25+ 2016 legjobb androidos képszerkesztő alkalmazás

Az okostelefonokról való beszélgetés nem választható el a fényképezéstől. Ehhez egy harmadik féltől származó alkalmazásra is szükséged van, így szépítheted a fotóidat. Olvassa el ezt a cikket.

Ha Android okostelefonja van, akkor természetesen a kamera a fő tényező, ami nagyon fontos. Nem kevés felhasználó vásárol okostelefont a minősített kamera minősége miatt. Ezzel arra lehet következtetni, hogy az Android-alapú okostelefon-gyártók versenyeznek az innovációért a legjobb kamerákkal rendelkező mobiltelefonok létrehozása érdekében.

Másrészt a harmadik féltől származó Android-alkalmazások fejlesztői sem akarnak mozdulni. A fejlesztők az Android-alapú okostelefonok számára különféle alkalmazások létrehozásával is újítottak fotókat szebbé, vonzóbbá és egyedibbé.

  • Az arcfotó szerkesztése az Artist Body használatával Androidon
  • A fotófelbontás növelésének hatékony módja széttörés nélkül, 100% -osan működik!
  • 3D-s fényképek készítésének egyszerű módjai Photoshop nélkül

25+ legjobb Android-fotószerkesztő alkalmazás 2016 májusában

A Google Play Áruházban számos legjobb fotószerkesztő alkalmazás érhető el. Természetesen rengeteg Android-alkalmazást találhat fényképszerkesztésre. Ezek az alkalmazások tökéletesebbé tehetik fotóit, anélkül, hogy gondot kellene fordítani a PC-n vagy laptopon történő újraszerkesztésre.

1. Instagram

Ez az alkalmazás valóban ismertebb a fotó- és videómegosztó közösségi média egyikeként, amelyet világszerte széles körben használnak. Ez az alkalmazás azonban a legjobb képszerkesztő eszközként is használható. Mivel, Instagram magában számos érdekes szűrővel és funkcióval rendelkezik.

Fotó- és képalkotó Instagram-alkalmazások LETÖLTÉS

2. Pixlr Express

A következő legjobb képszerkesztő alkalmazás Pixlr Express. Ezt az alkalmazást a fejlesztő Autodesk. Miért szerepel ez az alkalmazás a legjobb fotószerkesztők listáján? Mivel ez az alkalmazás nagyon könnyen használható. Ezután a funkciók sokak és kifinomultak is. A fotószerkesztések mindenképpen szebbek lesznek srácok.

Alkalmazások Videó és audio Autodesk Inc. LETÖLTÉS

3. Camera360 Ultimate

Android-felhasználóként biztosan ismeri a legjobb képszerkesztő alkalmazást Camera360 Ultimate. Alapvetően ez az alkalmazás egy kameraalkalmazás, amely számos bemutatott szűrővel rendelkezik. Szépebbé teheti kissé közepes arcát. Ez az alkalmazás a fényképek szerkesztésére is használható effektusok és szűrők hozzáadásával. Ettől eltekintve sok más érdekes funkcióval kell próbálkoznia.

A PINGUO Inc. Fotó- és képalkotó alkalmazásai LETÖLTÉS

4. PicsArt - Fotóstúdió

Egy másik kiváló képszerkesztő alkalmazás, amely szintén nagyon népszerű a világon PicsArt - Fotóstúdió. Itt készíthet kollázst, rajzolhat közvetlenül a szerkesztett fotóra, vagy különféle effektusokat és szűrőket is hozzáadhat hatalmas választékkal. Tehát készen áll a kipróbálásra?

PicsArt Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

5. Adobe Photoshop Express

Ha hallott a fotó- vagy képszerkesztésről, azonnal eszébe jut a Photoshop. Az Adobe Photoshop nagyon népszerű a fotószerkesztők körében. Nem kell többé habozni, hogy kipróbálja képességeit Adobe Photoshop Express mint a legjobb Android-alkalmazás a fotószerkesztéshez. Bár ez verzióra készült Mobil, de nem kevésbé kifinomult, mint a PC-s verzió.

