hogyan lehet kibontani a részfájlokat a legújabb 1 mappába 2021-ben

Zavart a több részre osztott letöltési fájlok egyesítésében? A következőképpen vonhatja ki az alkatrészfájlokat úgy, hogy azok 2021-ben a legújabb 1 mappává váljanak

Az alkatrészfájl kibontása úgy, hogy az 1 mappává váljon elég gond. Szeretném letöltés után azonnal élvezni, nem tudom, előbb csatlakoznod kell a fájlhoz.

Ebben a digitális korszakban szinte bármit megtalálhat az interneten. Legyen szó hírekről, információkról, akár szórakozásról, például filmekről vagy játékokról.

Van, amikor biztosan érdekel valamit az internetről. A letöltés során gyakran találunk egy letöltési linket, amelyet több részre osztunk.

Általában több tíz játékletöltési link található gigabájt. Ez néhány ember számára meglehetősen zavaró.

Nem kell aggódnod, banda. Ebben a cikkben az ApkVenue elmagyarázza, hogyan hogyan lehet kibontani a részfájlokat 1 mappába könnyen és gyorsan.

Az okok, amelyek miatt a fájlokat gyakran több részre osztják

Azok a feltöltők, akik a letöltési fájlt több részre osztják, nem szórakozásból teszik ezt, bandák. Valójában számos előnye van annak, ha egy fájlt több részre osztunk.

Mi az oka? Gyere, nézzük meg együtt!

1. Mentse a memóriatárolót

Az első ok, amiért sok fájl több részre oszlik, az az, hogy letöltéskor ne töltsék fel azonnal a memóriát.

Tegyük fel, hogy letöltött egy 40 GB-os játékot, de elfelejtette, hogy csak 25 GB memória van a merevlemezen. A letöltés sikertelen lesz, ha a memória túllépi a korlátot.

Több részre osztva kitalálhatja, hogy melyik részt fogja először letölteni. Ha nincs elég memória, a letöltés folytatása előtt megtisztíthatja a számítógép memóriáját.

2. A letöltés megkönnyítése

Letöltött már egy nagy fájlt, de hirtelen megszakadt az internetkapcsolata? Ezenkívül nem tölthet le letöltéskezelővel.

A régi letöltési folyamat haszontalan, mert a fájl megsérül vagy akár meg is bukik. Természetesen nem akarod így érezni, banda.

Ha több részre osztja, újra letöltheti a hiba részt, ha hirtelen problémája van az internetkapcsolatának. Nem kell semmiből letölteni.

3. A maximális webtárhely-kapacitás beállítása

Ha fájlokat tölt le, például filmeket egy filmletöltő webhelyre, akkor a webhelytulajdonos általában összekapcsolja a webhelyet a tárhelygel.

A probléma az, hogy a tárhelyre történő feltöltés fájlméret-korlátozással rendelkezik egyetlen feltöltéssel. A kapacitás növelése érdekében a felhasználónak olyan árat kell fizetnie, amely nem olcsó.

Ezért általában a feltöltő több részre osztja a fájlt, hogy az ne haladja meg a fiókonkénti maximális kapacitást.

4. Rugalmas letöltési idő

Tegyük fel, hogy egy olyan nagy játékot tölt le, mint a GTA V. Több tíz GB-os, lassú kapcsolattal rendelkező játékok letöltése napokba telhet.

Ha a fájlt több kisebb részre osztja, rugalmasabban tölthet le fájlokat. Például egy nap alatt csak 2 részt tölt le.

A Split RAR fájlok egyesítése a WinRarral

Ha például filmet vagy játékot tölt le, és több .rar kiterjesztésű fájlt talál, akkor nem kell aggódnia, banda.

Ennek oka az, hogy meglehetősen egyszerű a fájlok kibontása 1 ilyen mappába. Csak RAR fájlolvasó alkalmazást kell használnia.

