nézzük! készítsen makro gombot, hogy játékmesterré váljon

A makro gombok általában a játék billentyűzetein és egerein találhatók, amelyek meglehetősen drágák. Nos, ezen a cikken keresztül JalanTikus elmondja, hogyan hozhat létre ingyenes makrógombokat minden típusú billentyűzeten.

Hallottad a gombot makró? Makró gomb egy gomb be van kapcsolva billentyűzet vagy egér hogy testre szabhatja. Például konfigurálja az egy makró gombot a JalanTikus szavak beírásához. Tehát amikor megnyomja a makró gombot, a JalanTikus beírása automatikusan megtörténik.

Jelenleg a makró gombok általában a billentyűzeten és az egéren vannak szerencsejáték ami elég drága. Mert a makró gomb valóban sokkal funkcionálisabb, hogy egy játékban versenyezzen. Nos, ezen a cikken keresztül az ApkVenue megmondja, hogyan lehet ingyenes makrógombokat készíteni minden típusú billentyűzeten.

  • Hogyan készítsünk olyan kifinomult Android-billentyűzetet, mint egy számítógépes billentyűzet
  • 5 legjobb Emoji billentyűzet alkalmazás Androidra
  • 7 módszer a nem működő laptop billentyűzetének javítására | Ismét normális lehet!

Hogyan hozzunk létre egy makrógombot, hogy játékbajnok legyünk

A játékosok makro gombja nagyon fontos, különösen egy játékversenyben. Például amikor játékot játszik verekedésutcai harcos. A makró gomb használatával mozdulatokat adhat ki Hadouken csak egyetlen csapolással. Nem kell bonyolult gombokat megnyomni.

A játék mellett a makró gombnak valójában sok más funkciója is van. Például egy alkalmazás megnyitásához, vagy felhasználható, ha lusta beírni egy e-mail címet stb. Mindössze egyetlen gombnyomással teheti meg. Nagyon hasznos.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Mivel ez hasznos, az ApkVenue most megmondja, hogyan készíthet makró gombokat anélkül, hogy rendelkezne játék billentyűzettel. Itt vannak a lépések!

Hogyan készítsünk makro gombot

  • 1. lépés

Először is meg kell Letöltés először az alkalmazást. Ezek az alkalmazások Forró billentyűzet. A következő linken keresztül töltheti le. Kattints ide.

  • 2. lépés

A letöltés befejezése után csak telepítenie kell. Igen, mivel ez egy ingyenes alkalmazás, előbb olvassa el az ApkVenue alábbi tippjeit.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE
  • 3. lépés

Nyissa meg az alkalmazást, majd az alkalmazás automatikusan elemzi a rendszerét. Azután a következő nézetet kijön.

1. kép

A kijelző megjelenése után választhat "Klasszikus billentyűzet" vagy "Multimédia billentyűzet".

Ha a billentyűzeten vannak olyan billentyűk, mint a zene lejátszása, kiválaszthatja a "Multimédia billentyűzet" lehetőséget. Míg maga ApkVenue a "Klasszikus billentyűzetet" választotta. Ha továbbra is zavart abban, hogy melyik a „Multimédia billentyűzet”, és melyik a „Klasszikus billentyűzet”, megteheti kép megtekintése ez alatt.

2. fotó Fotóforrás: Fotó: Multimedia Keyboard by FamousOnlineShop 3. fotó Fotóforrás: Fotó: Az Amazon klasszikus billentyűzete
  • 4. lépés

Ezt követően meg kell kattintson folyamatosan a "Next" gombra amíg a következő kijelző meg nem jelenik.

4. kép
  • 5. lépés

Kattintson az "Új makró" gombra akkor a következő kijelző jelenik meg.

5. fotó

Ebben a nézetben kiválaszthatja a létrehozni kívánt makró gombot. Egyszerű példaként Jaka választotta "Szöveg beillesztése", akkor a következő képernyő jelenik meg.

6. kép

Tovább első, írja be a szót Akarod. Tovább a második számot, írja be a gombot amelyet makró gombként szeretne megadni. Ebben az esetben az ApkVenue megváltoztatja a "P" gombot, hogy makrógombbá váljon. Ha igen, kattintson az "Ok" gombra.

  • 6. lépés

Végül, nyitott jegyzettömböt. Próbálja meg megnyomni a létrehozott makró gombot. Jaka esetében nyomja meg a "P" gombot. És voila! azonnal írja be a "JalanTikus" szót, csak egyetlen gomb megnyomásával a "P".

Hogyan? Remek eredmény, igaz? Így hozhat létre makró gombot. Ez egy egyszerű példa a makró gombra, így természetesen a makró gomb segítségével még tovább kreatív lehet. Nos, próbálkozzon jól!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found