blackpink-adatok: fotók, tagprofilok és egyedi tények!

Szeretne többet megtudni a BLACKPINK-tagok életrajzáról? Itt található a BLACKPINK tagprofiljainak, fényképeinek és a legfrissebb egyedi tényeknek a teljes áttekintése, a BLINK-ek kötelezőek!

K-popos vagy koreai rajongók számára ismernie kell a lánycsoport melyik név az BLACKPINK, kérem?

Sőt, a négy emberből álló BLACKPINK-kel társult termékarc az egyik e-kereskedelem a legnagyobb az országban.

Érdeklődik A BLACKPINK tag biológiai adatai és profiljai több? Gyerünk, nézd meg a véleményeket lánycsoport Dél-Koreából, amelynek neve egyre lejjebb emelkedik, deh!

BLACKPINK egy pillanat alatt, Lánycsoport Az YG Entertainment alappillére!

Fotóforrás: soompi.com

BLACKPINK egy lánycsoport amely az ügynökség égisze alatt áll YG Entertainment Dél-Koreából. Jelenleg a BLACKPINK-nek négy tagja van, nevezetesen Jisoo, Jennie, Rose és Lisa.

A BLACKPINK debütálása albummal kezdődött EGY Négyzet amely 2016. augusztus 8-án jelent meg. Két zászlós dala, mégpedig SÍP és BOOMBAYAH sikeresen uralta a dél-koreai listákat.

Azóta a BLACKPINK továbbra is világszerte felhívja magára a figyelmet legújabb műveivel, mint pl Mintha az utolsó lenne, DDU-DU DDU-DU, ÖRÖKKÉ FIATAL, és Öld meg ezt a szerelmet.

A BLACKPINK még nemzetközi karrierje során több ismert zenésszel is együttműködött, mint pl Dua Lipa val vel Csók és smink és Lady Gaga val vel Savanyú cukor, banda.

Nem csak, hogy a BLACKPINK hivatalosan is együttműködést írt alá az Egyesült Államok egyik zenei kiadójával, Interscope Records.

  • BLACKPINK rajongó neve: PISLOGÁS
  • BLACKPINK hivatalos rajongói színek: -
  • Instagram: @blackpinkofficial
  • Facebook: BLACKPINKOFFICIAL
  • Twitter: @ygofficialblink
  • vLive: BLACKPINK csatorna
  • Youtube: BLACKPINK
  • TikTok: @bp_tiktok

A BLACKPINK tagok teljes életrajza (Jisoo, Jennie, Rose és Lisa)

BLACKPINK egyedi ténye, ami lánycsoport már Yang Hyun-suk Ez egy név, amelynek kiderül, hogy célja a "rózsaszín" fogalmának elhárítása, amely nem mindig a szépség kérdése.

De más tehetségekről is, például az éneklésről és a táncról. A BLACKPINK-nek is van rajongás nevezett PISLOGÁS, amely két szó kombinációja, nevezetesen a FEKETE és a PINK.

Magának a BLACKPINK-nek négy tagja van, mégpedig Jisoo, Jennie, Rózsa, és Lisa. Érdekel a BLACKPINK teljes profilja? Gyerünk, lásd alább teljes egészében!

1. Jisoo BLACKPINK életrajza és profilja

Fotóforrás: soompi.com
RészletBLACKPINK tagok profilja
MűvésznévJisoo
Az eredeti névKim Ji-soo
BecenévChi Choo, Jichu
PozícióVezető ének, vizuális, a csoport arca
Születési helyGunpo, Gyeonggi tartomány
Születési dátum1995. január 3
ÁllatövBak
Magasság162 cm
Súly45 kg
VércsoportA
Instagram@sooyaa__

Bár 1995-ben született, Jisoo hogy a BLACKPINK legidősebb tagja legyen. Jisoo-nak sok hívása van, nevezetesen Chi Choo és Jichu, mert szereti Pokemonot, Pikachut.

Jisoo maga is csatlakozott az YG Entertainmenthez 2011. július. Mielőtt csatlakozott a BLACKPINK-hez, Jisoo meghallgatott és előadott egy dalt Van egy szeretőm Eun Mi-től.

Ennek a BLACKPINK tagnak a pozíciója az vezető énekes, vizuális, és a csoport arca. Maga Jisoo vitathatatlanul a legtöbb tag sportos, akinek hobbija a kosárlabda, görkorcsolyák, amíg Taekwondo.

A sport iránti szenvedélye mellett Jioso is sokféle fajtával rendelkezik áru Pokemon témájú, főleg Pikachu, amely házának sok helyén látható.

2. Jennie BLACKPINK életrajza és profilja

Fotóforrás: soompi.com
RészletBLACKPINK Tagok Biosz
MűvésznévJennie
Az eredeti névJennie Kim
BecenévJendeukie
PozícióFő rapper, vezető énekes
Születési helyAnyang, Gyeonggi tartomány
Születési dátum1996. január 16
ÁllatövBak
Magasság163 cm
Súly50 kg
VércsoportB
Instagram@jennierubyjane

A következő BLACKPINK tagprofil ott van Jennie akinek születési neve Kim Jennie. Jennie-nek több beceneve is van, például Jendeukie, Jen és Nini.

