6 legjobb online fizetési alternatíva a paypal mellett

Íme 6 legjobb, egyszerű és biztonságos online fizetési eszköz, amelyet a PayPal mellett használhat.

Beszélj a fizetésről online, PayPal hogy az egyik legjobb online fizetési eszköz legyen ma. A PayPal segítségével minden felhasználó nagyon egyszerűen küldhet pénzt vagy vásárolhat termékeket külföldről, természetesen online.

Mi van, ha nincs PayPal-ja, vagy problémája van a PayPal-lal? Úgy tűnik, hogy a következő PayPal mellett a legjobb online fizetési alternatívákat kell kipróbálnia.

A makeuseof jelentése szerint itt van a PayPal mellett 6 legjobb és legbiztonságosabb online fizetési eszköz, amelyet használhat.

  • 5 ok, amiért érdemes PayPal-t használni
  • Szórakoztató írás, nagy fizetés csak Jalan Patkánynak és BABE-nak
  • 5 fizetett alkalmazás- és játékletöltő oldal ingyenes

Online fizetési alternatívák a PayPal-on kívül

1. Venmo

Fotó forrása: Fotó: makeusof

Venmo kombinációnak tűnik digitális pénztárca és az idővonal közösségi média. A Venmo az online fizetéseket barátságosabbá teszi az Ön és barátai számára. Megjegyzéseket vagy megjegyzéseket adhat más Venmo-alkalmazásokhoz, például a közösségi médiához.

Amikor pénzt küldenél Venmo egyensúly, bankszámla, betéti kártya vagy más előre fizetett kártya, akkor nem számítunk fel tranzakciós díjat. Ami a hitelkártyákat illeti, 3 százalékos díjat számítanak fel.

2. Amazon Payments

Fotó forrása: Fotó: makeusof

amazon maguk 2008 óta adták ki online fizetési rendszerüket Amazon Payments, a felhasználók megtehetik Belépés és több ezer webhelyen és alkalmazásban vásárolhat, anélkül, hogy félne a hitelkártya adatok ellopásától.

3. Google Wallet

Fotó forrása: Fotó: makeusof

Google Wallet megkönnyítik a fizetéseket. A Google Wallet egyik előnye, hogy csak e-mail címmel vagy telefonszámmal küldhet pénzt másoknak, még akkor is, ha az illető nem használja a Google Wallet szolgáltatást.

4. Skrill

Fotó forrása: Fotó: makeusof

Skrill ma a PayPal egyik legerősebb riválisa. A Skrill akkor vált híressé, amikor különféle fizetésekben felhasználható volt, mint pl Skype, eBay és a legfontosabb online szerencsejáték-oldalak.

A Skrill-en történő pénzfelvétel szintén meglehetősen egyszerű. A felhasználók közvetlenül átvihetik ide: MasterCard az online használandó Skrill logóval offline valamint online.

A Skrill meglehetősen versenyképes tranzakciós díjakat kínál. Pénzküldéskor további 1,9 százalékos díjat számítanak fel, és az elküldött összeg 20-ra korlátozódik. A pénzt el lehet küldeni Skrill-fiókján vagy e-mail címén keresztül. Pénz átvételekor nincsenek külön díjak.

5. 2Pénztár

Fotó forrása: Fotó: makeusof

2Pénztár egy közös számlaszolgáltatás, amely összekapcsolja a fizetést az eladóval. A 2Checkout fizetési módjai hitelkártyákat, csekkeket és magát a PayPalt is használhatják. Ha boltot vagy online boltot akar nyitni, úgy tűnik, hogy a 2Checkout lehet a megfelelő választás.

6. Hagyományos fizetések

Fotó forrása: Fotó: makeusof

A szóban forgó hagyományos fizetés az, hogy közvetlenül a hitelkártyájával fizet, harmadik fél igénybevétele nélkül. Csak néha nem könnyű hitelkártyát szerezni, különösen Indonéziában.

De jó hír, hogy ezt a módszert használhatja MasterCard ingyenes megszerzéséhez: Hogyan készítsünk MasterCard hitelkártyát ingyen!

Ez néhány további módja annak, hogy online fizessen a PayPal használata nélkül. Ha van más alternatívája, ne felejtse el Ossza meg a megjegyzések oszlopban igen.

Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found