tegyen rosszul választást! ez 8 típusú emblémát működtet a mobil legendákban

A kezdeti szinten az emblémának nincs igazán hatása, de ha a szint magas, akkor az embléma funkció még hasznosabb lesz.

A Mobile Legends játékban a játékosok megtalálják az Emblem nevű egyedi funkciót. Ez a funkció további állapotként szolgál a hős számára a mérkőzésen. A kezdeti szinten az emblémának nincs igazán hatása, de ha a szint magas, akkor az embléma funkció még hasznosabb lesz.

8féle embléma közül lehet választani a Mobile Legends játékban. Az emblémák kinyílnak, amikor szintet lép. Minden emblémának más-más funkciója van. Nos, itt áttekintjük a 8 embléma funkciója a Mobile Legends-ben. Figyelj, menjünk!

  • Ez a 4 mobil legendás hős egyszerre két szerepet játszhat! Használnia kell, ha nyerni akar
  • 5 hiba, amelyek a Hero Assassin mobil legendákban történő használatakor keletkeztek
  • 5 legszörnyűbb mágus és tartályduett a mobil legendákban

8 emblématípus a mobil legendákban

1. Fizikai embléma

A fizikai embléma egy olyan embléma, amelyet először a játékosok nyitnak meg. Az embléma kiválasztásával a játékosok további támadásokat, páncélt és HP-t kapnak. A fizikai emblémák nagyon hasznosak lesznek azoknak a játékosoknak, akik Fighter vagy Assassin hősöket használnak.

2. Varázslatos embléma

Ez a mágikus embléma nagyon hasznos a Mage and Support hősök számára, mert hajlamos a mágikus támadásra és a védekezésre összpontosítani. Ennek az emblémának a használatával a játékosok jobban védekeznek, amikor hasonló hősök támadásaival szembesülnek. Játékos hős készségek is gyorsabb lehűlés hogy hosszú várakozás nélkül használható legyen.

3. Tartály emblémák

Azok számára, akik megszokták használni a Tanker hősöket, ez a típusú embléma a legmegfelelőbb választás. A tartály emblémák lehetővé teszik a játékosok számára, hogy bevételt szerezzenek további HP és jó varázsvédelem, így nagyon hasznos a csapat számára.

4. Dzsungel embléma

A dzsungel emblémája az emblémák számára a legalkalmasabb, akik szeretnek erdei szörnyekre vadászni. Az ilyen típusú emblémák használatával a játékosok megkapják további támadási sebesség és mozgási sebesség. Ez nagyon hasznos a Harcos vagy lövész típusú hősök képességeinek maximalizálásához.

5. Fizikai orgyilkos

Ha Assassin hősöt használ, válassza a Fizikai Assassin lehetőséget az emblémához. A fizikai bérgyilkos tökéletes azok számára, akik őrült MVP-k emiatt az embléma miatt inkább a fizikai támadásokra koncentrál és növelje a kárt.

6. Varázsgyilkos

A Magic Assassin emblémát használó Mage hős képességek maximalizálódnak. A tulajdonban lévő támadások optimálisabbak lesznek, mert a Varázsgyilkos embléma fokozhatja a varázslatokat gyorsítsa fel a lehűlést és növelje egy Mage-szerű hős erejét.

7. Harcos embléma

A Fighter embléma nagyon alkalmas a Fighter hősök számára. Ez az embléma nagyobb HP kiegészítést biztosít, és maximalizálja a hős által indított minden támadást. Az ebből eredő kár még halálosabb lesz.

8. Roamer embléma

A Roamer Emblem egy olyan embléma, amely növelheti a mozgás sebességét és fokozza a mágiát és a fizikai támadásokat. Nem csak ellenséges hősök ellen, ez a jelkép erdei szörnyek vadászatára és a hős által okozott károk növelésére is használható.

Ez 8 különböző funkciójú Mobile Legends embléma. Ügyeljen arra, hogy a használt hőshöz illő emblémát válassza, hogy az embléma ne érjen véget hiába.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found