kifinomult! ez az 5 legvékonyabb androidos okostelefon a világon

Az okostelefonok kifinomultsága ma már egyre jobban fejlődik, kezdve annak jellemzőitől és látványától.

Az okostelefonok kifinomultsága ma már egyre inkább fejlődik, kezdve annak jellemzőitől és látványától. Olyan, amely vizuális tényező meghatározza a kifinomultságot egy okostelefon az vastagságú, amelynek van egy okostelefonja. Ahol vékonyabb egy okostelefon, annál hűvösebb és kifinomultabb lesz az okostelefon.

Ezért itt az ApkVenue bemutatja a világ legvékonyabb Android okostelefonjainak sorozatát. Az okostelefon, amelyet az ApkVenue megosztani fog, összefoglalták a forgalomban lévő különböző Android márkákkal. Kíváncsi? Következő 5 legvékonyabb Android okostelefon a világon.

  • Az AnTuTu pontszám valóban meghatározza az okostelefon teljesítményét?
  • Annak ellenére, hogy drága, ezt a 3 Samsung Galaxy szériát csak egymillió tabletért kaphatja meg
  • Ősi laptop! Ha rendelkezik S tollal és billentyűzettel, a Galaxy Tab S3 produktívabbá teszi

5 legvékonyabb Android okostelefon a világon

1. VIVO X5 MAX

Fotó forrása: amazon.in

Úgy tűnik, hogy az első vékonyabb karosszériájú Androidot most a veterán Android gyártó tartja, nevezetesen VIVO. Utána Gyere vissza a felfüggesztett animációtól ezúttal úgy tűnik, hogy a VIVO vissza akar térni aranykorába. Okostelefonok bizonyítják VIVO X5 MAX amely jelenleg a legvékonyabb okostelefon, mindössze 4,75 mm vastag.

2. OPPO R5

Fotóforrás: oppo.com

A második helyen, mint a legvékonyabb Android okostelefon jelenleg OPPO R5. Ennek az OPPO gyártmányú okostelefonnak csak 4,9 mm vastagsága van, így nagyon vékony a használata. Ezenkívül az OPPO R5 egy Qualcom 615 Octa-Core 1,5 GHz-es processzorral is fel van szerelve, amely felhasználóinak kényelmesebbé teszi a használatát.

3. GIONEE ELIFE S5.5

Fotóforrás: youtube.com

A 3. pozíciót most elfoglalta GIONEE ELIFE, amely csak 5,5 mm vastag. A Super AMOLED 5.0 ​​képernyővel és a szuper HD 1920x1080 képernyővel párosítva a GIONEE ELIFE S5.5 egy nagyon jó Android okostelefon, amelyet extra kényelem biztosításával használhat.

4. VIVO X3

Fotó forrása: vivoglobal.com

Úgy tűnik, hogy ezúttal a VIVO valóban nem vacakol Gyere visszaNyilvánvaló, hogy két VIVO okostelefon található, amelyek az 5 legvékonyabb Android okostelefonhoz tartoznak. Az 1. pozíció elfoglalása után a 4. pozíciót is elfoglalja VIVO X3 amelynek vastagsága mindössze 5,57 mm, az Octa-Core 1,7 GHz-es processzorral a VIVO X3 nagyon jó okostelefon az Ön számára.

5. HUAWEI ASCEND P6

Fotóforrás: youtube.com

Az 5. vagy az utolsó pozíció az HUAWEI ASCEND P6 6,5 mm vastagsággal, amely tökéletesen alkalmas mindennapi tevékenységekhez.

Talán 5 legvékonyabb Android okostelefon a világon amit Jaka közvetíthet. Hogy vagy érdekli mind az 5 androidos okostelefon birtoklása felett? Ne felejtse el véleményét a megjegyzések oszlopban hagyni.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found