandában.

Bónusz: Itt van, hogyan lehet megszerezni Hős Ingyenes mobil legendák nélkül Csal

Ma még mindig használatban van csal csak hogy megpróbálja hős ingyenes? A nem-halal módszerek helyett valójában számos egyszerű módszer létezik kapott hős A Mobile Legends ingyenes.

Nem csak hős, akkor is kaphat gyémánt és bőr ingyen. A teljes áttekintés érdekében jobb, ha megnézed az alábbi cikket!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Videó: Még mindig játszol az ML-vel? Ezek az Android játékajánlások nem kevésbé szórakoztatóak

Nos, ez egy rövid áttekintés a megszerzéséről avatar határ Gyors a Mobile Legends játékban és a bónuszokban hős véglegesen ingyenes.

Mit szólnál, banda? Még jobban izgatja, hogy ezen a legnépszerűbb mobil MOBA játékot játszik?

Na gyere, Ossza meg véleményét a megjegyzések oszlopban, és folyamatosan figyelje a JalanTikus.com oldalt frissítés információk, tippek és trükkök, és egyéb izgalmas dolgok itt.

Olvassa el a cikkeket is Mobile Legends vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found