hogyan lehet nyomon követni a legújabb elveszett hp vivo-t

Az egyik dolog, amitől sokan a legjobban tartanak, a HP elvesztése. Ennek ellenére kiderül, hogy van egy módja az elveszett Vivo HP felkutatásának, amelyet az alábbiak szerint teszteltek!

Hiányzik a HP Vivo és nem található meg? Zavart abban, hogyan találja meg a mobiltelefonját?

A HP elvesztése az egyik dolog, ami manapság a tinédzsereknél gyakran előfordul. Különösen, ha szokása van az asztalon vagy a széken hagyni a dolgokat.

Ha ez megtörténik, akkor nem kell aggódnia és összezavarodnia. Mert van egy egyszerű módja az elveszett mobiltelefon megtalálásának, mások segítsége nélkül is.

Kíváncsi vagy, hogyan? Gyerünk, nézd meg, hogyan találhatod le az elveszett HP Vivo-t, amely teljesen halott vagy életben van!

Az elveszett HP Vivo nyomon követése

A HP elvesztésének esete manapság nagyon gyakran történik. Sok dolog és tényező okozhatja a mobiltelefon elvesztését.

Ha ez megtörtént, általában pánikot fog érezni, és nem találja megfelelően a mobiltelefonját. Különösen, ha a mobiltelefonján fontos adatok vannak.

Ha ez megtörténik, akkor már nem kell aggódnia, mert van egy egyszerű módja a mobiltelefon megtalálásának, még akkor is, ha mások segítségét kéri.

Használhat egy követhető mobiltelefonkövető alkalmazást. Így teljes egészében:

Hogyan lehet nyomon követni az elveszett HP Vivo eszközt a Saját eszköz megkeresésével

Először az elveszett HP Vivo nyomon követése a Google Find My Device funkció használatával. Ezt a módszert maga a Vivo nagyon ajánlja.

Ennek ellenére feltétlenül adja meg /Belépés először a Vivo mobilon lévő Google-fiókjába. Győződjön meg arról, hogy mobiltelefonjára telepítve van a Google Find My Device alkalmazás.

Ez a módszer nagyon hatékony, ha a mobiltelefon be van kapcsolva, és a helymeghatározási funkció továbbra is működik. A Google Find My Device azonnal nyomon követheti mobiltelefonját valós idő és vezérelni tudja a HP biztonságát is.

A Google Find My Device használatának teljes módja az elveszett HP Vivo nyomon követésére szolgál:

1. lépés - Nyissa meg a Google Find My Device alkalmazást, és jelentkezzen be fiókjába

  • Jelentkezhet be a mobiltelefonján regisztrált fiókjába, vagy használhat vendégfiókot. Az ApkVenue olyan Google-fiókot használ, amely már van a mobiltelefonon.

Ha még nem rendelkezik alkalmazással, töltse le az alábbi linkre kattintva:

Apps Utilities Google LLC LETÖLTÉS

2. lépés - Adja meg a fiók jelszavát

3. lépés - Írja be a Google Find My Device alkalmazást a számítógépére vagy a biztonsági másolat mobiltelefonjára

  • Az ApkVenue egy számítógép segítségével megtalálja a mobiltelefon helyét a Google Find My Device hivatalos webhelyén.

4. lépés - A mobiltelefon helye megjelenik a Google Find My Device főmenüben

  • Ezen az oldalon valós időben láthatja mobiltelefonjának helyét, ha be van kapcsolva. Csak le kell zárnia a mobiltelefonját, és üzenetet kell adnia a mobiltelefonján.

5. lépés - Keresse meg mobiltelefonját a Google Find My Device szerint

Annak ellenére, hogy a Google megtalálja az Ön mobiltelefonjának helyét, ez még nem jelenti azt, hogy pontos a helye. A Google Find My Device eszközön keresztül követett helyek hozzávetőlegesek.

Ez a becslés azon az utolsó ponton alapul, amelyen a mobiltelefon csatlakozik az internethez (vagy mobilhálózati csomaghoz vagy Wi-Fi-hez csatlakozik).

Miután megtalálta az elveszett mobiltelefon hozzávetőleges helyzetét, megtalálja a mobiltelefonját a Google Keresés Saját eszközön beállítható hang megszólaltatásával.

És mi van akkor, ha nyomon akarja követni a Vivo mobiltelefont, amikor ki van kapcsolva?

Hogyan lehet nyomon követni az elveszett HP vivo halott állapotban

Ha Mobiltelefonja ki van kapcsolva, vagy nincs csatlakoztatva az internethez, akkor a Google Find My Device megadja a mobiltelefonjának internethez csatlakozásának utolsó helyét.

A Google Find My Device mobileszköz információ szakaszában láthatja, hogy mikor volt utoljára mobiltelefonja. Pontosan a bal felső sarokban.

Ha ez megtörténik, akkor az utolsó helyszín közelében tartózkodó emberek segítségére van szüksége a mobiltelefon megtalálásához.

A Google Find My Device nem tudja nyomon követni, ha a mobiltelefon ki van kapcsolva vagy nem csatlakozik az internethez. Hasonlóképpen, ha a mobiltelefonja voltvaku vagy törölje az adatokat.

Akkor nyomon tudja követni az elveszett HP Vivo-t az IMEI számmal? Hadd beszélje meg Jaka!

Az elveszett HP Vivo nyomon követése az IMEI segítségével

Keres egy módot az elveszett HP Vivo nyomon követésére az IMEI segítségével? Ezt úgy teheti meg, hogy felkeresi a szolgáltatóját, és segítséget kér a nyomon követéshez.

A mobiltelefon-hálózati hozzáférés bezárása mellett a szolgáltatók az IMEI számot is megadhatják feketelista. Ha még mindig nem találja a kiutat egy mobiltelefon megtalálásához a szolgáltatón keresztül, az a rendőrségen keresztül is történhet.

Készíthet veszteségjelentést, és bizonyítékként felhasználhatja az IMEI-t. Tehát nincs alkalmazás vagy hatékony módszer arra, hogy az IMEI segítségével holt állapotban lehessen nyomon követni egy mobiltelefont.

Nem hisz a Google Find My Device pontosságában, amellyel nyomon követheti a Vivo mobiltelefonját?

A Google Find My Device használatán kívül vannak más alkalmazások is, amelyekkel könnyedén nyomon követheti a mobiltelefonját, mint pl Keresse meg az Elveszett telefont, Telefonkövető szám szerint, és még sok más.

A mobiltelefonok nyomon követésére szolgáló összes alkalmazás használható, feltéve, hogy a mobiltelefont csatlakoztatni kell az internethez. Mit gondolsz?

Ez néhány módszer az elveszett Vivo HP nyomon követésére. Van más hatékony módja a mobiltelefonok nyomon követésére?

Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, igen. Találkozunk a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Nyomon követni a HP-t vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found