Íme 7 furcsa és undorító okostelefonos játék! mersz játszani?

De vannak olyan furcsa és undorító okostelefonos játékok, amelyek nem egyértelműen jelennek meg az okostelefonon. Mert nem minden fejlesztő által létrehozott játék klassz

A játékot széles körben használják alternatívaként, hogy megszabaduljon az irodai és egyetemi ügyek unalmától. Tehát ne csodálkozzon, ha a különféle hűvös és izgalmas játékok jelenléte az okostelefonokon mindig meleg fogadtatásban részesül. A probléma az, hogy bármikor, bárhol könnyedén játszhat.

A probléma az, hogy nem minden fejlesztő által létrehozott játék jó. Vannak olyan játékok is, amelyeknek nincs hűvös grafikája, de eléggé addiktívak. De tudod, vannak furcsa és undorító okostelefonos játékok, amelyek nem egyértelműen jelennek meg az okostelefonodon.

  • Félelmetes helyett ez az 5 játékfegyver a legfurcsább és legfurcsább
  • 5 furcsa játék készült Japánban, amelyeket nem szabad kipróbálni
  • 12 furcsa és furcsa munkahely, amely csak Japánban létezik

7 furcsa és undorító okostelefonos játék

Ahelyett, hogy hűvös koncepciókkal és lenyűgöző grafikákkal mutatnák be a játékokat, egyes fejlesztők valóban alkalmi játékokat fejlesztettek ki, amelyek egyszerű grafikával vannak felszerelve. Vannak olyan játékok is, amelyeknek különös történetei újra elgondolkodtatják, ha játszani akarsz, például ...

1. Pattanás Popper

Ahogy a neve is mutatja, ez a játék megköveteli a megjelenő pattanások megoldását. Ne csak szorítsa, hanem a pattanásokat is rendesen ki kell szorítania. Nem világos, mi? De alkalmas a türelmed edzésére a pattanások felbukkanásában.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2. Alpaka evolúció

Pokemonhoz hasonlóan Önnek is fejlesztenie kell egy Alpaca nevű lényt. Mi az alpaka? A játék összes lényének neve. Nem világos a név?

Egyre homályos, mert ez a játék megköveteli, hogy ölj meg és egyél meg más alpakákat a fejlődéshez. Furcsa módon az Alpaca evolúciója valóban véletlenszerű, egyesek alpaka dohányosokká válnak, járnak, mint az emberek, sőt kétfejű Alpaka is létezik. Csak furcsa, mah!

Töltse le az Alpaca Evolution játékot.

3. Hónalj gyantázó átalakító szalon

Nem csak furcsa, ez a játék vitathatatlanul undorító is. Ennek oka, hogy kapsz egy borotválkozó hónalj szimulációt! Milyen művészet a játék?

4. Áááá

A Flappy Birdhez hasonló koncepciót hordozó e furcsa és homályos játék megköveteli, hogy a WC-n ülő emberek WC-papírt gyűjtsenek. Nem igazán világos, igaz? Egyre tisztázatlanabb, mert minden alkalommal, amikor ezt a játékot játszod, egy hang fogja kísérni 'Aaaaah, aaaaah, aaaaah'.

Töltse le a játékot Aaaaah.

5. Hol van a WC-papír partim?

Ismerje a mini játékokat Beszélő Tom? Ez a játék megköveteli, hogy a lehető leghamarabb befejezze a WC-papírtekercset. Milyen előnyökkel jár? És elkészülni egyedül állni ilyen játékok, úgy érzi, hogy ez a játék elég furcsa a játékhoz.

Töltse le a játékot Hol van a WC-bulim?

6. WC idő

A Toilet Time nevű játék révén Tapps Games egy WC-ben játszódó homályos játékok sorozatát mutatja be. A szövetek feltekerésétől, a csótányok összeszorításától kezdve a vizelet áramlásának irányításáig a WC-re. Mersz játszani ezt a furcsa játékot, miközben WC-n van?

Töltse le a WC-idő játékot.

7. Spermiumölő

Mi történik, ha a spermium sejt megtermékenyíti a petesejtet? Terhesség. Nos, ebben a játékban az a feladata, hogy megakadályozza a sperma megtermékenyítését a petesejtben a mozgó spermasejt megsemmisítésével. Használhat olyan tárgyakat, mint óvszerek és fogamzásgátló tabletták!

A furcsa rész ezzel még nem ér véget. Ha nem sikerül megakadályozni, hogy a sperma megtermékenyítse a petesejtet, akkor hallani fogja a sírás babájának hangját! Tényleg furcsa, igaz?

Töltse le a Sperm Slayer játékot.

Hogyan, csak rázza meg a fejét, 7 furcsa és undorító Android okostelefon játék, mint a fenti. Elég bátor vagy ahhoz, hogy eljátszd a fenti legfurcsább játékokban kínált furcsaságokat?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found