7 legjobb játék 2 gb ram burgonyás mobiltelefonhoz

Nehéz megtalálni a szórakoztató és könnyű játékokat 2 GB RAM-os okostelefonon? Nyugi, az ApkVenue listája van! Nézze meg a következő Jaka cikket, banda.

Jelenleg sok fejlesztő inkább okostelefonos játékok fejlesztését választja, nem pedig PC-ket vagy konzolokat. Ennek oka azonban az, hogy az okostelefonos játékok sokkal jövedelmezőbbek.

A mobil platformra költöző fejlesztők növekvő száma azt eredményezte, hogy a mai játékok is kifinomultabbá válnak. Csak a grafika HD, mint a számítógépes és konzolos játékok.

Minél jobb a grafika és a tartalom, annál nehezebb lesz a játék. Talán, ha 12 GB RAM-mal a Samsung Galaxy S10 + készüléken játssza le, akkor nem lesz gond, banda.

A probléma az, hogy nem mindenkinek van képes okostelefonja ezeknek a játékoknak a játékához. Talán jelenleg még mindig az 5 évvel ezelőtt vásárolt 2 GB RAM-os burgonya okostelefont használja.

A legjobb játékajánlatok 2 GB RAM-os burgonya okostelefonokhoz

Nem kell szomorúnak lenni, ha a burgonya okostelefon csak 2 GB RAM-mal rendelkezik. Még mindig sok, izgalmas játék van, amelyeket simán lehet játszani 2 GB RAM használatával.

Valójában sok olyan játék létezik, mint a PUBG mobile, amelynek minimum specifikációja 2 GB RAM, de 2 GB RAM-os okostelefonnal játszva nagyon lassú, és valójában bosszankodik.

Annak érdekében, hogy téged ne zavarjon a késés játék közben, az ApkVenue kiválasztotta a 7 legjobb játékot, amelyeket 2 GB RAM-os burgonya okostelefonodon játszhatsz. Nézd meg!

1. Garena szabad tűz

Ha a PUBG Mobile-t akarod játszani a burgonya okostelefonodon, folytasd, bandázz. De ha érzelmes leszel, mert lassú vagy, majd rácsapsz a mobiltelefonodra, akkor az ApkVenue nem felelős.

Jaka javaslata, mindenesetre jobb játszani Garena szabad tűz. Játékmenet, amely ugyanolyan izgalmas, izgalmas csaták ideges, minden, amit kaphat ebben a játékban.

Harcolnia kell azért, hogy az utolsó ember éljen a csatatéren. Ugye egyszerű? Annak ellenére, hogy a grafika nem olyan jó, ez nagyon rendben van a 2 GB RAM-os okostelefonoddal.

Töltse le a Garena lövöldözős játékokat
InformációGarena szabad tűz
FejlesztőGarena International
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (29.316.897)
Méret63 MB
Telepítse100.000.000+
Android minimum4.0.3

2. Garena Speed ​​Drifters

Garena Speed ​​Drifters egy újonnan érkezett játék, amely azonnal pozitív választ kap a versenyjáték-rajongóktól.

Ez a játék mégis egyedülálló. Kombinálva a versenyzést a harcokkal, mint a legendás Mario Kart sorozat vagy a CTR játékok, ez a játék nagyon szórakoztató játék.

Ez a játék szintén nem túl nehéz, banda. 2 GB RAM zökkenőmentesen tudja futtatni ezt a játékot, bár a grafika nem megfelelő magas. A fontos az, hogy az interneted sem követi a burgonyát.

Garena Racing Games LETÖLTÉS
InformációGarena Speed ​​Drifters
FejlesztőGarena játékok online
Vélemények (véleményezők száma)4.2 (395.891)
Méret36 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum4.0.3

3. Mobil legendák: Bang Bang

Ki a fene nem ismeri ezt a játékot? Úgy tűnik, hogy szinte mindenki, akivel találkozunk, játszotta ezt az analóg MOBA játékot.

A sült rizskészítőktől a cégigazgatókig sokan játszanak Mobile Legends. Természetesen a szórakozás mellett ezt a játékot bármilyen speciális mobiltelefonnal játszhatjuk.

