Íme 5 módszer, amellyel megakadályozhatja a WhatsApp megérintését. anti hack!

Attól félsz, hogy a WhatsApp-ot mások eltérítik? Ne aggódjon, itt vannak egyszerű tippek, hogyan lehet a WhatsApp-ot a leghatékonyabban hibáztatni!

WhatsApp, ahol jártál Kijelentkezés egyedül hirtelen? Vagy a WhatsApp SMS-ben kérte hitelesítési kódot?

Ha valaha is éreztél ilyet, akkor lehet, hogy valaki feltörte a WhatsAppodat! A legrosszabb hatás, ha a WhatsApp-ot megérintjük vagy feltörjük ellopott minden személyes adatot.

Azok számára, akik úgy érzik, hogy a WhatsApp alkalmazásukat lehallgatják, az ApkVenue megoldást kínál erre a problémára. Így megakadályozhatja a WhatsApp hibáját.

5 módja annak, hogy a WhatsApp ne legyen hibás

Az ApkVenue ad néhány tippet, így úgy, hogy a WA-t ne lehessen eltéríteni. Tehát úgy gondolom, hogy ezek a módszerek elég hatékonyak a Whatsapp védelmében, így az adatokat nem hackerek lopják el.

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a lépéseket, amelyek megakadályozzák a WhatsApp más felhasználók általi hibáját.

1. Kapcsolja be a kétlépcsős azonosítást

Fotóforrás: Android Central

Kétlépcsős ellenőrzési funkció egy opcionális szolgáltatás a Whatsapp-fiók biztonságának növelésére.

Amikor aktiválja a kétlépcsős azonosítási funkciót, a WhatsApp telefonszámának ellenőrzésére irányuló minden kísérlethez mellékelni kell a Hatjegyű PIN amit korábban készítettél.

Tehát, ha vannak olyan emberek, akik megérintik a Whatsapp alkalmazást, akkor nehezen férnek hozzá a WhatsApphoz, mert szükségük van a személyes PIN-kódjukra.

2. A biztonsági értesítések megjelenítése

Fotó jóvoltából: Beebom

Tudta, hogy minden alkalommal, amikor beszélget a barátaival, a WhatsApp rendelkezik egy speciális kóddal vonalkód vagy 60 jegyű kód?

Most, ha aktiválja ezt a funkciót, értesítést kap, hogy a biztonsági kódja megváltozhat, mivel Ön vagy barátja új eszközt cserélt / adott hozzá ugyanaz a WhatsApp szám.

Tehát Ön és barátai tehetik tudatában Van valaki, aki egy másik eszközön aktiválta a WhatsApp-ot?

3. Jelentkezzen ki a Whatsapp Web Feature szolgáltatásból

Fotóforrás: TechUntold

Gyakran elfelejtjük elhagyni vagy Kijelentkezés miután viselt WhatsApp Web számítógépünkön vagy laptopunkon. Annak ellenére, hogy ez nagyon veszélyes és nagyon sebezhető, hogy bárki feltörje.

Lehet, hogy valaki tréfa kinyitja a laptopot, és elolvassa a munkatársaival vagy házastársával folytatott beszélgetés teljes tartalmát. Mostantól kezdve legyél szorgalmasabb Kijelentkezés WhatsApp webed, huh, srácok!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Ne rootolja a Whatsapp mappát

Fotó forrása: fonepaw

Ha olyan hobbid van, hogy bütykölsz az Androidon, biztosan kipróbáltad gyökér / jailbreak Android, így rugalmasabban módosítható.

Anélkül azonban, hogy észrevennéd, amikor root hozzáférést ad a WhatsApp mappához, fennáll annak a lehetősége, hogy a rosszindulatú alkalmazások ellopják az adatokat a WhatsApp-ból.

Ha tudod, ne adjon root hozzáférést a whatsapp mappában, így nem lehet megérinteni.

5. Kerülje a harmadik féltől származó alkalmazások telepítését

Fotó forrása: time-new24.com

Biztosan kísértésbe esett a telepítés harmadik féltől származó alkalmazások hogy megváltoztatja-e a WhatsApp témát, módosítsa a WhatsApp-t Whatsapp Blue-ra vagy WhatsApp Premium és így tovább.

Ha az ApkVenue tud emlékeztetni, kerülje az ilyen gyanús alkalmazások letöltését. Mert nincs garancia egy ilyen alkalmazásra mentes a Malware-től aki ellophatja az adatait.

Ez volt Jaka megbeszélése oly módon, hogy a WhatsApp ne lehessen megérinteni. Ismét emlékeztet az ApkVenue, hogy a mobiltelefonján tárolt adatok magánéletének és biztonságának megőrzése kötelező, igen, srácok!

Remélhetőleg a tippeket 5 módszer a WhatsApp hibájának megakadályozására hasznos lehet az Ön számára. Kérjük, ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy továbbra is információkat, tippeket és trükköket, valamint híreket szerezzen a technológiáról a Jalantikus.com-tól.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found