hogyan lehet kijavítani az erő bezárását az androidon

Android-okostelefonja gyakran tapasztalja az erő bezáródását vagy fagyását, és még egyedül is szeret kimenni? Az erõzáró alkalmazás kijavításának módja:

Az Android okostelefonok minden tökéletes kényelmi szinttel készülnek. A Google által készített operációs rendszer eszközével telepíthet bármilyen alkalmazást, amelyet használni szeretne. Mindazonáltal még mindig vannak olyan alkalmazások, mint például a bezárás, vagy az erőszakos bezárásnak nevezett alkalmazások az Androidon. mit kell tenned?

Ha az Android-alkalmazás, amelyet gyakran kényszerít, bezár, ez azt jelenti, hogy rendszerhiba történt a mobiltelefonján. Ehhez számos olyan dolgot kell tennie, amelyet meg kell tennie az erőzáró alkalmazás kijavítása érdekében az Android rendszeren.

  • A gyorsan lemerülő laptop akkumulátorának javítása
  • A gyorsan lemerülő laptop akkumulátorának javítása
  • A 0xc004d307 Rearm hiba elhárítása a Windows rendszerben

Hogyan javítható a „Force Close” alkalmazás az Android rendszeren

1. Tisztítsa meg az egyes alkalmazások gyorsítótárát

Általában, ha bizonyos alkalmazásoknál erőszakos bezárási probléma merül fel, megpróbálhatja törölni az adott alkalmazás gyorsítótárát. Te élsz Beállítások >Alkalmazáskezelés >válassza ki az alkalmazást >Cache törlése. Ezzel a fő problémája megoldható. Ha azonban továbbra is problémái vannak, megpróbálhatja Adatok törlése mindet törölni, és próbálja meg újra belépni az alkalmazásba.

2. Telepítse újra az alkalmazást

Ha igaz, hogy az alkalmazás továbbra sem tud normálisan futni, akkor megpróbálhatja újratelepíteni az alkalmazást. Már tudja, hogyan, igaz? Csak távolítsa el a problémás alkalmazást, majd keresse meg újra ugyanazt az alkalmazást a Google Play Áruházban, és telepítse újra.

3. Indítsa újra az okostelefont

A legegyszerűbb és nagyon-nagyon egyszerű módszer a következő indítsa újra az okostelefont Kedvenc Androidod. Ily módon közvetett módon megtetted soft reset így az okostelefon készen áll az újbóli használatra. Ha lehetséges, tegye ezt mindennap, hogy a mobiltelefon jó teljesítményt biztosítson.

4. Gyári visszaállítás

A fenti három módszer elsősegély, ha problémája van Android-alkalmazásával. Ha ez már rossz, és úgy érzi, hogy az okostelefon valóban lassul, akkor az utolsó utat megteheti, gyári beállítások visszaállítása. De mielőtt ezt megtennéd, meg kell tenned biztonsági mentés először adatait, hogy a gyári visszaállítás után ne veszítse el. Az összes Android-alkalmazás gyökér nélküli biztonsági mentésének és visszaállításának egyszerű módjait olvashatja.

Nos, a következőképpen javíthatja az erőzáró alkalmazást egy Android okostelefonon. A fenti lépések az első lépések, amelyeket meg kell tennie, ha az alkalmazásnak problémája van. Mondja el véleményét és észrevételeit az alábbi oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found