Ez a MOBA játék számos ismert indonéz YouTuber sikerének kezdete. Eddig még mindig nagyon sokan játszják ezt a játékot.

Moonton Stratégia Játékok LETÖLTÉS
InformációMobil legendák: Bang Bang
FejlesztőMoonton
Vélemények (véleményezők száma)4.3 (12.650.244)
Méret95 MB
Telepítse100.000.000+
Android minimum4.0.3

4. Klánok összecsapása

Klánok összecsapása egy stratégiai játék, amelynek célja egy falu építése és az általad vezetett klán megerősítése. Támadhat más falvakat és megvédheti az ellenséges támadásokat is.

Ez a játék egyszerű játékmenettel és grafikával rendelkezik, így nem igényel magas specifikációjú HP-t. A burgonyafonod is futtathatja, valóban.

Ezt a játékot könnyű játszani, csupán annyi, hogy sokáig tart az épületek vagy csapatok frissítése. A szultán számára egyébként csak töltsön fel, banda.

Töltse le a Supercell stratégiai játékát
InformációKlánok összecsapása
FejlesztőSzupercella
Vélemények (véleményezők száma)4.6 (49.438.403)
Méret110 MB
Telepítse500.000.000+
Android minimum4.1

5. PES 2019

Játszottál már foci játékokat PS-n vagy számítógépen? Nos, ennek a játéknak ugyanaz a játékmenete, banda. Ez a Konami játék a népszerű foci játék mobil változata PES 2019.

Ezt a játékot offline is játszhatod internet nélkül. Annak ellenére, hogy offline állapotban van, nem fogja csökkenteni az izgalmat, ha ezt az egy focimeccset játssza.

Ez a játék nem igényel magas specifikációkat a játékhoz. A 2 GB RAM-os burgonya okostelefonjának is erősnek kell lennie.

Sportjátékok LETÖLTÉS
InformációPES 2019
FejlesztőKonami
Vélemények (véleményezők száma)4.3 (3.087.765)
Méret82 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum5.0

6. Brawl Stars

Van még egy MOBA játék, amelyet az ApkVenue felsorol az ajánlások listáján. Annak ellenére, hogy a MOBA kategóriába tartozik, azonban Harcos csillagok egyedülálló játékmenettel rendelkezik.

A drágakövek elnyerése érdekében 3 és 3 között kell versenyeznie az ellenfél csapatával. Sokkal több mód van, amellyel játszhatsz ebben a játékban.

Ja, ez a játék minden bizonnyal nagyon szórakoztató és könnyen játszható 2 GB RAM-os okostelefonodon. Siess és töltsd le, banda!

Játékok letöltése
InformációHarcos csillagok
FejlesztőSzupercella
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (4.763.868)
Méret101 MB
Telepítse50.000.000+
Android minimum4.3

7. Aszfalt 9: Legendák

Aszfalt 9: Legendák egy versenyjáték, amelyet offline is játszhatsz. Ez a játék arról híres, hogy igazán fantasztikus grafikával rendelkezik.

Annak ellenére, hogy a grafika rendben van, továbbra is simán játszhatja ezt a játékot. Ha nem megy simán, akkor csak annyit kell tennie, hogy csökkenti a játék grafikai minőségét.

Meg kell teljesítenie a versenyeket annak érdekébenfrissítés az autóját és vezessenkinyit izgalmas funkciók a játékban. Ön biztosan szeretni fogja játszani ezt a játékot.

Gameloft SE Versenyjátékok LETÖLTÉS
InformációAszfalt 9: Legendák
FejlesztőGameloft
Vélemények (véleményezők száma)4.6 (950.455)
Méret62 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum4.3

Ez volt az ApkVenue cikke a 7 legjobb játékajánlással kapcsolatban a 2 GB RAM-os burgonya okostelefonokról. Kipróbálta azokat a játékokat, amelyeket az ApkVenue fent ajánl?

Találkozunk a következő Jaka cikkben, igen!

Olvassa el a cikkeket is Játékok vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found