Ingyenes internet út az Androidon korlátlanul a PinoyTricks VPN segítségével

Az ApkVenue ezúttal tippeket és trükköket ad arról, hogyan lehet kvóta nélkül is internet-hozzáférést elérni a PinoyTricks VPN segítségével.

Azoknak, akik belekötnek szörfözés a kibertérben, az internet-hozzáférés az okostelefonon mindenképpen fontos követelmény. Vannak azonban esetek, amikor az adatkvóta-csomag igényeinek teljesítése korlátozott. Nagyon nehéz adatkvótát vásárolni, különösen akkor, ha pénzügyi válságban van.

Nos, nyugodtan, ezúttal az ApkVenue tippeket és trükköket ad arról, hogyan lehet kvóta nélkül is internetkapcsolatot létrehozni. 100% -ban működik, ez így van ingyenes internetes módon az Andriod korlátlan Pinoytricks VPN-en. Siess, próbáld ki a srácokat!

  • Ez a 3 híres ingyenes internetes trükk kamu, nem használja őket!
  • 12 ingyenes internetes alkalmazás minden üzemeltető számára, nincs szükség kvótára!
  • Nem kamu! Holnap ingyenes internet egész Indonéziában

Ingyenes internet-hozzáférés az Android Korlátlan Pinoytricks VPN segítségével

Azt akarja, hogy még mindig legyen ingyenes internet-hozzáférés és korlátlan mégis egy régi dátumon? Azoknak, akik még mindig a szüleikkel élnek és még nincs saját jövedelmük, kipróbálhatja a következő alkalmazásokat.

Az ApkVenue azonban emlékeztetett arra, hogy ez az alkalmazás csak androidos okostelefonokon használható. Az ApkVenue által használt alkalmazás, nevezetesen PinoyTricks VPN. Ezeket az alkalmazásokat letöltheti az internetről, mert sokan szétszóródnak az internet webhelyein. Itt vannak a teljes lépések.

  • Először töltse le PinoyTricks VPN az egyik webhelyen kereshet egy keresőmotoron Google. Ezt követően telepítse.
  • Ezután nyissa meg a PinoyTricks VPN alkalmazást, amelyet telepített.
  • Ha egy értesítés így jelenik meg, kattintson rá "Oké" csak.
  • Az alkalmazás megadása után kattintson a gombra Handler, majd töltse ki a használt szolgáltató szerint. Csak a mezőket kell kitölteni Proxy Server, Real Proxy Server és Real Proxy Port. Ezen mezőkön kívül ne módosítsa a beállításokat.
  • Ha befejezte a Handler kitöltését, kattintson a gombra Csatlakozás és várja meg az értesítés megjelenését az alábbiak szerint.
  • Gratulálunk, okostelefonjával internetezni lehet anélkül, hogy internetkvótát kellene vásárolnia.
  • Ha az alkalmazás használata után az internet-hozzáférés még mindig lassú, akkor a használatával felgyorsíthatja Pingtool.
  • A legjobb internetkapcsolat eléréséhez bütykölheti ezeket az alkalmazásokat, ha a kijelzőt jobbra csúsztatja, amíg lehetőségek vannak Eszközök. Ebben a lehetőségben a PinoyTricks VPN beállításait kattintással módosíthatja További lehetőség.
  • Az alkalmazásokhoz való jobb hozzáférés érdekében az okostelefonnak is kell lenniegyökér. Megtalálhatja az Android okostelefon gyökérkezelésének módját az interneten.

Nos, így juthat ingyenes internethez korlátlan Android-on a Pinoytricks VPN segítségével. Gyakorlati igaz? Ha más alternatívája van az ingyenes internet-hozzáféréshez, megteheti Ossza meg az alábbi megjegyzések oszlopban. Hasznos lehet!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found