Adobe Systems Inc. Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

6. Adobe Photoshop Lightroom

Szereted a fényképezést? Természetesen már ismeri, nem szoftver nevezett Adobe Photoshop Lightroom. Szoftver sokkal egyszerűbb használni. Még, szoftver a színek beállítására is képes, hangnem, valamint képkompozícióval, hogy gyorsabb és praktikusabb legyen. A verzióhoz MobilAndroid-eszközökön is használhatja az Adobe Photoshop Lightroom alkalmazást. Szóval sok szerencsét.

Apps Photo & Imaging Funkata Pte. kft LETÖLTÉS

7. Cymera - Kamera és fotószerkesztő

Soha nem hallottam alkalmazásról Cymera - Kamera és fotószerkesztő korábban nem? Ha nem, akkor geeky vagy Hehehe. Aha, ez az alkalmazás egy képszerkesztő alkalmazás, amely népszerű az Android-on is. Mi különbözteti meg ezt az alkalmazást a többitől, effektusokat, szűrőket és vicces matricákat adhat fényképeihez. Ez tökéletes azok számára, akik szeretikszelfi vidám és szeret beszélgetni a barátaival.

SK Communications Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

8. Adobe Photoshop Mix

A verziók kiadásán kívül Mobil Android alapú Adobe Photoshop Express és Adobe Photoshop Lightroom esetén az Adobe más legjobb képszerkesztő alkalmazásokat is fejleszt. Felhívta Adobe Photoshop Mix. A bemutatott funkciók szintén nagyon teljesek. Ezenkívül sokkal könnyebb használni srácok, azoknak, akik nem szeretik bonyolultan kezelni a képszerkesztést.

Adobe Systems Inc. Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

9. VSCO Cam

Láthattuk hashtagek # VSCOCam? Igen, hashtagek ezt gyakran használják a közösségi média felhasználói, hogy megosszák fotóikat, és sok pozitív választ is kapjanak. VSCO Cam maga is az egyik legnépszerűbb Android-alapú képszerkesztő alkalmazás. Rengeteg szűrő menő bemutatott, amelyet felhasználhat a fényképek szerkesztésekor. Az eredmény természetesen bájosabban fog kinézni.

Apps Photo & Imaging VSCO LETÖLTÉS

10. Pattanós mag

Ha gyakran különféle helyeket és tárgyakat fényképez, akkor az eredmények nem felelnek meg az elvárásoknak. Nyugodtan, az alkalmazás jelenlétével Pattanós, szerkesztheti, mint egy professzionális fotószerkesztő, különféle egyedi funkciók és szűrők elérhetőségével. Ez az egy alkalmazás élénkebbé és drámaibbá teszi fotóit. Nagy!

Google LLC Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

11. BeautyPlus - varázslatos kamera

Ki az a nő, aki nem akar mindig gyönyörűnek látszani? Úgy tűnt, az ilyen nők szinte nem is voltak. Ugyanígy a férfiak is. Azt is szeretnék, hogy mindig jóképűek legyenek, pedig a fotó őrült a barátokkal. Ahhoz, hogy a fényképek még szebbé és csinosabbá váljanak, nem kell túl sok alkalmazást fárasztania az Android-eszközön. Csak telepítse BeautyPlus - varázslatos kamera, akkor kétségtelenül sokkal magabiztosabbnak érzi magát, mint korábban.

Alkalmazások Video- és audioforrás-hálózat LETÖLTÉS

12. PicSay - Fotószerkesztő

Az alkalmazás neve PicSay - Photo Editor, az egyik legjobb fotószerkesztő alkalmazás, amelynek fájlmérete nem igényel túl sok RAM-ot vagy belső memóriát. Ez az alkalmazás nagyon könnyű használni. A funkciókról szólva, jellemzőinek bemutatása egyszerű. Az ilyen funkciókkal azonban azonnal elkezdheti a rajzolást, rögzítheti a színt, és gyorsan és gyakorlatilag hozzáadhatja az írást.

