garantáltan egyezés, ez a 8 fontos tipp a Tinder használatakor

Szeretne meccset szerezni a Tinder-től, és 7 nap után azonnal megnősülni, mint Rey Utami? Szinglik számára jobb, ha a Tinder alkalmazásban tippeket olvas, vagy hogyan találhat partnert.

Egyedülálló vagy? Vagy régóta egyedülálló? Akárhogy is, a kislemez nem jó. Ezért telepítsen egy online társkereső alkalmazást tapló. Nem akarsz ilyen lenni Rey Utami egy gazdag srác mérkőzhet a Tinder-en? Képzelje csak el, hogy a Tinder 7 napja alapján tudta, hogy azonnal megnősült! Féltékennyé tesz, igaz?

A Tinder mint társkereső alkalmazás létezése online okostelefonon megérdemli a remeket. Ennek oka, hogy ez az alkalmazás egyedülállóvá teszi Önt a partner megszerzéséhez. A Tinder-partner gyorsabb megszerzése érdekében JalanTikus egy módja annak, hogy mérkőzést szerezzen a Tinder-en.

  • 5 indonéz felnőtt online társkereső alkalmazás
  • 4 Android-alkalmazás, amelyek megkönnyítik az egyedülállók számára a partner megtalálását

Tippek a Tinder gyors párosításához

Arra összpontosítva, hogy az okostelefon-felhasználók partnert találjanak, a Tinder a lehető legegyszerűbb a rendszerrel mérkőzés növelni kémia felhasználók között. Ha mindketten egyeztek, vagy kedvelik egymást, akkor egymáson keresztül kapcsolódhatnak Beérkező levelek biztosítani. Ha nem párosítottál, akkor nem fogsz tudni csevegés mindenkivel. Szervezzük meg még jobban a Tinder-jét, hogy gyorsan partnert szerezhessen!

1. Állítsa be a távolságot és az életkort

Az okostelefon-felhasználók többnyire nagyvárosokból érkeznek, köztük a Tinder-et szélesebb körben használják a nagyvárosokban. Ha külvárosokban vagy távoli területeken tartózkodik, akkor a Tinder egyik meccsének megtalálásának egyik módja az, ha a keresés távolságát úgy állítja be, hogy még nagyobb esélye legyen a partnerével a Tinderen találkozni. És ne felejtsd el, mindig légy nyitott a partnered minden lehetséges életkorára.

A távolság és életkor beállításával, amelyben partnert keres, az emberek több választási lehetősége megmutatkozik Önnek, így még nagyobb lehetőség nyílik megismerkedni egyformán kompatibilis emberekkel. De ne feledje, minél messzebb van a távolság, annál messzebb kell eljutnia a partneréhez, ha egyszer találkozni szeretne.

2. Mint a népszerű dolgok a Facebookon

A Facebook-nal integrálva a Tinderben megjelenített összes információ a Facebook-profilján található adatokon alapul. A Tinder egyedülálló módon algoritmust használ meccskészítés a Facebookon tetsző dolgok alapján. Tehát, mint sok népszerű dolog a Facebookon. Minél több dolog tetszik, annál nagyobb az esélye, hogy olyan emberekkel fog találkozni, akiknek vannak dolgai, amelyek mindkettőtöknek tetszenek.

3. Írja le világosan magát

A Twitter-től eltérően, amelynek csak 140 karakter van a bejegyzés készítéséhez, 500 karakter van arra, hogy leírja magát a Tinderen. Kérjük, írja le, mi vagy, és mit szeretnél a Tinderen. Ne légy túl nyilvánvaló abban, hogy társat keresel, de írj le rólad érdekes dolgokat, amelyek érdekeltté teszik az embereket abban, hogy köszönjenek, amikor meccsről van szó.

4. Adj sok lájkot

A jó dolog a Tinder használatában a rendszer elcsór vagy csúsztassa ujját a partner megtalálásához. Amikor kedvelsz valakit a Tinder-en, elcsór jobbra. Amikor nem illik jól, elcsór balra. Most, hogy partnert találjon a Tinder-en, próbáljon ki belőle sok mindent elcsór a helyes alias LIKE-t ad azoknak az embereknek, akiket igazán szeretsz. Nem kell rangosnak lenned, az emberek nem fogják tudni, hogy hány LIKET adtál. Ez nagyon hasznos, hogy lehetőséget teremtsen az Ön számára, hogy megismerkedjen egyformán kompatibilis emberekkel.

5. Keresse meg a legjobb fotókat

A legtöbb csevegőalkalmazástól eltérően a társkereső alkalmazások online best Tinder nem használható fotók küldésére. Emiatt az emberek a profilfotójára támaszkodnak, hogy megítéljék megjelenését.

A következőkre érdemes figyelni, amikor fotókat tesz fel a Tinder-be:

  • Keressen világos és vonzó profilfotót. Ne tegyen fényképeket személyi igazolvánnyal, és ne tegye vissza a kamerába a Tinderbe, mert garantáltan nem érdekli az embereket. A sportos oldalt bemutató fotókat mind a lányok, mind a fiúk imádják a Tinderben.
  • Tegyen közzé legalább 4 fényképet. A Tinder lehetővé teszi legfeljebb 6 fénykép közzétételét. Válasszon érdekes fotókat!
  • Ne tegyen zsúfolt fotókat. A zsúfolt fotók feltöltése zavarttá teszi az embereket abban, hogy melyik vagy. Később értékelni fogják introvertált.

6. Használjon személyiségét tükröző fotókat

Hogy még vonzóbbá tegye a Tinder-profilját, próbálja meg alkalmazni a személyiségének megfelelő profilfotó koncepcióját. A trükk, 6-tól rések rendelkezésre álló fotókat, próbáljon megadni egy fotót, amely kortársnak hat, egy sportosnak, egy kifinomultnak és egy fotót, ha valahol nyaral. Ez elősegíti a profil értékének megszerzését.

7. Mérkőzés, szár és beszélgetés

Miután megtalálta a hasonlóan kompatibilis mérkőzést, ne hívjon azonnal csevegés. Szár először profilozza meg, hogy milyen ember. Nagyon egyszerű, csak keresse meg a nevét a Facebookon, biztosan van ilyen. Mert Tinder a Facebook segítségével sorolja fel. Utána szár neki, menj egyenesen hozzád csevegés a korábban kapott információkkal.

8. Ne felejtsd el a hajócserét

A "hajó", amelyet JalanTikus jelent, egy alkalmazás. Ha mindkettő kompatibilis a Tinder alkalmazásban, lépjen közvetlenül az alkalmazásba csevegés mások, például a WhatsApp, a BBM vagy a LINE. A teljesebb funkciók mellett az alkalmazásra való áttéréssel csevegés különben komolyan nézel majd a Tinder elhagyására, mert jól érzed magad vele. Ha még mindig a Tinderen vagy, a kezed vagy a keze viszkethet egy másik meccset keresve, igaz?

BlackBerry Social and Messaging Apps LETÖLTÉS Naver Social and Messaging Apps LETÖLTÉS Apps Social and Messaging WhatsApp Inc. LETÖLTÉS

Tehát itt van 8 tipp a Tinder használatához, így gyorsan találhat partnert. Unja, hogy egyedülálló? Tehát telepítsük a Tindert, és futtassuk az utat, hogy megtaláljuk a JinderTikus által biztosított párost a Tinderen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found