Az 5 legjobb motoros játék a vakmerő versenyzéshez!

Ahelyett, hogy az úton versenyezne, mint Dilan, jobb, ha a legjobb motoros játékot játssza, amelyet az ApkVenue ajánl a banda számára. Garantáltan a rendőrség nem kap jegyet!

A versenyjátékok továbbra is egyek műfaj a játékosok kedvence. Akár autóval, akár motorral szeretne versenyezni, mindaddig, amíg izgalmas, mindenképpen játszani fog.

Az egyik népszerű versenyjáték az gyorsulási verseny ahol a versenyzőknek egyenes és rövid úton kell versenyezniük a sebesség elérése érdekében.

Nos, egy igazi verseny helyett, mint amilyen Dilan törvénysértő, jobb, ha csak játszol húzó motoros játék a legjobb, amit az ApkVenue ajánlana!

A legjobb húzó motoros játék 2019

Csakúgy, mint az eredeti drag racing, a következő motorkerékpár-versenyjátékok is megkövetelik, hogy a lehető leggyorsabban és hatékonyabban vezesse a motort, hogy elérje a vonalat. Befejez.

Szóval, milyen játékokat érdemes kipróbálni? Nézzük csak meg azonnal az ajánlások listáját!

1. Top Bike: Racing & Moto Drag

Az első játék, amelyet az ApkVenue az Ön számára ajánl Top Bike: Verseny és motorkerékpár. Csak a cím alapján ismert, hogy sárkányokkal fogsz versenyezni ebben a játékban.

Ez a játék különféle funkciókat kínál, a sok használható és természetesen módosítható motorkerékpár típusától kezdve a kihívást jelentő játékmódokig.

Ebben a játékban nem tudsz segíteni, de kénytelen vagy megszegni az összes szabályt, hogy legyőzhesd az utadba kerülő összes ellenséget. Amúgy olyan szórakoztató!

InformációTop Bike: Versenyzés és motoros húzás
FejlesztőT-Bull
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (72.843)
MéretEszközönként változik
Telepítse5.000.000+
Android minimum4.0.3
LetöltésLink

2. Drag Racing: Bike Edition

Ezután vannak játékok Drag Racing: Bike Edition által kifejlesztett Creative Mobile. Ez a játék meglehetősen népszerű, mert több mint 10 milliószor töltötték le a Play Áruházból.

A játékban az a szép, hogy nincsenek prémium funkciók, amelyeket megvásárolhatna. Tehát tisztességesen versenyezhet a játék többi játékosa ellen.

Képesnek kell lennie a kerékpár beállítására, hogy megtalálja az egyensúlyt az erő és a között markolat. Ezzel az egyenleggel megnyeri az összes versenyt, amelyen részt vesz.

InformációDrag Racing: Bike Edition
FejlesztőCreative Mobile
Vélemények (véleményezők száma)4.2 (411.238)
Méret23 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum3.0
LetöltésLink

3. Bike Shift Racing

A következő húzó játék az Bike Shift Racing. Ahogy a neve is mutatja, ennek a játéknak a lényege az váltás más néven tökéletes sebességváltás.

Amikor először játszod ezt a játékot, kapsz egy oktatóanyagot arról, hogyan kell irányítani a kerékpárt a versenypályán.

Ahogy telik az idő, folytatnod kell frissítés a motorodon, hogy egyre félelmetesebb ellenfeleket hódíts meg.

InformációBike Shift Racing
FejlesztőAbsoLogix - 3D Games Studio
Vélemények (véleményezők száma)4.2 (577)
Méret39 MB
Telepítse100.000+
Android minimum4.0
LetöltésLink

Következő Drag Motor játék ajánlások. . .

4. SouzaSim - Drag Race

Szeretne motoros trükköket csinálni, mint kerekes? Ezt megteheti a játékban SouzaSim - Drag Race ez az egy banda!

Ahhoz, hogy ezeket a trükköket el tudja végezni, természetesen a motorját profi szintre kell hangolnia. A rendszer módosítása sebességváltó, a kipufogógáz cseréje és így tovább azok a dolgok, amelyeket meg kell tennie.

Képesnek kell lennie arra, hogy pénzt gyűjtsön a nyereményéből származó pénz összegyűjtésével, bandával. A pálya hosszúsága többféle lehet, 100, 200, 400 és 1000 méter között.

InformációSouzaSim - Drag Race
FejlesztőEvagelosz Oganeszov
Vélemények (véleményezők száma)4.1 (30.604)
Méret8,5 MB
Telepítse1.000.000+
Android minimum4.1
LetöltésLink

5. Indonéz Drag Bike Racing

Az utolsó erre vonatkozó ajánlás kissé egyedi a bandának, mert ezt a játékot indonézek hozták létre! Ezért ennek a játéknak a címe Indonéz Drag Bike Racing.

A használható motortípusok nagyon indonézek. Miótól a Ninjaig kezdve versenyzésre használhatja.

Annak ellenére, hogy a motor helyi, a banda világának különböző részein játszhat ebben a játékban! Ezek a helyek te lehetsz kinyit versenyeken keresztül megszerezhető érmék felhasználásával.

InformációIndonézia Drag Bike Racing
Fejlesztőtaufik szó
Vélemények (véleményezők száma)3.9 (2.362)
Méret17 MB
Telepítse500.000+
Android minimum4.0
LetöltésLink

Ez a banda öt húzó motorverseny játék Jaka legjobb ajánlása azoknak, akik ambiciózusak az úton versenyezni, mint Dilan. Ahelyett, hogy kockáztatná, hogy rosszul megy az úton, jobb, ha csak jól játssza a játékot!

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found