egy egyszerű módja annak, hogy snapchat-eket mentse az okostelefonjára

A Snapchat olyan kreatív fotókat vagy videókat oszthat meg, amelyek egy idő után eltűnnek. Sok érdekes videót generált a Snapchat, sajnos a Snapchat nem nyújt funkciót videók mentésére. A következő

Snapchat egy olyan azonnali üzenetküldő szolgáltató alkalmazás fotók vagy videók megosztására, amelyek egy idő után automatikusan eltűnnek. Mielőtt üzeneteket küldene ismerőseinek, megteheti kreativitás val vel fénykép vagy videó- venni. Hozzáadhat szöveget, hangulatjeleket vagy firkákat.

Snapchat népszerű a tizenévesek körében, mert ez az alkalmazás interaktívabb, mint az üzeneteket csak szöveges formában küldeni. Maga a Snapchat elég nagy felhasználói bázissal rendelkezik, naponta mintegy 100 millió aktív felhasználó használja ezt a szolgáltatást.

  • A Snapchat Sátánná változtathatja az arcodat!
  • Hogyan készítsünk képernyőképeket Androidon gombok megnyomása nélkül!

Könnyű módszerek a Snapchat videók mentésére okostelefonjára

A Snapchaten küldött üzenet neve:csattan'és persze sok van belőlük csattan ami nagyon érdekes. Tekintettel a rendelkezésre állás idejére csattan korlátozott, spórolni is akarunk csattan bizonyos.

Sajnálatos módon, Snapchat nem nyújt menthető funkciót snapchat videók sem fénykép, szóval csattan ami érdekes vagy emlékezetes a barátaid közül, csak eltűnik. Ne légy szomorú, ezúttal JalanTikus ad egy kis trükköt, amellyel fényképeket vagy videókat menthet a Snapchatre.

1. Hogyan lehet fotókat menteni a Snapchat-on

Menteni csattan érdekes fotóforma, a legegyszerűbb módja képernyőképek vagy elfog képernyő. Természetesen már tudja, hogyan kell bevenni képernyőképek a használt okostelefonon. Android-telefonoknál általában a Bekapcsolás és a Hangerő csökkentése gombok kombinációját használja, míg iPhone esetén nyomja meg a Bekapcsológombot és a Kezdőlap gombot.

Apps Photo & Imaging lovekara LETÖLTÉS

2. Hogyan menthetünk videókat a Snapchat-re

Hogyan lehet spórolni csattan fotók könnyűek, de mi van csattan videó? Segítségre van szüksége más alkalmazásokból, nevezetesen AZ képernyő felvevő. Alkalmazás okostelefon-képernyőn végzett tevékenység videók rögzítésére.

Apps Videók és hangok AZ képernyőfelvevő LETÖLTÉS

A rendezettség kedvéért szerkesztheti a video eredményeket az AZ Screen Recorder segítségével úgy, hogy kivágja azokat a részeket, amelyeket nem kell használnia VivaVideo vagy más videoszerkesztő alkalmazás.

  • Telepítés AZ képernyő felvevő és az Ön által választott videoszerkesztő alkalmazás
  • Nyissa meg az AZ Screen Recorder alkalmazást
  • Nyissa meg a menteni kívánt Snapchat videót
  • A képernyőfelvétel futtatásához kattintson az AZ képernyőfelvevő kerek piros gombjára
  • Játssz Snapchat videókat
  • Ha elkészült, kattintson a gombra Álljon meg az AZ Screen Recorder alkalmazásban

A videó eredményeit természetesen több lépésben rögzítették. Tehát először a (z) használatával kell szerkeszteni VivaVideo. Így végre mentse a Snapchat videókat ami érdekes és más közösségi médiában is megosztható. Eközben iPhone felhasználók számára az alkalmazást használva rögzítheti a képernyőt QuickTime Player. Aktív Snapchat-felhasználó vagy?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found