Shinycore fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

13. B612 - Szelfi szívvel

LINE, egy alkalmazás csevegés valamint a nagyon népszerű közösségi média. Nyilvánvalóan a LINE különféle alkalmazásokat is kifejlesztett az izgalom fokozására, ezek egyike B612 - Szelfi szívvel. Ez a képszerkesztő alkalmazás az Android okostelefonok számára olyan nevet hozott, amely meglehetősen népszerű, és az okostelefon-felhasználók is keresik az egész világon. Használhat különféle hűvös effektusokat és egyedi szűrőket, amelyek sokkal vonzóbbá tehetik fotóit.

LINE Corporation Böngészőalkalmazások LETÖLTÉS

14. Fotószerkesztő: Aviary

A többi legjobb képszerkesztő alkalmazáshoz név is tartozik Fotószerkesztő: Aviary. Ezzel az alkalmazással szép fotókat készíthet, érdekes szűrők, effektek és keretek használatával. Valójában az arc finomítása vagy a fotó simábbá tétele érdekében vannak olyan funkciók, amelyek egyetlen kattintással használhatók srácok.

Fotó- és képalkotó alkalmazások Aviary, Inc LETÖLTÉS

15. PicMix for Android

Csak hallva és látva a nevet, biztos, hogy tudjuk, hogy ebben az egy képszerkesztő alkalmazásban számos speciális funkció található. De biztosan nem fog gondolkodni, ha PicMix for Android ez egy helyben készített alkalmazás. Aha, ezt az alkalmazást az Inovidea Magna Global nyújtotta be, amely Indonézia fővárosában, Jakartában található. Ez az alkalmazás egykor a legnépszerűbb helyi alkalmazás volt a Google Play Áruházban. Támogassuk továbbra is a nemzet gyermekeinek létrehozását srácok.

Blacx Knights Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

16. Perfect365: A legjobb arc smink

Ez az egyetlen alkalmazás, amellyel fényképeket készíthet szelfi még lenyűgözőbb vagy. Perfect365: A legjobb arc smink lehetővé teszi különféle típusok hozzáadását is smink, így fényesítheti az arcát, hogy kedvenc fotóvá váljon. Ezenkívül kisebb változtatásokat is végezhet az arc formájában, például megnagyobbíthatja a szemét vagy az orrát élesítheti, mint plasztikai műtét. Hehehe.

ArcSoft, Inc. Videó és audio alkalmazások LETÖLTÉS

17. Pho.to Lab

Ha fotóit valami egészen újdonsággá és a korábbiaktól eltérővé szeretné alakítani, ne habozzon használni a legjobb Android-fotószerkesztő alkalmazást Pho.to Lab. Nagyon egyedi funkciókkal és vonzó felülettel nagyon könnyen használható azok számára, akik szeretnek szórakozni.

VicMan LLC Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

18. FotoRus - Photo Editor Pro

A következő legjobb képszerkesztő alkalmazás FotoRus - Photo Editor Pro. Az alkalmazás használatával szerkesztheti fényképeit, hogy fényűzőnek és elegánsnak tűnjenek. Sok érdekes és kreatív funkciót mutat be, amelyeket érdemes kipróbálnia. Használhat effektusokat smink ami megváltoztathatja unalmas arcát, hogy rendkívülinek tűnjön, Hehehe.

Fotó és kép Fotóable Apps, Inc. LETÖLTÉS

19. PicLab - Fotószerkesztő

Ha unja ugyanazt a képszerkesztő alkalmazást, használhatja PicLab - Photo Editor te, ki lehetszLetöltés természetesen ingyen. Ezen alkalmazás segítségével szöveget adhat hozzá különféle gyűjteményekhez betűtípusok elérhető, és matricákat is hozzáadhat, ahogy szeretné. Ne csak kíváncsi legyél, azonnal próbáld ki srácok.

