hogyan lehet az androidot számítógépes egérré és billentyűzetté vagy laptopgá alakítani

A számítógépes egér használatával már nem kell bajlódni a nyíl mozgatásával, csak az Android segítségével egérré teheti azt.

Elfelejtett magával hozni egy számítógépes egeret vagy laptopot, és zavartan mozgatta a kurzort? Ne aggódj. Most Android-okostelefonját egérré alakíthatja a következő módszerekkel.

Ezúttal a JalanTikus ajánlást ad egy Android-alkalmazáshoz, amely lehetővé teszi, hogy az Android funkcióját egérré változtassa számítógépén vagy laptopján.

Nem csak egér, hanem Android-ot is számítógépes billentyűzetgé alakíthatja. Hogyan csinálod? Itt a teljes áttekintés.

  • Itt van a különbség a hétköznapi és a játék egér között
  • Vezetékes egér vagy vezeték nélküli egér, melyik a jobb az Ön számára?
  • 15 legjobb játékegér 100 ezer áron

Az Android számítógépes egérré és billentyűzetté alakítása

Manapság kifinomult, és úgy tűnik, hogy egyre kifinomultabb. Most sem azoknak, akiknek nincs számítógépes egérük, többé nem kell bajlódniuk a nyíl mozgatásával.

Csak egy Android okostelefon segítségével egérré teheti.

Természetesen a Wifi Mouse nevű alkalmazás segítségével olyan vezeték nélküli egeret készíthet, amelyhez már nincs szükség kábelekre. Csak ugyanarra a Wifi-kapcsolatra van szüksége, hogy használni tudja.

Jegyzet:

Hogyan lehet az Android-ot egérré változtatni

  • Először töltse le és telepítse a WiFi egér alkalmazást androidjára Termelékenységi alkalmazások töltse le a necta.us oldalt
  • Másodszor, ha telepítette a WiFi egeret az Androidra, itt az ideje, hogy telepítse az egér szervert a laptopjára / PC-jére. Futó szerver gazdagépként működik

    Termelékenységi alkalmazások töltse le a necta.us oldalt
  • Most futtassa a MouseServert a számítógép asztalán (vagy a tálcán). Akkor megkapja IP-cím amely összekapcsolható az Androiddal.

  • Most futtassa Android készülékén a WiFi egeret, és írja be a megszerzett IP-címet.

  • Ha igen, akkor kap egy olyan képernyőt, mint az alábbi, és próbálja meg mozgatni az egeret az ujjával az Android képernyőjén.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Most Androidod vezeték nélküli egérként és billentyűzetként használható számítógépedhez vagy laptopodhoz. Ha továbbra is zavart, kérdezzen a megjegyzések oszlopban. Sok szerencsét!

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket Egér vagy más érdekes írás Em Yopik Rifai.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found