a microsd nem formázható androidon? csináld ezt azonnal!

Ha igen, mit kell tenni? Nyugodj meg, az ApkVenue megadja neked, mit kell tenned, ha a microSD nem formázható Android-on.

Az androidos okostelefon-termékek többsége fel van szerelve rések microSD, így több memóriát adhat hozzá. Ezt arra használják, hogy több fájlt, például fotókat, zenéket, videókat stb. Tárolhasson.

De ez nem azt jelenti, hogy használnánk microSD csak biztonságban érezheti magát. Sok esetben nem lehet formázni androidos telefonját. Ha igen, mit kell tenni? Nyugodj meg, az ApkVenue megadja neked, mit kell tenned, ha a microSD nem formázható Android-on.

  • FAT32, NTFS, exFAT, melyik merevlemez-partíció formátum a legjobb?
  • Nem lehet formázni a FlashDisket? Ez a megoldás, egyszerű és INGYENES!
  • Különbség a gyors formátum és a formátum között, melyik a jobb?

A MicroSD nem formázható Android-on? Tegye ezt ASAP!

Így van, az Android-felhasználók többsége még mindig tapasztalja azt a problémát, hogy a microSD-t nem formázzák az Androidon. Ezért ebben a cikkben az ApkVenue biztosítja a megfelelő lépéseket annak leküzdésére.

A MicroSD leküzdésének lépései nem formázhatók Android rendszeren

  • Ha nem tudja formázni a microSD-t Androidon, akkor előfordulhat, hogy a microSD sérült. Tehát csak húzza ki a microSD-t és csatlakoztassa a számítógéphez.
  • Miután kártyaolvasóval csatlakoztatta a microSD-t a számítógéphez, ellenőrizze, hogy a memória beolvasásra került-e a számítógépén.
  • Akkor menj be A számítógépem. lát sofőr memóriájába, és kattintson a jobb gombbal a csatlakoztatott microSD-re. Ezután válasszon Formátum.
  • Nos, itt sok olyan dolog van, ami gyakran rosszul megy. A fentiek végrehajtása után megjelenik egy kijelző Fájlrendszer. Most változtasson erre FAT32. Ezután kattintson a gombra Rajt és kész.

Ily módon a microSD újra felhasználható kedvenc Android okostelefonján. Tehát, ha olyan probléma merül fel, hogy a microSD-t később nem lehet formázni az Androidon, akkor tudja, mit kell tennie, igaz? Ossza meg véleményed az alábbi megjegyzésekben!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found