7 legjobb Android szuperhős-játék, ott van Harley Quinn!

Még mindig nem hajlandó elválni Harley Quinn-től a ragadozó madaraknál? Pihenjen, újra találkozhat az Android 7 legjobb DC szuperhős játékában!

Az epikus csúcspont után, amely a zárófilmben szívszorító, Bosszúállók végjáték, A Marvel jelenleg szünetet tart, miközben felkészül az MCU következő szakaszára, a bandára.

Ebben az ürességben a DC, mint a Marvel riválisa, érdekes filmek sorozatával kezdte bombázni a színházakat, például filmekkel Ragadozó madarak ami most kezdte el sugározni.

Szerencsére a DC csábítása nem áll meg itt, mert olyan minőségi játékokat is biztosítottak, amelyeket a moziban, bandán kívül is élvezhetünk!

7 legjobb DC szuperhős-játék Androidon

Számát tekintve a DC-játékok még mindig valamivel alulmaradnak a Marvel-nél, de ami a minőséget illeti, Jaka úgy ítéli meg A DC játék minősége még magasabb tudod.

Azt hiszem, ez azért van, mert az Android-os DC-s játékokban vannak variációk műfaj ami érdekes a lenyűgözött Marvel-játékokhoz képest, ennyi, banda.

Azoknak, akik csak filmet néztek Ragadozó madarak és továbbra is szomjas a DC-dolgok után, íme néhány javaslat 7 legjobb DC szuperhős játék az Androidon Jakától!

1. Igazságtalanság 2

A legjobbak mentése az utolsó számára értelmetlen volt, ezért az ApkVenue úgy döntött, hogy a legjobbal kezdi a játékot Igazságtalanság 2, banda!

Játszma, meccs verekedés A legjobb Android ez a folytatása Igazságtalanság istenek köztünk vadászattal különböző oldalakon.

Itt felkérnek, hogy hozzon létre egy 3 karakteres csapatot az ellenség megütésére rendelkezésre álló DC karakterek sorozatából.

Ez a játék RPG elemekkel és nagyon átfogó testreszabási funkcióval is rendelkezik, ahol megváltoztathatja a karakter megjelenését a DC film, a banda szerint.

PC-osztályú grafikával ez a játék rendelkezik követelményeknek ami elég nehéz, ezért a letöltés előtt győződjön meg róla, hogy a mobiltelefonja elég erős!

RészletIgazságtalanság 2
FejlesztőWarner Bros. Nemzetközi vállalkozások
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret1,16 GB
Letöltés10 000 000 és több
MűfajAkció
Értékelés4.3/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le az Injustice 2-t az alábbi link segítségével:

Warner Bros. Sportjátékok Nemzetközi vállalkozások LETÖLTÉS

2. DC Legends: Harc az igazságért

Követte a Disney sikerét a Csillagok háborúja: Hősök galaxisa, DC indult DC Legends: Harc az igazságért hasonló koncepcióval, banda.

Visz műfaj Stratégiai RPG, ez a játék hozzárendeli a játékosokat, hogy hozzanak létre egy 4 karakteres csapatot a DC világából, mint a csata képviselőit.

Mint Csillagok háborúja: Hősök galaxisa, ennek a játéknak is vannak elemei gacha ami nagyon nyilvánvaló a megszerezhető nagy számú karakter mellett.

Mint a gacha játék, DC Legends: Harc az igazságért elég nagy elkötelezettséget igényel, de ez a játék nem maradhat el a DC szerelmeseinek, bandának!

RészletDC Legends: Harc az igazságért
FejlesztőWarner Bros. Nemzetközi vállalkozások
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret70 MB
Letöltés10 000 000 és több
MűfajSzerepjáték
Értékelés4.3/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le a DC Legends: Battle for Justice az alábbi linken keresztül:

Warner Bros. RPG játékok Nemzetközi vállalkozások LETÖLTÉS

3. DC: Lánc nélkül

Azok számára, akik jobban szeretik az olyan RPG-ket, amelyek nem csak ide-oda csapkodnak, kipróbálhatjátok a játékot akció RPG DC: LÁNCTALAN.

A legjobb Android szuperhős játék Marvel: Jövő harc ismernie kell ezt az egy játékot, mert van játékmenet akik nagyon hasonlóak, banda!

Egy dolog, ami ezt a játékot egyedülállóvá teszi Jakának, a vizuális stílus cel árnyékolás használt, így a játék úgy néz ki, mint egy mozgó képregény.

Ezenkívül az egyes küldetések során használt karakterek nevetséges megjegyzéseket is kiadnak, amelyek ennek a játéknak a sajátosságait adják, banda!

RészletDC: LÁNCTALAN
FejlesztőFourThirtyThree Inc.
Minimális OSAndroid 4.2 és újabb
Méret75 MB
Letöltés1.000.000 és több
MűfajAkció
Értékelés4.1/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le a DC: UNCHAINED című linket az alábbi linken keresztül:

FourThirtyThree Inc. Kalandjátékok LETÖLTÉS

4. Batman - A Telltale sorozat

A képregény szerelmesei biztosan tudták ezt Denevérember becenévvel A világ legnagyobb nyomozója de ez a karakterelemző készség ritkán jelenik meg filmekben, bandában!

