10 oldal a grafikai tervezés ingyenes elsajátításához

Kiemelt tervező akar lenni? Ha igen, akkor könnyű. Csak kitartónak és keményen tanulmányoznia kell ennek eléréséhez. Akkor mi a baj?

Akarsz lenni a tervező felső szint? Ha igen, akkor könnyű. Csak kitartónak és keményen tanulmányoznia kell ennek eléréséhez. Akkor mi a baj? Általában a hozzád hasonló fiatalokat a költségprobléma akadályozza, hogy oktatóhelyen tanuljanak, igaz?

De nyugodtan, amíg tud csatlakozni internetkapcsolathoz, ingyen tanulhat egy ingyenesen elérhető design-tanulási weboldalon online. Tehát ebben a cikkben az ApkVenue sokféle lehetőséget kínál ingyenes grafikai tervezésű tanulási oldalak amelyet meglátogathat a tervezési ismeretek elmélyítése érdekében.

  • 12 webhely, ahol megtanulhat ingyen kódolni
  • 10 webhely nem fontos, de bebizonyosodott, hogy megszabadul az unalomtól
  • 10 Web Design tanulási oldal ingyen

10 Ingyenes Design tanulási oldal

1. GraphicDesign.About.com

Webhely GraphicDesign.About.com egy grafikai tervezéssel foglalkozó webhely, amelyet felkereshet, és számos érdekes leckét tanulhat. Itt megkapja a grafikai alaptanfolyamot, bemutatva a design művészetében használt elemeket és elveket.

2. Abszolút kereszt

Ha már ismeri a grafikai tervezés alapjait, ellátogathat Abszolút kereszt hogy újra elmélyítse tudását. Ennek oka az, hogy itt lesz megtanulják a Drupal szemlélődő modulokat követni az oktatóanyagot, amelyet ezen az ingyenes grafikai tervezéssel foglalkozó webhelyen mutatnak be. Megtanulhatja az Adobe Flash alkalmazást animált grafikák készítéséhez is. Nem érdekes?

3. Digitális oktatók

Látogatással Digitális oktatók, különféle videósorozatokat fog látni, amelyeknek kevesebb mint 20 percük van a tervezés megtanulására. Ez az ingyenes grafikai tervezéssel foglalkozó webhely megmutatja a grafikai tervezésben használt legfontosabb elemeket, mint pl anti-aliasing, lineáris perspektíva, és így tovább. Érdekelt?

4. Treehouse

Elnevezett grafikai tervezés tanulóhely Faház valójában jobban összpontosítson a front end fejlesztés elsajátítására. Ennek ellenére ez a grafikai tervezéssel foglalkozó weboldal jó tervezési tanfolyamokat is kínál. Sajnos ki kell szállnia 320 000 IDR havonta tanulni. Ha nem akarja, akkor is 14 napig lehetősége van a tervezés ingyenes tanulására.

5. Lynda.com

Egy másik ingyenes grafikai tervezéssel foglalkozó webhely Lynda.com. Itt számos programot tanulhat meg az Adobe-tól, beleértve a Photoshopot is. Megtanulja az alapokat, kezdve az Adobe Bridge-lel, mielőtt megérinti a mélyebb tanulságokat, nevezetesen maszkolás, réteg, szűrő, és így tovább.

6. ALISON

Ha úgy érzi, hogy még mindig hiányzik a grafikai ismeretek bővítése, meg kell látogatnia ALISON. Miért? Mivel ez az ingyenes grafikai tervezéssel foglalkozó weboldal a tanulást a tervezési elemekből, rajzrendszerekből, a tervezőipar gyártási rendszereiből stb. Kezdi. Nagyon érdekes, igaz?

7. Középosztály

Úgy érzi, hogy a grafikai tudásának alapja elég érett? Szeretne hozzáadni tudást? Csak jöjjön el a weboldalra, hogy ingyen elsajátítsa a grafikai tervezést Középosztály. Itt különféle leckék az Art & Design-ról ingyen kaphat. Valójában sok új lecke van, amelyet megtanulhat.

8. Digitális tervezés

Szóval, most belépünk az országba. Indonézia a tengerentúli weboldalakon kívül számos lehetőséget kínál a tervezés elsajátításához. Az egyik ingyenes grafikai tervezéssel foglalkozó webhely Indonéziában Digitális tervezés. Ez a grafikai tervezéssel foglalkozó webhely jobban meg fogja érteni a tervezés tanulását, mert indonéz nyelven jelenik meg.

9. Design Stúdió

A digitális tervezéstől eltekintve Indonéziában más grafikai tervezéssel foglalkozó tanulási oldalak vannak Dizájn stúdió. Ez a weboldal ingyenes betűtípusokat biztosít letöltésre. Nem csak ezt, hanem különféle kategóriákat is láthat, mint például az illusztráció, az InDesign, a Photoshop és így tovább. Érdekes igaz?

10. Photoshop Science

Ez az egyik leghosszabb ideig működő grafikai tervezéssel foglalkozó webhely Indonéziában srácok. Ez a webhely az Adobe Photoshop segítségével sokféle módon készíthet terveket. Valójában az előadás Photoshop tudomány egyszerű módon csomagolva is, így nem fogja megzavarni, amikor megpróbálja átültetni a gyakorlatba.

Ez az 10 oldal a grafikai tervezés ingyenes elsajátításához amelyet meglátogathat a tervezési ismeretek elmélyítése érdekében. Remélhetőleg ez a cikk hasznos azok számára, akik szeretnék elsajátítani a tervezési ismereteket. Ossza meg véleményét és észrevételeit alább.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found