10 programozási munka, hogy nagyszerű programozó legyen

A programozók köre egyre szélesebb. Itt van 10 programozási feladat, amelyet tudnia kell ahhoz, hogy megbízható programozóvá váljon.

Dolgozzon a programozó talán már nem ugyanaz, mint korábban, most lehetősége van az iparban dolgozni programozás kiterjedt volt.

Ha karriert akar kezdeni az iparban programozás, te vagy bárki, aki valóban tud. Semmi sem késő a kezdéshez, annak a ténynek köszönhető, hogy nem minden munka kapcsolódik egymáshoz kódolás ez ugyanaz.

Amikor úgy döntünk, hogy karrier leszünk programozó szokás szerint manapság nagyon nehéz lehet, mert sok az ipari igény programozás különböző.

Összefoglalva tehát fontolóra kell vennie, hogy az egyik koncentrációra koncentráljon programozás az alábbiakkal növeli a siker esélyeit.

  • 9 tipp a laptop programozó kiválasztásához és megvásárlásához
  • Itt van 5 híres gyönyörű női programozó a világ minden tájáról
  • Ne érts félre! Ez a különbség a hacker, a fejlesztő és a programozó között

10 választható programozási munka

Szoftverfejlesztés

Általában az a fajta munka kb programozás nagyon zavaró lehet, ilyen példák:Szoftverfejlesztő', szoftvermérnök', 'szamítógép programozó"és"alkalmazás fejlesztő', alapvetően minden műnek ugyanaz a hatóköre és célja. Még az is előfordulhat, hogy ezek a nevek eltérhetnek más vállalatok neveitől.

Tehát nem kell bajlódnunk a fent említett munkafajtákon. Mivel mindegyiküknek ugyanaz a folyamata és célja, nevezetesen a szoftverekre, a tervezési megoldásokra vonatkozó követelmények felhalmozása és a funkciók megvalósítása.

Megtalálni a következőhöz kapcsolódó munkát: Szoftverfejlesztés, akkor arra kell összpontosítania, hogy megvizsgálja az alábbi iparág lehetőségeit.

Pénzügy / Pénzügy

A pénzügyi rendszer a legfejlettebb iparág a világon, összetett működési szabályokkal kiegészítve, statisztikai elemzés, és naponta millió adat feldolgozható. Itt gyorsaságra és ügyességre van szükség.

Ez rendkívül nagy nyomású munka. Ezért arra összpontosíthat, hogy váljon programozó amely erre az ipari ágazatra koncentrál nagy lehetőségei miatt.

Kormány / Kormány

Programozó a kormányzás minden szintjén sürgősen szükség van mindenre, a munkahelyekig kódolás, az egész rendszerre kiterjedő tervezés és karbantartás.

Ha más ismeretekkel rendelkezik a számítógép és a hálózat biztonsága terén, akkor választhat egy speciális pozíciót. Annak ellenére, hogy tudjuk, milyen a kormányzati munka, az előnyök és lehetőségek általában nagyok.

Örökség

A technológia mindig napról-napra fejlődik, és a legtöbbet programozó az új trendek követésére kell összpontosítania, de a legtöbb üzleti tevékenység továbbra is a régi technológiát használja.

A Legacy-hez kétféle programozási feladat létezik, amelyek a régebbi rendszerek fenntartását és kiterjesztését, vagy a régebbi rendszerek újabb technológiákra való átállítását jelentik.

Te, aki karriert akarsz a munkahelyeden szoftverfejlesztés talán erre az iparágra koncentrálhat, mert a trend mindig folyamatosan zajlik, és ez egy nagyszerű lehetőség.

Mobil fejlesztés

Évente növekszik az internetezők száma, minden fejlett és fejlődő országban ugyanaz, és Indonézia sem kivétel. És ez a szám továbbra is növekszik.

Manapság sokan szeretnek okostelefonos alkalmazásokat használni, az okostelefon-alkalmazások tovább fognak fejlődni és hosszú jövőjük lesz, és az okostelefon-alkalmazások fejlesztői is biztosan tovább fognak növekedni.

Ezért te, aki karriert akarsz, emberré válsz Mobil fejlesztés összpontosíthat az alábbi néhány iparágra.

Üzembe helyezés

Talán úgy dönt, hogy csatlakozik az iparhoz üzembe helyezés meglehetősen kockázatos, tekintve, hogy az induló vállalkozások közel fele 5 éven belül kudarcot vall.

De ez nem jelenti azt, hogy el kell kerülnie, ha olyan ember vagy, aki szereti a kihívásokat, ez egy olyan álom lesz, amelyet érdemes követni.

Fejleszteni a üzembe helyezés nem szükséges rögzíteni egy ilyen vállalat sikerét PayPal vagy Instagram ami eredetileg szintén fejlesztése volt Üzembe helyezés.

