10 legtöbb wow Android tény, amelyeket biztosan nem tudsz!

Ha androidos okostelefon-használó, akkor ismernie kell a tényeket az Androidról. Próbálja ki, tudja-e a következő tényeket az Androidról?

Ha androidos okostelefon-használó, az ApkVenue azt akarja kérdezni, hogy mióta használja? Azon kívül, hogy az Android egy operációs rendszer, amelyet a Google fejlesztett ki, tud-e egyéb tényeket az Androidról? Lehet, hogy csak keveset tudsz.

Ehhez ezúttal az ApkVenue olyan tényeket közöl az Androiddal kapcsolatban, amelyeket soha nem tudhat. Mit csinálsz?

  • 6 Android tények (azt hiszem), amelyeket nem ismersz
  • 10 lenyűgöző tény a Samsungtól, amelyeket biztosan nem tudtál
  • 18 olyan tény az Apple-ről, amelyet még az iPhone-felhasználók sem tudnak

Android tények, amelyeket valószínűleg nem tudtál

1. Androidot nem a Google készítette

A Google-val azonos szolgáltatásairól ismert Androidot nem a Google készítette. Az Androidot először a Andy Rubin, Gazdag bányász, Nick Sears, és Chris White Ezek az Android fejlesztők szoros kapcsolatban állnak a T-Mobile-nal.

2. Az Android srác

Eddig talán tudod, hogy ez az Android a zöld robot. De tudod, hogy milyen nemű ez az Android? Az Androidról kiderül, hogy férfi robot. A „szó használataAndr'jelentése pri, és'robotrobotot jelent. Tehát ne csodálkozzon, ha sokan szeretik feltörni az Androidot srácok.

3. Az Android eredetileg nem okostelefonokra vagy táblagépekre készült

Különböző típusú okostelefonok és táblagépek a eladó sokan használták az Android operációs rendszert. Valójában ezt az Androidot korábban nem okostelefonokra tervezték. De okos kamerákhoz.

Alapján Andy Rubin, társalapító Az Android, az Android eredeti célja az volt, hogy megkönnyítse a fényképezőgép-felhasználók számára a képek átvitelét felhőtároló. A fényképezőgéppiac lassúsága miatt azonban végül okostelefonokra csaptak.

4. Android Owe Steve Jobs

2005 és 2007 között az Android továbbra is figyelemmel kísérte a Microsoft fejlődését, mert a leggyakoribb operációs rendszer-technológiai szabványokkal rendelkezett. Egyszer egy Android-fejlesztőnek eszébe jutott egy olyan okostelefont gyártani, mint a BlackBerry, amelynek több billentyűzete van.

De aztán 2007-ben Steve Jobs bemutatja az érintőképernyővel felszerelt iPhone-t. Azóta az Androidot érintőképernyős okostelefonokra optimalizálták. Ha nem voltak Steve Jobs és az iPhone, akkor biztos, hogy a jelenlegi androidos okostelefon fizikai billentyűzetet fog használni.

5. Android QWERTY

Ahogy az ApkVenue a harmadik pontban említette, az Android korábban fizikai billentyűzetet kívánt célozni. Ezt erősítette jelenléte Hamarabb amely az első Android okostelefon fizikai billentyűzettel és felület Palm OS stílus. Bár a megjelenés furcsának tűnik, de ez egy jellemző többfeladatos, képes csatlakozni a számítógéphez és a Sooner mostantól elérhető összes önálló képességhez.

6. Az Android nyílt forráskódjának okai

Mint tudjuk, az Android a felület okostelefon, amely nyílt forráskód. Tudod miért hívják az Androidot? nyílt forráskódú platform? Mivel a Google a Nyitott Készülék Szövetség (OHA) amely szabadságot adott a felhasználóknak operációs rendszerük forráskódjának módosítására. Tehát nem csoda, hogy az Android okostelefonnak sok választási lehetősége van felület mindegyiktől eladó.

Mivel nyílt forráskód azt is, hogy szabaddá válszgyökér Android okostelefon. Kísérletezhet egyedi ROM-okkal is.

7. Valódi név Android

Tudod, hogy miért Android név? Ez Andy Rubin beceneve, társalapító Android, miközben az Apple-nél dolgozik. A név becenevévé vált, mert nagyon szereti a robotokat.

Az Android fejlesztésekor kezdetben meg fogják nevezni Bugdroid mert a zöld robotlogó olyan, mint egy csótány, de akkor az Androidot választották. A Bugdroid nevet azonban továbbra is a Google belső Android fejlesztői csapata használja.

8. Android kezdeti embléma

Mielőtt kiválasztotta volna az Android logót zöld robotral, volt egy másik logó, amelyet fejlesztett És Morrill. A részeg robotnak tűnő logót elnevezik Pitypang. Addig jött az Android logó vázlata Irina Blok amely eddig az Android logója. Igaz, soha nem szabad tudni erről az Android-tényről, igaz?

9. Nem minden android használja az ételneveket

A legújabb, most megjelent Android 87.0 az Android Oreo nevet viseli. Korábban volt Nougat (Android v7.0), Marshmallow (Android v6.0), Lollipop (Android v5.0), és jóval azelőtt, hogy létezett volna Kitkat (Android v4.4). Mindegyikük ételneveket használ. Ezt megelőzi Android Cupcake (Android v1.5), azután Fánk (Android v1.6), Eclair (Android v2.0), Froyo (Android v2.2), és mások.

De kiderült, hogy az Android Alfa és Beta verziói nem az étel nevét használják, hanem ehelyett Astro (Android v1.0) és Bender (Android v1.0). Tehát nem minden Android-név édes étel, igaz?

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

10. Az Android a világűrben van

Eddig tudjuk, hogy az Androidot okostelefonokon, okosórákon, sőt smarthome-on használják. Minden a földön van. De tudta, hogy az Android is a világűrben van? A NASA egy műholdat küldött az űrbe, amely fel van szerelve Nexus One és Nexus S Az Android-eszközzel kísért műholdnak sikerült a Földről képeket küldeni a világűrből.

Ez 10 olyan dolog az Androidon, amelyeket még nem ismert. Tudsz más tényeket? Ha vannak más tények, Ossza meg menjünk Jakába!

Fotóforrás: Banner: Androidpit


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found