Az ismeretlen számokról érkező hívások felvételének 3 veszélye

Jalantikus meg fogja indokolni az ismeretlen számok felvételének veszélyét, mert sokan visszaélnek a telefon funkciójával.

A telefon szerepét továbbra sem lehet csevegőalkalmazással helyettesíteni. A probléma az, hogy bár sok csevegőalkalmazás kínálja a telefonhívások funkcióját, a telefonszámokat használó közvetlen telefonszolgáltatások még mindig stabilabbak és megbízhatóbbak.

De sajnos manapság egyre többen élnek vissza a telefon funkcióival. Nos, JalanTikus meg fogja indokolni az ismeretlen számok felszedésének veszélyét.

  • 7 legjobb Android-alkalmazás a telefonhívások és az SMS-ek blokkolásához
  • 5 módszer hamis hívások kezdeményezésére a mobiltelefonról
  • Meghallgatják az okostelefonját? Ellenőrizze ezt a titkos kódot!

Az ismeretlen telefonszámok felvételének veszélyei

Hívott már valaha ismeretlen számot? Gyakran kell. Ha igen, ne csak olyan telefonszámról vegye fel a telefont, amelyet már nem ismer, a probléma a következő:

1. Telefonon történő csalásra hajlamos

Ez nem elég SMS-ben, néhány felelőtlen ember csalással követte el a hívást. Minél professzionálisabbá teszik a beszélgetést, még irodának is. A cél egyértelmű, az áldozatok csábítása a helyükre.

2. Információs lopás

Hívott már valaha hitelkártya-szolgáltatótól? Általában azt állítják, hogy a partnertől származnak, hogy különleges kártyát adjanak. Meglepő módon a hitelkártya számát és a CVC számát is meg fogják kérdezni.

Ezen kívül vannak olyanok is, akik információkat kérnek a hozzád legközelebb eső emberekről és rólad. A cél? Nyilvánvalóan információkat lopnak rólad, hogy azokat felhasználják csalás elkövetése során.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. Miután kinevezték, a szám mentésre kerül

Sok bűnöző összekeveri a számokat, hogy célokat találjon. Amint fogad egy hívást egy nem világos számról, a telefon elmenti a számát. A jövőben visszatérhetnek, hogy felvegyék Önnel a kapcsolatot új módjaikkal.

Hogyan lehet megakadályozni a telefonos csalásokat

Nem ijesztő az a veszély, hogy felveszi ezt az ismeretlen hívást? Tehát ne csak vegye fel a telefont. Ennek kijavításához próbálja meg a következőket tenni:

  • Telepítse a TrueCaller alkalmazást. Ez az alkalmazás megjeleníti a szám minden egyes azonosítóját, amely felhívta a számot.
Alkalmazások Termelékenység Valódi szoftver Skandinávia AB LETÖLTÉS CIKKEK MEGTEKINTÉSE
  • Ha már felvett egy ismeretlen telefonszámot, először kérdezze meg a személyazonosságát. És ne válaszoljon a kérdésre, ha olyan információkat kezd el feltenni, amelyek szerinte gyanúsak.

Lényegében bölcsebb, ha ismeretlen számokról fogadja a hívásokat. Ne tévesszen meg ezek a felelőtlen emberek.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found