Játszma, meccs

Ugyanaz, mint a üzembe helyezés, hogy csatlakozzon a játékiparhoz is tele van kockázatokkal.

De ennek elég nagy az esélye, hogy egy játék elkészítése általában hónapokat vagy éveket vesz igénybe egy projekt elkészítéséhez, majd a piacra dobása után.

Ha a játék érdekessé válik, sok rajongója lesz, aki folyamatosan játszik, és ez sikerlehetőség azok számára, akik mobil fejlesztési programozási munkába akarnak keveredni, különösen a játék területén.

Webfejlesztés

webfejlesztés a programozási iparág egyedülálló specialitása, mind a nyelv, az architektúra, a munkafolyamat és a fogalmak tekintetében általában kevés átfedés van más iparágakkal.

Például üzleti alkalmazások fejlesztése, amelyekbe természetesen bele kell vonni azokat az embereket, akik értenek a menedzsmenthez és a pénzügyekhez, vagy videojátékok fejlesztését, amelyekben játéktervezők is részt vesznek stb.

A webfejlesztés ezzel kapcsolatban általában ingyenes.

Ha úgy dönt, hogy webfejlesztésként a programozási munkára összpontosít, akkor meg kell értenie, hogy háromféle webfejlesztési rész közül választhat, nevezetesen a Front-end fejlesztés, háttér-fejlesztés, és full-stack fejlesztés. A használt nyelv és technológia természetesen különbözik az egyes alkatrésztípusoknál.

Front-End

Ebben a szakaszban csak egy weboldal tervezésének munkáját tekintheti meg láthatónak felhasználóbarát.

A hasonló nyelv használatával javascript, HTML és CSS, olyan funkciókat valósíthat meg, amelyek interaktívvá és könnyen kezelhetővé teszik a weboldalt.

Háttér

Fejlesztői rész háttér a weboldal logikájának és adatainak kezelésére fog összpontosítani.

Például autó készítéséhez, ha része front-end építsen egy egész keretet, majd részeket háttér mindent kezel, ami az autót futni képes.

Azok számára, akik szeretnének pályát választani egy területen Háttér-fejlesztés, akkor el kell sajátítania egy olyan programozási nyelvet, mint PHP, Python, Javascript és Ruby.

Teljes verem

A teljes verem fejlesztéséhez a kezelt munka köre minden, nevezetesen az alkatrészek kezelése front-end és háttér.

Azonban dolgozzon a full-stack fejlesztés tervet kell készíteni weboldal és egyszerre alkalmazza a logikát és az adatokat. Ezeknek a munkáknak általában magasabb a fizetése.

Adatbázis fejlesztés

Bármely szoftvernek, amely egy adat feldolgozásával jár, adatbázisot kell használnia az adatok tárolásához.

Ezért a adatbázis fejlesztés szükséges ez a feladat a bonyolultság minimalizálása, a teljesítmény optimalizálása és annak biztosítása érdekében, hogy az adatok könnyen hozzáférhetőek legyenek azokhoz a programokhoz, amelyekre szükségük van.

Ha úgy dönt, hogy emberként karriert csinál adatbázis fejlesztés, akkor két fő típusú opció létezik, amelyeket tudnia kell.

Jobb mindkettőjük elsajátítása, de általában mindkettőjüknek igényei vannak a különböző iparágakra.

SQL

Az SQL vagy ha „folytatásnak” ejtik, egy hagyományos relációs adatbázis-típus, amelyet évtizedek óta használnak a számítógépes programozásban.

Az SQL önmagában egy nyelv, és ekkor megjelent néhány népszerű relációs adatbázis-kezelő rendszer (RDBMS), mint pl MySQL, Microsoft SQL Server és SQLite.

NoSQL

Ez a fajta adatbázis nem relációs, amely rugalmasságot, skálázhatóságot és a fejlesztés sebességét kínálja az adatszerkezet és az integritás hiánya rovására.

A NoSQL jelenleg meglehetősen trend a fejlődésben a háló és Mobil, ez az adatbázis-fejlesztés olyan, mint MongoDB, Redis és Cassandra.

Ennek ellenére az SQL még mindig népszerűbb, és egyre nagyobb az igény a munkakörök iránt.

Ez az 10 Munka programozása ami jelenleg igencsak ígéretes. Sok iparág közül választhatunk munkakörként programozó, kezdve Szoftverfejlesztés, Mobil fejlesztés, Webfejlesztés, és Adatbázis fejlesztés.

Mindegyiküknek különböző ipari igényei vannak, és természetesen választhatunk, és ezekre összpontosíthatunk.

Tehát úgy döntöttél, hogy emberként karriered lesz programozó? Írja meg válaszát a megjegyzések oszlopba.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found