7 legjobb 4k játék, amelyet 2018 elején kell játszanod

A 4K technológia jelenléte még jobbá teszi a grafikus fejlesztést a játékiparban. A leggyakrabban használt 1080p-nél négyszer jobb felbontással természetesen a játékosok elégedettek lesznek a lenyűgöző Ultra HD játékkijelzővel.

A 4K technológia jelenléte még jobbá teszi a grafikus fejlesztést a játékiparban. A leggyakrabban használt 1080p-nél négyszer jobb felbontással természetesen a játékosok elégedettek lesznek a lenyűgöző Ultra HD játékkijelzővel. A fantasztikus grafikus kijelző még élvezetesebbé teszi a játékélményt.

Jelenleg sok olyan játék van, amely 4K grafikával rendelkezik, és PC-n is lejátszható. Természetesen egy erős grafikus kártya támogatásával fantasztikus játékokat élvezhet, csodálatos grafikával. Nos, 2018-tól nincs semmi baj, ha megpróbálsz játszani Ez a 7 klassz 4K játék. A rendkívül kifinomult grafika garantáltan még élvezetesebbé teszi az évkezdetet.

  • 7 olcsó 4 GB RAM-os okostelefon, amely havi megtakarítási tőkét vásárolhat
  • 6 olcsó okostelefon 4 GB RAM-mal 1 millió ár
  • 2017 5 legnagyobb sikertelenséggel rendelkező Android okostelefonja

7 legjobb 4K játék, amelyet 2018 elején kell játszanod

1. A boszorkány 3

A Witcher 3 a sorozat folytatása A boszorkány 2 középpontjában Geralt karaktere és az általa tapasztalt konfliktusok állnak. Egy érdekes történet és a magával ragadó megjelenítés teszi ezt a játékot olyan népszerűvé. Olyan RPG játékélményt kap, amely hihetetlenül izgalmas és izgalmas, csodálatos 4K grafikus minőséggel.

2. haldokló fény

A Dying Light lenyűgöző grafikai minőséggel nyújt horror játékok játékának érzését. Visz ijesztő és szadista történet mivel a Zombies a játékosok fő ellensége, a Dying Light bárkinek olyan érzést kelt, mintha közvetlenül a játékban lenne. A felajánlott küldetések elegendőek ahhoz, hogy a játékosok rabjaivá váljanak, és nem tudják abbahagyni a játékot, különösen a 4K grafikákkal, amelyek garantáltan lenyűgözik a játékosokat minden megjelenített részletével.

3. Becstelen

A Dishonored, amely a Bethesda által készített egyik legjobb játék, 4K játékélményt kínál, amely nemcsak izgalmas, de tele van kihívást jelentő küldetésekkel is. Akciójáték, amely mesél bosszú a főszereplő klassz megjelenítéssel és erős jellemzéssel jelenik meg. Garantáltan csodálkozni fog a grafikus kijelzőn, amely annyira részletes, hogy úgy tűnik, mintha valóban a Dishonored világában lennél.

4. Bioshock Infinite

A Bioshock Infinite, amely Coulombiában játszódik, egy történetet mesél el egy detektív aki célpontot keresett, hogy biztonságban hazaérhesse. A vállalt küldetés természetesen nem valami egyszerű, mert a főszereplőnek különféle akadályokkal kell szembenéznie, amelyek annyira izgalmasak és kihívásokkal járnak. A Bioshock Infinite nemcsak érdekes történet, de olyan lenyűgöző és elrontó 4K grafikákkal is megjelenik.

5. Tomb Raider

Lara Croft izgalmas küldetésekkel és akadályokkal teli kalandja nagyon realisztikus megjelenítésben jelenik meg. Garantáltan nem fog unatkozni a játék karaktereinek, helyeinek, sőt tárgyainak ábrázolásával sem akció-kaland műfaj ezt. A bájos és nagyon részletes grafikai tervezés a Tomb Raider fő vonzereje az érdekes történet és játékmenet mellett.

6. Csillagok háborúja: Harcfront

Lövöldözős játékként a Star Wars: Battlefront sok izgalmas játékmódot kínál. Maga a játékmenet viszonylag egyszerű, de garantáltan addiktív és emlékezetes. Különösen a 4K grafika támogatásával, amely a játék minden jelenetét annyira valóságossá teszi. A Star Wars: Battlefront minden tárgya és karaktere így néz ki élénk és reális.

7. Call of Duty: Haladó hadviselés

Az érdekes játékmenet és történet mellett a Call of Duty: Advanced Warfare is az FPS játék amely egy olyan élő és valóságos virtuális világ felfedezéséhez vezet. Az ígéretes grafikai tervezés miatt ez a játék az egyik legjobb Call of Duty sorozat, amely addiktív és szemet gyönyörködtető FPS élményt nyújt.

Ez az 7 legjobb 4K játék, amelyeket 2018 elején kell játszania. Remélhetőleg ez egy boldog évet indít, bandák! Ne felejtse el megosztani véleményét más 4K játékokról a megjegyzések oszlopban, OK!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found