5 fizetett pályázatot ingyen kaphat! akar?

Ki ne szeretné, hogy okostelefonja még menőbb legyen? Az 5 fizetős Android-alkalmazással, amelyeket ingyen beszerezhet, az Android garantáltan még hűvösebb lesz!

Az átlagos Android-felhasználó telepíti több mint 20 Android-alkalmazás az okostelefonján. Nem csoda, mert most minden igényt megkönnyíthet a különféle alkalmazások.

Bár sok az Androidon ingyenes alkalmazás, de az adott célra szolgáló legjobb Android-alkalmazások egy része általában fizetett. Nos, a JalanTikus a legjobban fizetett alkalmazások listája A Play Áruház amelyet ingyen kaphat!

  • Az utazás garantáltan szórakoztatóbb lesz ezzel a 10 legjobb alkalmazással
  • 5 Telolet Android kürt alkalmazás, amely megnevettet!

A legjobb fizetős Android-alkalmazás

Az ingyenes alkalmazások nagyszerűek. De sajnos eladó az ingyenes alkalmazás jellemzőinek korlátozása. Nos, itt van a legjobban fizetett Android-alkalmazás, amelyet ingyen kaphat.

1. A legjobb kameraalkalmazás: Camera FV-5 Pro

Ez az alkalmazás elérhető ingyenes verzió. De sajnos, ha az ingyenes verziót használja, nem tudja használni az érdekes funkciókat Camera FV-5 Pro. Azok a funkciók, amelyeket akkor kap, ha az alkalmazás fizetős verzióját használja, RAW képeket, kézi fényképezőgépeket készít fényképezésre hosszú expozíció.

Töltse le a Camera FV-5 Pro alkalmazást itt.

FlavioNet Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

2. A legjobb képszerkesztő alkalmazás: Picsay Pro

Miután sikeresen megörökítette pillanat a legjobb fotók a Camera FV-5 Pro használatávalOssza meg Először a Path vagy az Instagram webhelyre kell szerkeszteni. Nos, az ApkVenue szerint a legjobb képszerkesztő alkalmazás az Picsay Pro. Miért pont a Picsay Pro? Mivel a szuperkicsi alkalmazásméretével ez a legjobb képszerkesztő alkalmazás teljes funkciókkal rendelkezik. A színek és effektusok szerkesztésén kívül, ha megvásárolja a Pro verziót, a Picsay Pro segítségével szerkesztheti a fényképeket.

Nem csak készíteni 3D fotó mint a cikkben 3D-s fényképek készítésének egyszerű módjai Photoshop nélkül, de akár fotómanipulációkat is végezhet, hogy megváltoztassa az emberek arcát a Picsay Pro használatával. Vicces?

Töltse le a Picsay Pro alkalmazást itt.

Shinycore fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

3. A legjobb videószerkesztő alkalmazás: VivaVideo Pro

Hogy videód érdekesebb és hűvösebb legyen, töltsük le VivaVideo Pro. Az ingyenes verzióval ellentétben az Android legjobb videószerkesztő alkalmazása valóban teljesebb a Pro verzióban.

Nem csak lehetővé teszi számok rögzítését vagy előadást ritkítás videó, de a szerkesztéseket Full HD felbontásba is exportálja, és ingyenes vízjel. Ráadásul sokkal több lencseválaszték közül választhat.

Töltse le a VivaVideo Pro alkalmazást itt.

4. A legjobb Launcher App: Nova Launcher Prime

Ki nem szereti Nova Lauchert? Indító ez az egy indító amely a tétel legtöbb ikon-testreszabását támogatja fejlesztő. A testreszabható témák megválasztása is változó, így nem fog unatkozni a Nova Launcher használatával.

Nos, fizetéssel Nova Launcher Prime, így használhatja a funkciót gesztus, hozzon létre egy számlálót a bontatlan értesítések számáról az egyes alkalmazásokban, hogy elrejtse a ritkán használt alkalmazásokat. Garantáltan nem unatkozik többé az Android okostelefon megjelenése.

Töltse le a Nova Launcher Prime alkalmazást itt.

TeslaCoil szoftver LETÖLTÉS Böngészőalkalmazások

5. A legjobb segédprogram: Órás Premium Watch Face

Ha van egy okosórája, amely integrálva van az Android Wear-ba, például a Moto 360, akkor rendelkeznie kell ilyennel Óragyártó Premium. Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy élvezze ezer óraszám (óraszámlap) ingyen hűvös. És ne felejtsd el, elkészítheted karóra magad ezzel az alkalmazással. Garantáltan van egy számlap, amely nagyon tetszik!

Töltse le az órásmester Premium Watch Face alkalmazást itt.

Nos, ez klassz Az 5 legjobban fizetett Android-alkalmazás ez? Ezzel az 5 alkalmazással az Android valóban kielégíti a modern életmód minden igényét. Akkor hogyan lehet ingyen beszerezni ezt a fizetett alkalmazást?

Hogyan lehet ingyen beszerezni fizetős Android-alkalmazásokat

Ahhoz, hogy ingyenesen élvezhesse ezt az 5 fizetős Android-alkalmazást, a következő 3 módon teheti meg:

1. Letöltési módszer csatlakoztatása

Vitathatatlanul stoppolás módja halal módon hogy élvezhesse a fizetős alkalmazásokat. Csak hogy ennek a módszernek a használatához meg kell találni azokat a barátokat, akik már megvásárolták a fizetős alkalmazást. A következő lépés az kölcsön egy Gmail-fiókot ismerősödnek az okostelefonon való használatra, és kezdd el letölteni a fizetős alkalmazást az okostelefonra.

2. Visszatérítési módszer

Ahhoz, hogy ily módon ingyen beszerezhesse a legjobban fizetett Android-alkalmazásokat, meg kell pénzt akar költeni. Ha nincs hitelkártyája, megteheti alkalmazásokat vásárolhat a Google Play Áruházban hitel felhasználásával.

Nos, vásárlás után később megteheti visszatérítés hogy a pénze vissza. Ugyanaz ingyen, igaz? Míg a próbaidő hamarosan megtörtént biztonsági mentés deh apk az alkalmazás. Ne felejtsd el elolvasni a cikket Fizetett alkalmazások letöltése a Play Áruházba pénzköltés nélkül.

Hogyan, ez könnyű, igaz? Hogyan lehet a legjobban fizetett Android alkalmazást ingyen beszerezni? Csak próbáld ki, melyik módszer szerinted könnyebb. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found