Nos, Batman nyomozó oldala megjelenik a játékban látványregényBatman - A Telltale sorozat ahol kénytelen lesz megmutatni elemző képességeit.

Itt úgy fogsz viselkedni Bruce Wayne és álteregoő, Batman, egy nevezett terrorista bandával áll szemben Arkham gyermekei.

Mint a művek Telltale Games különben ennek a játéknak van egy kiváló története, amely az egész történetben elhatározott döntéseknek megfelelően banda.

RészletBatman - A Telltale sorozat
FejlesztőAthlon Games, Inc.
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret35 MB
Letöltés500 000 és több
MűfajKaland
Értékelés4.0/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le a Batman - A Telltale sorozatot az alábbi linken keresztül:

Kalandjátékok Athlon Games, Inc. LETÖLTÉS

5. Batman: Az ellenség belül

Utána Batman - A Telltale sorozat sikerült aratni a sikert, a stúdiót Telltale Games azonnal dolgozott a játék folytatásán.

Megszületett a játék Batman: Az ellenség belül amely játékmenet és az elődjéhez hasonló koncepció, de érdekesebb történettel.

Mint egy film Dzsókerkártya akinek sikerült kiragadnia 11 Oscar-jelölés, ez a játék egészen egyedi, mert a Joker más oldalát mutatja, mint a képregények, bandák.

Az előd játékokban a játékosok által hozott döntések hatással lesznek erre a játékra, így nem egészen teljes, ha egyenesen beleugrasz ebbe a játékba.

RészletBatman: Az ellenség belül
FejlesztőAthlon Games, Inc.
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret35 MB
Letöltés500 000 és több
MűfajKaland
Értékelés3.9/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le a Batman: Az ellenség belül című linket az alábbi linken keresztül:

Kalandjátékok Athlon Games, Inc. LETÖLTÉS

6. LEGO Batman: Beyond Gotham

Ha jobban tetszik a buta Batman figura a filmből A LEGO Batman film, talán érdekelni fogja a játék LEGO Batman: Beyond Gotham.

A filmhez hasonlóan ez a Batman-játék is egy olyan Batman-alakot ábrázol, amely eltér a megszokottól, mert tele van viccekkel és egyéb hülye humorelemekkel, bandákkal!

Ebben a játékban Batman-nek és egy sor másik DC-karakternek összefognia kell a harcot Brainiac és a földre vonatkozó gonosz tervei.

A többi LEGO játékhoz hasonlóan ennek a játéknak is a fő eladási pontja a nagyszámú karakter, amely garantálja, hogy nem fog unatkozni.

RészletLEGO Batman: Beyond Gotham
FejlesztőWarner Bros. Nemzetközi vállalkozások
Minimális OSAndroid 4.0.3 és újabb
Méret8 MB
Letöltés100 000 és több
MűfajKaland
Értékelés4.0/5 (A Google Play)
Ár70 000 IDR

Töltse le a LEGO Batman: Beyond Gotham -t az alábbi linken keresztül:

Warner Bros. kalandjátékok Nemzetközi vállalkozások LETÖLTÉS

7. Teen Titans GO ábra

A sok ember közé tartozik, aki nem hagyja abba a rajzfilmek nézését? Teen Titans Go! A filmekhez?

Ha a válasz igen, akkor biztosan azonnal beleszeret a játékba Teen Titans GO ábra! amely szintén a rajzfilmsorozaton alapszik Teen Titans Go!.

Visz műfaj RPG, ez a játék vizuális stílusú és humorelemmel rendelkezik abszurd az eredeti rajzfilmsorozatban eltúlzott módon.

Ez a játék valójában a folytatása Teeny Titans de azonnal játszhatod ezt a játékot, mert a történet nem kapcsolódik, banda!

RészletTeen Titans GO ábra!
FejlesztőCartoon Network
Minimális OSAndroid 5.1 és újabb
Méret29 MB
Letöltés100 000 és több
MűfajAkció
Értékelés4.4/5 (A Google Play)
Ár58 000 IDR

Letöltés Teen Titans GO Figure! az alábbi linken keresztül:

LETÖLTÉS Cartoon Network Adventure Games

Ez az Android 7 legjobb DC szuperhős játékának listája az ApkVenue, bandától. Azok számára, akik közelebb akarnak kerülni a DC-hez, a fenti játék valóban megér egy próbát.

A játék minőségével és a Marvelnél sem alacsonyabb karakterekkel Jaka úgy érzi, hogy az MCU film által hagyott űrt DC, banda könnyen kitöltheti!

Érdekel a fenti játék? Melyik játék a kedvenced? Oszd meg a megjegyzések oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Fikri Harish.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found