Az 5 legjobb robot tanulási oldal, indonéz

Robot készítéséhez általában robotikát kell tanulni. Szeretne robotot készíteni csak hobbiból? Tanuljunk a következő webhelyekről. Ja, nem kell aggódnod, hogy összezavarodsz, mert van indonéz is!

Az időkkel együtt manapság a robotok nagyon népszerűvé válnak. Maga a robot nagyon sok funkcióval rendelkezik, a nehéz feladatok elvégzésétől a szórakozásig.

Robot készítéséhez általában robotikát kell tanulni. Szeretne robotot készíteni csak hobbiból? Tanuljunk a következő webhelyekről. Ja, nem kell aggódnod, hogy összezavarodsz, mert vannak indonéz nyelvű webhelyek is!

  • Hobbi nézni? Íme 5 oldal, ahol megtalálhatja a legjobb filmajánlatokat
  • 5 legjobb indonéz nyelvhackeléses tanulási webhely
  • Ez 5 mély weboldal, amelyek a legnépszerűbb webhelyeket másolják, annyira ijesztő?

Ez 5 robottanuló webhely, vannak indonéz nyelvek

1. Robot-ID

Ez az első robot-tanulási oldal nagyon teljes. A mikrovezérlő, a programok és mások megbeszéléséből kiindulva minden megvan. Csak meg kell keresni, mire van szüksége. Ez az oldal egyre inkább indonéz nyelven működik.

Látogatás:Robot-ID webhely

2. Lego - Gondolatok

A Lego nagyon jól ismert kirakodó játékstílusáról. Annak érdekében, hogy a játék érdekesebb legyen, a Lego láthatóan úgy mozgatja, mint egy robot. Megtanulhatja, hogyan kell robotot készíteni ebből a Lego játékból. Sokkal könnyebb, mert van még egy speciális szoftver is.

Látogatás:Lego - Gondolatok

3. Borotva robotika

A robotok fejlesztése minden nap tovább halad, természetesen mindig vannak új hírek. Annak érdekében, hogy ne maradjon le a robotokkal kapcsolatos hírekről, többet olvashat ezen a webhelyen. A hírektől eltekintve érdekes videókat és fotókat is megtekinthet a robotokról inspirációként.

Látogatás:Razor Robotics

4. Robotikus oktatóanyagok

Ha azonnal robotokat szeretne megtanulni, akkor ez a webhely tökéletes az Ön számára. Csak válassza ki, mit szeretne készíteni. Ezután azonnal ismertesse a szükséges eszközök részleteit, azok elkészítésének módját és a szükséges programokat.

Látogatás:Robotikus oktatóanyagok

5. Minden az áramkörökről

A robot technológia elválaszthatatlan a mikrokontroller támogatásától. Ha minél többet szeretne megtudni a mikrokontrollerről, akkor ez a webhely az Ön számára készült. A mikrokontroller különféle fajtáinak teljes és részletes áttekintése.

Látogatás:Minden az áramkörökről

Következtetés

Ezek a robot tanulási oldalak nagyon hasznosak. Ezekkel a webhelyekkel sokat megtudhatunk a robotokról ingyen. Mit gondolsz, az előző oldalak közül melyik a leginkább ajánlott? Oszd meg Jakával!

Ó, igen, feltétlenül olvassa el a robothoz kapcsolódó cikkeket vagy más érdekes cikkeket az 1S-től.

Transzparens: Electronic Arts

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found