A valaha volt legjobb Tekken-játékok közül 7, nem. A 7-et biztosan igazi játékosok fogják játszani!

A Tekken sorozat összes játékát nem adják el a piacon. Itt található a 7 Tekken játék sorrendje a legrosszabbtól a legjobbig.

Tekken egy népszerű harci játék franchise, amelyet egy japán játékcég kiadott, Bandai Namco. Népszerűsége miatt ez a játék film lett, tudod.

Ez a játék sorozat a versenyek körül forog A vasököl királya tartotta Mishima Zaibatsu. Kiválaszthatja, hogy játssza-e kedvenc karakterét, hogy megnyerje ezt a tornát.

Ez a játék egykor népszerű volt, mint az indonéziai játékosok által választott arcade játék. Most azonban a Tekken behatolt felület bárhol, beleértve a mobil és a PC-t is.

A valaha volt legjobb Tekken-játékok közül 7

Jelenleg több Tekken játék jelenik meg a piacon. Azonban nem mindegyik kapott pozitív elismerést a rajongóktól.

Ebben a cikkben az ApkVenue elárulja a 7 legjobb Tekken játék listáját, amelyeket az ApkVenue rendezett a legjobban.

Nézd meg!

1. Tekken 6 (2007)

Tekken 6 a 2007-ben megjelent Tekken sorozat része. A fő sorozatban a Tekken 6 a legalacsonyabb szintű játék, a banda.

Ennek a játéknak módjai vannak multiplayer és egyjátékos. Sokan azonban ezt a divatot mondják egyjátékos ez a játék nagyon unalmas.

Ennek oka a játék utolsó főnöke, Azazel, nem nyújt izgalmas harci élményt, mint az előző játéksorozat. Ezenkívül ennek a játéknak vannak módjai kampány ami túl rövid.

2. Tekken 7 (2015)

Tekken 7 a legújabb Tekken játéksorozat a piacon. Az előző játéktól kapott nagy távolság arra készteti a játékosokat, hogy sokat várjanak ebben a folytatásban.

Bár a divat egyjátékos és kampány javításra került ebben a sorozatban, de a túl OP karakterek jelenléte kiegyensúlyozatlanná teszi a játékot.

Jelenlét Heihachi, I ma, és Kazuya tönkreteszi az egyensúlyt a játékban, így mindenki e karakterek közül csak egyet választ.

3. Tekken (1994)

Ezután ott vannak az eredeti játékok Tekken amelyet először 1994-ben adtak ki. Annak ellenére, hogy régi iskola, ez a játék még mindig jobb választás, mint a legújabb játék.

Az első Tekken sok más harci játék alapjává vált, hogy ugyanolyan izgalommal hozzanak létre harci játékokat.

Sajnos ebben a játékban nagyon korlátozott a karakter. Pozitívum, hogy könnyebben elsajátíthatja kedvenc karakterét, és befejezheti a játékot.

4. Tekken 2 (1995)

Tekken 2 amelyet egy évvel az első játék után adtak ki, a Bandai Namco nagy lépést tett. Első játékának sikere tette ezt a játékot "előléptették a következő osztályba".

A játék által nyújtott karakterek sokkal változatosabbak. Karakterek, mint Ördög Jin és Lei Wulong rajongók kedvence.

Ez a játék a Mishima családon belüli konfliktus eredetéről is mesél, különösen Kazuya és Heihachi között. A Tekken 2 több beállítással rendelkezik sötét az előző játékhoz képest.

Egyéb legjobb Tekken játékok ...

5. Tekken 4 (2001)

Tekken 4 egy olyan játék, amelyet 18 évvel ezelőtt adtak ki. Ennek ellenére sokan úgy gondolják, hogy ez a játék alkohol, minél régebbi, annál élvezetesebb.

Ez a játék egy lehetőség lehet azok számára, akik hűvös cselekménnyel és reális játékmenettel rendelkező harci játékot keresnek.

Színpad a játékban is kreatív, így szükség van kombó más, hogy megnyerje a harcot. Ezenkívül a játék szereplői lelkesebbnek érzik magukat.

6. Tekken 3 (1997)

A történelem második legjobb Tekken játéka a harmadik sorozat, mégpedig Tekken 3 amelyet 1997-ben adtak ki. Ez a játék rendelkezik Történetmód valamint kiegyensúlyozott játékmenet.

Jin Kazama karakterének elmélyülése, Hwoarang, és Lin Xiaoyu a jó dolog, sikerült ezt a játékot sikeresen vonzani a fiatal játékosok felé.

Ez a játék egy nagyon ijesztő főnököt is bemutat Igaz Ogre. Egyébként ez a játék valóban teljes azok számára, akik ajánlott játékot keresnek.

7. Tekken 5 (2004)

Az utolsó és a legjobb az Tekken 5 amely 2004-ben jelent meg a PS2 platform számára.

Nem csak Történetmód ami klassz, ez a játék grafikával és filmzene ami olyan vicces.

A Tekken 5 jó okot tud adni háttér minden létező karakter mélysége. Szimpatizálni fog és érdekelni fogja ennek a karakternek a története.

Mód árkád a Tekken 5-ben ez is nagyon szórakoztató, tudod. Megtanulhatja a választott karakter összes kombinációját. Ettől eltekintve a tervezés színpad ebben a játékban is nagyon érdekes.

Annak ellenére, hogy 15 éves, ez a legjobb PS2 játék tökéletes azok számára, akik őrültek a harci játékok miatt. Szóval top, banda!

Ez volt Jaka cikke a valaha volt 7 legjobb Tekken játék sorrendjéről, Jaka verziójáról. Véleménye szerint melyik játéknak kellene első helyen lennie?

Írja meg véleményét a megadott megjegyzés rovatban, banda!

Olvassa el a cikkeket is Tekken vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found