Ezért az ApkVenue megtanítja Önt, hogyan kell manuálisan kibontani a részfájlokat 1 mappává a kibontó fájl alkalmazás segítségével WinRar.

A WinRar olyan szoftver, amely archiválásra és tömörítésre használható. A WinRar archiválhatja a fájlokat RAR, ZIP, Pocket RAR formátumban.

Kövesse ezt a módszert, ha az 1 mappába kibontani kívánt fájl formátuma van RAR vagy postai irányítószám. Itt vannak a lépések:

  1. Töltse le a WinRar programot számítógépén vagy laptopján az alábbi linken keresztül. Ügyeljen arra is, hogy az operációs rendszernek megfelelő WinRar-t töltse le.

Töltse le a WinRar programot 32 bites Windows rendszerhez:

Alkalmazások tömörítése és biztonsági mentése RARLab letöltése

Vagy a következő linken keresztül

Töltse le a WinRar programot 64 bites Windows rendszerhez:

Alkalmazások tömörítése és biztonsági mentése RARLab letöltése

Vagy a következő linken keresztül

  1. A letöltés után telepítse a WinRar programot számítógépére vagy laptopjára. Kövesse az utasításokat, amíg a WinRar teljesen települ.

  2. Fájlok gyűjtése amelyet több részre osztottak ugyanabban a mappában.

  3. Jelölje ki az összes kibontani kívánt fájlt a kurzorral vagy a parancsikon megnyomásával Ctrl + A, azután Jobb klikk. Válassz egy lehetőséget "Fájlok kicsomagolása ...".

  1. válassza könyvtár / elérési út Akarod. Ha igen, kattintson rendben.
  1. Várja meg, amíg az extrakciós folyamat befejeződik. Az összes alkatrészt most egyetlen fájlba egyesítettük.

Az alkatrészfájlok kibontása, hogy 1 mappává válhasson a HJ-Split segítségével

Nem kombinálhatja az összes részfájlt a WinRar, gang használatával. Van egy fájlkiterjesztés is, amelyet a WinRar nem tud olvasni.

Az alkatrészfájl kibontása úgy, hogy az a következő 1 mappává váljon, az úgynevezett szoftver használata HJ-SPlit. A HJ-Split egy speciális szoftver, amellyel fájlokat oszthat fel és fájlokat egyesíthet.

Ezzel az egyetlen módszerrel több kiterjesztéssel rendelkező részfájlt kombinálhat 001, 002stb. Itt vannak a lépések:

  1. Töltse le a HJ-Split szoftvert az oldal felkeresésével //filehippo.com/download_hjsplit/. A HJ-Split mérete csak néhány MB, valójában banda.

  2. Csomagolja ki a HJ-Split fájlt a kívánt mappába, majd nyissa meg a HJ-Split alkalmazást.

  3. Győződjön meg arról, hogy az összes 001, 002 stb. Kiterjesztésű részfájlt ugyanabba a mappába gyűjtötte.

  1. A HJ-Split honlapon válasszon egy lehetőséget Csatlakozik fájlok egyesítéséhez.
  1. Kattintson Bemeneti fájl, majd keresse meg a kombinálni kívánt fájlokat a mappában. Ha egy részfájllal azonos mappába szeretne egyesülni, akkor nem kell beavatkoznia Kimenet.
  1. Kattintson a gombra Rajt hogy elkezdje egyesíteni az alkatrészeket 1. Várjon, amíg a folyamat befejeződik. Könnyű, igaz?

Ez volt Jaka cikke arról, hogyan lehet kibontani a részfájlokat 1 mappába a WinRar és a HJ-Split szoftver segítségével. Remélhetőleg ez hasznos lesz neked, banda!

Találkozunk újra a következő oktató cikkekben! Ne habozzon feltenni kérdéseket vagy megjegyzéseket a megadott mezőkben.

Olvassa el a cikkeket is Bemutató vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found