Fotó- és képalkotó alkalmazások Roberto Nickson LETÖLTÉS

20. Szögletes InstaPic

A Square InstaPic alkalmazás egy kifinomult képszerkesztő eszköz, és nagyon egyszerűen használható. A lehető legjobb minőségű fényképeket készítheti és formázhatja a rendelkezésre álló keretek, matricák, szövegek és hátterek gyűjteményében. Az eredmény, csak próbáld ki magad, hogy ne legyen kíváncsi srácok.

Apps Photo & Imaging Studio 8 Apps LETÖLTÉS

21. Tükörkép

Tetszeni fog szelfi Igen? Gyerünk, ismerd be. Nos, az Android alkalmazással Tükörkép, fotó szelfi szebbnek és bájosabbnak fog kinézni. Később minden fényképen létrehozhat egy tükörhatást szelfi Ön. Nem csak bal-jobb, hanem fel és le is változtathatja. Ezen kívül más effektek is érdekesek, különösen a fotó kollázsok, amelyeket különféle egyedi keretmodellekkel mutatnak be. Meg kell próbálnod!

A Lyrebird Studio Fotó- és képalkotó alkalmazásai LETÖLTÉS

22. MomentCam

Emlékszel még az alkalmazásra MomentCam? Ez az alkalmazás egy ideje nagyon népszerű. Mivel a MomentCam a maga egyediségével vicces és aranyos karikatúra-vázlatokká alakíthatja fotóit. Végül sokan használják ezt a képszerkesztő alkalmazást különféle célokra profil kép a közösségi médiában és más üzenetküldő alkalmazásokban.

Eureka Studios Video & Audio Apps LETÖLTÉS

23. Zombify - Légy zombi

Ha fotóit szerkeszteni szeretné, hogy azok elegánsabbak, bájosabbak, lenyűgözőbbek, csinosabbak vagy gyönyörűbbek legyenek, soha ne használja az alkalmazást. Zombify - Légy zombi. Mivel ez az alkalmazás szerkeszti a fotó eredményeit szelfi nagyon hátborzongatóan fog kinézni, akárcsak a filmekben szereplő zombik. Ez a képszerkesztő alkalmazás tökéletes azok számára, akik kedvesek furcsa képeket küldeni barátainak, Hehehe.

Apps Photo & Imaging Apptly LLC LETÖLTÉS

24. Photo Warp

Igen, talán ez a fotószerkesztő alkalmazás már régóta ismert. Ez az alkalmazás azonban szórakoztató és viccesen működik. Az alkalmazással végzett szerkesztés után hangosan nevetni fog, mert az arcod sokkal idegenebbé és egyedibbé vált, mint egy idegen, hahaha.

Apps Photo & Imaging TONUZABA SZÓRAKOZÁS LETÖLTÉS

25. Otaku kamera

Tisztelője vagy a japán kultúrának? Ha igen, akkor nagyon-nagyon köteles megpróbálni szerkeszteni a fényképeit ezzel az alkalmazással. Otaku kamera megváltoztathatja a fotót, így egyedi és érdekes karakterrel rendelkezik. Természetesen Otaku különféle jellemzőivel.

Apps Fotó- és képalkotás Tokyo Otaku Mode Inc. LETÖLTÉS

26. Hidzsáb Montázs fotószerkesztő

Ha hidzsábot szeretne viselni, és továbbra is zavart abban, hogy Önnek melyik modell megfelelő, akkor használhatja az úgynevezett alkalmazást Hidzsáb Montázs Photo Editor. Itt különféle hidzsáb modellek állnak rendelkezésre, amelyeket egyesével kipróbálhat. Tehát később, amikor eljön az ideje, hogy elkezdje a hidzsábot, már nem zavarja, hogy milyen stílust szeretne használni. Nem érdekes?

Fotó- és képalkotó alkalmazások Insa Softtech Studio LETÖLTÉS

Aha, ez ma a legjobb fotószerkesztő alkalmazások széles választéka az Android készülékekhez. Választhat egyet, sőt kipróbálhatja mindet, hogy ne legyen kíváncsi. Ha javaslata van más Android-alapú képszerkesztő alkalmazásokra, ne habozzon megírni véleményét az alábbi megjegyzések oszlopba.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found