7 felnőtteknek készült animációs film, megnézhetik a kisgyerekek?

Az animációs filmek és a rajzfilmek gyakran kapják meg a gyermekek jelentését, de ez helytelen. Itt az ApkVenue meg akarja osztani 7 legjobb, felnőtteknek készült animációs filmet

A videojátékokkal együtt az animációs filmek gyakran gyermeki jelentéseket hordoznak. Nem kevés, banda, pedig animációs filmeket készítenek felnőtteknek.

Eits, ne rohanjon először piszkos gondolkodásra, banda, felnőtt, amit Jaka itt nem annak gondol, hogy nyitott gondolkodású, hanem azért, mert a hordozott téma valóban nehéz és elég nehéz.

Mivel a történet meglehetősen nehéz és a gyermekek nem emészthetik meg könnyen, nem mindenki élvezheti ezt az animációs filmet.

Gyerünk, valld be, neked is biztosan van, bandád, érezned kell magad animációs film nézésekor, mert a filmnek érdekes témája van?

7 legjobb felnőtteknek készült animációs film

Jaka biztos, hogy az itteni téma alapján sokan vannak itt, akik azonnal a Pixar filmekre gondolnak, mint például Wall-E vagy Fel.

Mindkét filmet felnőttek élvezhetik, de mindkét filmet valójában a gyermekek számára készítették.

Az itt szereplő filmeknél az ApkVenue úgy döntött, hogy a kezdetektől fogva felnőtteknek készült filmet választ.

Aki már kíváncsi, folytassa az olvasást, bandázzon a 7 legjobb felnőtteknek készült animációs filmért.

1. Csak tegnap (1991)

Stúdió Ghibli már jól ismert animációs filmjeikről, amelyek gyakran nehéz témákat hordoznak Csak tegnap egyike azoknak a filmeknek.

A többi Ghibli-filmtől eltérően a Csak tegnap nem tartalmaz fantáziaelemeket, és egy 27 éves nő tapasztalataira összpontosít. Taeko Okajima.

Ebben a filmben Taeko úgy dönt, hogy elhagyja Tokiót nyaralni szülővárosában, hogy segítsen sógora családi gazdaságában.

Ez az utazás felidézi néhány gyermekkori emlékét, amelyek melankolikus benyomást keltenek ebben a filmben, és fogyasztásra alkalmasak az azonos korúak számára

2. A vörös teknős (2016)

Ez a párbeszéd nélküli animációs film egy német vállalat közös produkciója Vad csomó és Stúdió Ghibli.

A vörös teknős egy fiatalemberről mesél, aki egy szigeten rekedt, és kapcsolatáról egy vörös teknőssel, akivel a szigeten találkozott.

Mint a legtöbb film arthouse Európa, A vörös teknős cselekménye lassú és kevés elemet tartalmaz szürreális benne.

Ez a film szintén nagyon minimalista megközelítést alkalmaz, és az üzenet kétértelműnek tűnik, de vannak érdekes pillanatok a film második felében.

3. Anomalisa (2015)

2016-ban a banda, Anomália sikerült az első olyan film, amelynek felnőtt besorolást kaptak A legjobb animációs film ban ben Oscar-kupa.

Ez a film arról mesél Michael, valaki, aki valahogy mindenkit ugyanazzal az arccal és hanggal nézett körülötte.

Amíg egy nap találkozott Lisa, egy nő, akinek Michael szemében egyedülálló arca és hangja volt.

A szerelem illúziójának fogalmán kívül ez a film más témákat is megvitat, például a magány és a depresszió érzését, amelyek alkalmassá teszik ezt a filmet felnőttek számára.

4. Persepolis (2007)

Az azonos című grafikus regény alapján Persepolis annyiban hasonlít a Csak tegnapra, hogy a múlt emléke körül forog Marjane, a film főszereplője.

A film egyedülállóvá Marjane múltjának színhelye Irán ami abban a pillanatban a közepén volt 1979-es forradalom.

Ez a film több olyan témát vet fel, amelyek Marjane érettségére, Európába távozására és Irán monarchiáról iszlám társadalommá válására összpontosítanak.

Tehát ez nem csak egy nehéz téma, banda, ez a film megköveteli, hogy ismerje Irán akkori történetét, hogy meg tudja emészteni ezt a filmet.

5. A szkenner sötéten (2006)

Sötét szkenner egyike azon kevés filmeknek, amelyek a technikát használják Rotoscope hol van a felvétel élő akció animációvá vált a fentiek szerint.

Ön maga láthatja az eredményeket, banda, mert ennek a filmnek van stílus külön animáció, amely sehol máshol nem látható.

A téma kapcsán ez a film egy olyan világról mesél, ahol a kábítószer-használat nagyon elterjedt, és a kormány erőfeszítései a járvány leküzdésére.

Azt is meg kell jegyezni, banda, ha ebben a filmben olyan tapasztalt színészek játszanak, mint Keanu Reeves és Robert Downey jr.

6. Isle of Dogs (2018)

Egy film, amely a gyermek vállalkozásának történetét meséli el, Atari, viccesnek tűnhet a kutya megmentése, de ez a film nem alkalmas gyerekeknek, banda!

Kutya-sziget van néhány erőszakos pillanata és súlyos témái, például a tragédiára való hivatkozások A holokauszt Zsidók náci kézben a második világháború alatt.

Ennek ellenére egy híres rendező által készített film Wes Anderson rengeteg vígjáték-elemet és Wes Anderson aláírásának csúf látványvilágát tartalmazza.

Azoknak, akiknek voltak háziállataik, az Atari történetét érdemes megnézni, mert ennek a filmnek is nagyon megható a vége.

7. A szél kel (2013)

Mivel ez a film Ghiblivel kezdődik, akkor Jaka úgy dönt, hogy ezt a listát Ghiblivel, a bandával is befejezi.

Feltámad a szél Mesélj róla Jiro Horikoshimérnök, aki megtervezte a japánok által a második világháborúban használt repülőgépek egy részét, nevezetesen az A6M Zero-t.

A film témája nagyon nehéz, mert Jiro repülőgép-készítési álmát végül egy hadigép tervezéséhez használják.

Közvetett módon Jiro legnagyobb sikere sok ember halálának oka, és ezt a kérdést vetítik fel a film csúcspontjaként.

Ezenkívül ez a film elmeséli Jiro és Naoko amelynek első pillantásra párhuzama van a történetben Habibie és Ainun.

Nos, ennyi, banda, a Jaka által kiválasztott 7 legjobb felnőtteknek készített animációs film.

Jaka számára az animáció csak egy médium, ezért az a probléma, hogy egy animációs film alkalmas-e gyermekek vagy felnőttek fogyasztására attól függően, hogy ki készíti a filmet.

Mit gondolsz, banda? Megnézted a fenti filmeket?

Vagy esetleg van saját ajánlása a nézett filmekről? Csak ossza meg a megjegyzés rovatban, banda!

Olvassa el a cikkeket is Animációs film vagy más érdekes cikkeket a Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found