7 módszer az iPhone adatkvótájának néhány lépéssel történő mentésére

Az adatkvóta vagy az iPhone internetes adatcsomag mentésének lépései, hogy az már ne legyen pazarló, könnyű? sok szerencsét.

Most mindenkinek, aki modult használ, csatlakoznia kell az internethez. Ez úgy történik, hogy bármihez hozzáférhessen, megkönnyítve mindennapi ügyeit. Ha azonban nem tudja menteni az adatkvótáját, akkor biztosan zavart lesz, mert a kvóta gyorsan elfogy.

Ezért ebben a cikkben az ApkVenue megmondja, hogyan hogyan menthető az adatkvóta helyesen, néhány lépésben akár iPhone vagy iPad eszközön is. Van rá mód? Természetesen van. Csak vess egy pillantást alább.

  • Ezek az új iOS 10-funkciók, amelyek az Android-felhasználókat az iPhone-ra költözik
  • Az iOS-alkalmazások számítógépen történő futtatásának legkönnyebb módja
  • 7 mód az iPhone akkumulátorának megtakarítására az iOS 10 használatával

Az iPhone adatkontingensének mentése néhány lépésben

1. Kapcsolja ki az internetes adatcsomagokat, ha nincs használatban

Ez az első módszer az a módszer, amelyet már mindenki ismer, igaz? Ennek megemlítésével azonban az ApkVenue csak arra emlékezteti Önt, hogy ne felejtse el ezt az ügyet. Tehát, ha olyan állapotban van, hogy nincs szüksége az internetre, akkor szorgalmasnak kell lennie kapcsolja ki az internetes adatcsomagot te igen.

2. Rendezzen olyan alkalmazásokat, amelyek nem igényelnek internetkapcsolatot

Ha meg kell állítania az adatcsomagot megállás nélkül, akkor más módon is használhatja, nevezetesen Ön alkalmazás beállítása akiknek nem kell csatlakozniuk az internethez. Hogyan? Kövesse az alábbi lépéseket.

  • válassza Beállítások, majd válassza a lehetőséget Sejtes.
  • Tekercs le, és jelöljön ki minden olyan alkalmazást, amelynek nem kell kapcsolódnia az internethez, majd kapcsolja ki. Kész!

3. Kapcsolja ki a Helyszolgáltatást

Az ApkVenue azt javasolja, hogy a legtöbb kötelező kapcsolatot kikapcsolja Helymeghatározó szolgáltatások. Így van, ez az egyetlen alkalmazás elegendő az iPhone adatkvótájának felszívásához, ezért ki kell kapcsolnia a kapcsolatot. Ha használni szeretné, csak újra be kell kapcsolnia.

  • Kattintson a gombra Beállítások, majd irány át Magánélet.
  • válassza Helymeghatározó szolgáltatások, kapcsolja ki, és amikor van kijelző Felugrik jelenik meg, válassza a lehetőséget Kikapcsolni. Kész!

4. Kapcsolja ki a Háttéralkalmazás frissítés funkciót

Tudod mit háttéralkalmazás frissítés? Ez a szolgáltatás egy további szolgáltatás többfeladatos amelyet az iOS 7 operációs rendszer jelenléte óta adtak ki. Nos, ez a funkció nemcsak az akkumulátor kapacitását, hanem az adatokat is felszívja. Ezért ezt kell tennie.

  • Nyisd ki Beállítások, folytassa a kiválasztást Tábornok.
  • válassza háttéralkalmazás frissítés és kapcsolja ki. Kész!

5. Tiltsa le az automatikus letöltést az adatcsomag használatával.

Nos, ez a módszer is kötelező számodra. Mert ha ez az opció be van kapcsolva, akkor egyértelmű, hogy nem tudja maximalizálni az adatkvótáját. Valójában csak két hét van elhasználva, nem marad hátra, mert nem eszik meg tudatosan frissítés.

  • Nyisd ki Beállítások, válassza ki iTunes és App Store.
  • Inaktiválja Használja a Cellular Data alkalmazást. Kész!

6. Kapcsolja ki az adatkapcsolatot az iCloud számára

Amikor már nem csatlakozik a WiFi-hez, akkor az iPhone akkor használja az internetes adatcsomagját a dokumentumok és adatok továbbítására. Tehát jobb, ha kikapcsolja az alábbi módszert iCloud adatkapcsolat.

  • Nyisd ki Beállítások, folyamatosan lépjen be iCloud.
  • válassza iCloud Drive és tekercs kapcsolja ki Használja a Cellular Data alkalmazást. Kész!

7. Kapcsolja ki a WiFi Assist funkciót

A használt adatcsomag mentéséhez tegye a következőket is. Mert ha aktiválod WiFi Assist, akkor az iPhone automatikusan belép az adatcsomagba, ha a WiFi kapcsolat gyenge.

  • Nyisd ki Beállítások, és válassza Sejtes.
  • Tekercs kapcsolja le Wi-Fi Assist. Kész.

Tehát ez 7 módszer az iPhone-kvóta mentésére. A fenti lépések valójában egyszerűek, igaz? Csak tőled marad, akinek ezt alkalmaznia kell. Mondja el véleményét az alábbi megjegyzések oszlopon keresztül.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found