Jennie a dél-koreai Gyeonggi tartományban, Anyangban született, 1996. január 16-án bandában. Jennie álláspontja maga a BLACKPINK-ben is az játszani a rappert, vezető énekes, és központ.

A bemutatkozási időszakban Jennie volt az első BLACKPINK tag, amelyet az YG Entertainment adott ki a 2016. június 1.

Mielőtt csatlakozott a BLACKPINK-hez, Jennis több videoklipben is szerepelt, és együtt dolgozott művészekkel az YG Entertainment alatt.

Például dalokban FEKETE a G-Dragon szállította, Különleges írta Lee Hi, és GG BE írta Seungri.

3. BLACKPINK Rózsa életrajza és profilja

Fotóforrás: soompi.com
RészletBLACKPINK tagok profilja
MűvésznévRózsa
Az eredeti névPark Chae-young
BecenévRose, Rosie, Tészta
PozícióFő énekes, vezető táncos
Születési helyAuckland, Új-Zéland
Születési dátum1997. február 11
ÁllatövVízöntő
Magasság168 cm
Súly46 kg
VércsoportB
Instagram@roses_are_rosie

A következő BLACKPINK tag ott van Rózsa, akinek születési neve Park Chae-young vagy angol neve Roseanne Park, band.

Az új-zélandi Aucklandben született, 1997. február 11-én Rose Ausztráliában nőtt fel, és nemrég csatlakozott az YG Entertainmenthez 2012. május majd meghallgatásokkal azon a Kenguru Országon.

Angol nevén kívül Rose-nak számos beceneve is van, például Chaeng, Chae, Rosie, Rosetta, Roslay, Rochi, Chaenggi, Chipmunk és Pasta. Duh, annyi, mi?

Rose nagyon jó BLACKPINK tagként is ismert művészi, amelyben művészi szenvedélyei vannak, például rajzol, zongorázik és gitározik.

4. Lisa BLACKPINK életrajza és profilja

Fotóforrás: soompi.com
RészletBLACKPINK tagok profilja
MűvésznévLisa
Az eredeti névLalisa Manoban / Pranpriya Manoban
BecenévLalice, Laliz, Pokpak
PozícióFő táncos, vezető rapper, énekes, Maknae
Születési helyBangkok, Thaiföld
Születési dátum1997. március 27
ÁllatövKos
Magasság166,5 cm
Súly44,7 kg
VércsoportO
Instagram@lalalalisa_m

Végül, valamint a legfiatalabb BLACKPINK tag (maknae) van Lisa vagy akinek valódi neve Lalisa Manoban vagy Pranpriya Manoban.

Lisa Thaiföldön, Bangkokban született 1997. március 27-én, és a BLACKPINK, a banda egyik legmagasabb tagja.

Magának Lisának több beceneve van, például Lalice, Laliz és Pokpak. Lisa szerepe maga a BLACKPINK-ben is szerepet játszik vezető rapper, alénekes, és táncost játszani.

Nemzetközi tagként Lisa egyszerre több nyelven is beszél, például koreai, angol, japán, thai és mandarin.

Az YG Entertainment divatmodell tagjaként, mégpedig NONA9ON B.I és Bobby mellett, akik az iKON tagjai, természetesen sok olyan fotó található Lisáról, amelyek sok ember figyelmét felkeltik.

Egyedi és érdekes tények a BLACKPINK lánycsoportokról

A BLACKPINK egy néven ismert lánycsoport val vel rajongás nagy és hűségesek, akik szétszóródtak a világ különböző részein, bandákban.

Pályafutása során természetesen több is van A BLACKPINK egyedülálló díjai és tényei amit nem tudhat, például:

  • Dal Öld meg ezt a szerelmet között a legtöbb nézőszámmal rendelkező dél-koreai videoklip lett felület YouTube 24 órán keresztül 56,7 millió megtekintés.
  • A BLACKPINK-nek saját tévéműsora is volt BLACKPINK HÁZ négy tag főszereplésével és annyit sugárzott 12 rész 2018. január 6-tól kezdődően.
  • BLACKPINK önmagukat a következőként sorolta fel lánycsoport Az első valaha megjelent kpop fedősztori Hirdetőtábla 2019. február kiadás.
  • BLACKPINK az Lány csoport Az első koreai lett Felsorakozni őrnagy az Egyesült Államok legnagyobb zenei fesztiválján, a Coachellában 2019-ben.

Videó: BLACKPINK - M / V's Kill This Love

Így volt a BLACKPINK profilja és teljes adatai azok számára, akik szeretnének még egy kicsit többet megtudni a tagprofilokról, fotókról és egyedi tényekről.

Melyik BLACKPINK tag lesz Elfogultság vagy a bálványod, itt? Gyere, írd meg véleményed az alábbi megjegyzés oszlopba, banda!

Olvassa el a cikkeket is BLACKPINK vagy más érdekes cikkeket a Tidar Sentausa.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found