hogyan lehet ingyenes nemzetközi folyóiratokat találni a disszertációhoz

Szakdolgozat vagy, és referenciához nemzetközi folyóiratra van szükséged? Pihenjen, az ApkVenue elárulja, hogyan lehet könnyen megtalálni az ingyenes nemzetközi folyóiratokat

Ki dolgozik itt egy tézisen vagy tudományos cikken? A diplomamunka az egyetemek, főiskolák és más oktatási intézmények többségének érettségi feltétele.

Szakdolgozatának és dolgozatának összeállításakor hiteles hivatkozásokra van szüksége érveinek és hipotéziseinek megerősítéséhez. Megalapozott utalás nélkül előfordulhat, hogy vizsgáztatók, bandák lemészárolják.

Ahhoz, hogy a dolgozatod még jobb legyen, valóban nemzetközi folyóiratokat kell felvenned referenciaként. A nemzetközi folyóiratokat világszerte elismerték, így az igazság nem vonható kétségbe.

Az internet segítségével most könnyedén kereshet nemzetközi folyóiratokat. Akarom tudni hogyan lehet nemzetközi folyóiratokat keresni hihető? Gyere, nézd meg a következő cikket!

Gyűjtemény az ingyenes nemzetközi folyóiratok megtalálásának módjairól

Mint Jaka korábban elmondta, a nemzetközi folyóiratok magas szintű hitelességgel rendelkeznek, mert nemzetközileg is elismerték őket.

Nem csoda, hogy sok nemzetközi folyóirat fizetett, banda. De nyugodj meg, ebben a cikkben az ApkVenue elmond néhányat hogyan lehet ingyenes nemzetközi folyóiratokat keresni.

Nézd meg!

1. Hogyan lehet megtalálni a nemzetközi folyóiratokat a Google Tudósban

A számos, nemzetközi folyóiratot kereső webhely közül Google ösztöndíjas lehet a legnépszerűbb. Ennek oka, hogy a Google Tudós nagyon könnyen használható, és a folyóirat-gyűjtemény nagyon sokféle.

A Google Tudós a Google keresőmotorjának olyan terméke, amely a tudományos folyóiratok keresésére összpontosít. Számos folyóiratot már indexeltek a Google Tudósban, így egyszerű rájuk keresni.

Rengeteg ingyenes nemzetközi folyóirat található itt. Így kereshet nemzetközi folyóiratokat a Google Tudósban:

  • 1. lépés: Nyisson meg egy böngészőalkalmazást a számítógépen. Az ApkVenue azt javasolja, hogy használja a Google Chrome böngészőt, amely már integrálva van a Google keresőjébe.

  • 2. lépés: Írja be a Google Tudós címet (//scholar.google.com/) a címsoron, majd nyomja meg az Enter billentyűt.

  • 3. lépés: Kulcsszavak megadásával keresse meg a kívánt nemzetközi folyóirat-témát. Például egy folyóiratot keres a közösségi médiáról, majd írja be a közösségi médiát a keresőmezőbe.

  • 4. lépés: Sok folyóirat jelenik meg. Ha meg szeretné tudni, mely nemzetközi folyóiratokat töltheti le, keresse meg a kóddal ellátott folyóiratot [PDF] jobbja mellett.

2. Hogyan lehet ingyenes nemzetközi folyóiratokat találni az Academia.edu oldalon

A következő ingyenes nemzetközi folyóiratkereső webhely a Academia. Ez az oldal vitathatatlanul egy speciális közösségi média az akadémikusok számára tudományos folyóiratok megosztására.

Nyilvántartás szerint több száz akadémikus csatlakozott ehhez az oldalhoz. Ha olyan dokumentumokat keres, mint cikkek, tudományos folyóiratok vagy tézisek, itt találhatja meg őket.

Tudományos folyóiratok letöltéséhez az Academia oldalon először regisztrálnia kell. Nyugodtan, ingyenes, banda!

  • 1. lépés: Nyissa meg a webhelyet Academia.edu a böngésződön keresztül.

  • 2. lépés: Ha nincs Academia-fiókja, akkor az regisztrációhoz szükséges. Regisztrálhat olyan e-mail vagy közösségi médiafiókokkal, mint a Facebook vagy a Google.

  • 3. lépés: A sikeres bejelentkezés után beírhatja a kívánt kulcsszavakat az oldal tetején található keresősávba.
  • 4. lépés: Keresse meg a kívánt nemzetközi folyóirat címét. Kattintson a gombra Letöltés hogy letöltse a naplót

3. Hogyan lehet ingyenes nemzetközi folyóiratokat találni a DOAJ-nál

DOAJ vagy Nyílt hozzáférésű folyóiratok katalógusa egy olyan oldal, amely folyóiratokat és tudományos cikkeket kínál, amelyek nyílt hozzáféréssel rendelkeznek a világ minden tájáról.

Ezen az oldalon több ezer nemzetközi folyóiratcím található, amelyek ingyenesen letölthetők. Ezen az oldalon mintegy 14 000 tudományos folyóirat és több mint 5 millió cikk található a világ 127 országából.

Ha szeretné tudni, hogyan lehet ingyenes nemzetközi folyóiratokat találni a DOAJ-on, olvassa el a következő cikket, banda!

  • 1. lépés: Keresse fel a DOAJ hivatalos webhelyét (//doaj.org/) úgy, hogy beírja a címet egy keresőmotor címsorába.
  • 2. lépés: Írja be a kívánt kulcsszavakat a DOAJ keresőmezőbe. Törölje a cikkek jelölését ha csak tudományos folyóiratokat szeretne találni. A keresés megkezdéséhez kattintson a keresés ikonra.
  • 3. lépés: Kattintson a kívánt naplók egyikére. Miután belemerült a napló részleteibe, keresse meg az írást Teljes szöveg hogy teljes egészében letölthesse a nemzetközi folyóiratot.

4. Hogyan lehet ingyenes nemzetközi folyóiratokat találni a ScienceDirect-en

ScienceDirect egy előfizetői oldal, amely 3500 tudományos folyóiratból és 34 000 e-könyvből több mint 12 millió tartalmat biztosít. Ez az oldal nagyon teljes és nagyon megbízható.

Sajnos ahhoz, hogy ezen a webhelyen letölthesse a nemzetközi folyóiratokat, elég drága előfizetési díjat kell fizetnie. Szerencsére, ha az egyeteme ingyenes hozzáférést biztosít erre a webhelyre.

Nos, azok számára, akiknek nincs hozzáférésük, de szeretnék használni a nemzetközi folyóiratokat erről az oldalról, az ApkVenue megmondja, hogyan lehet ingyenes nemzetközi folyóiratokat találni a ScienceDirect-en.

  • 1. lépés: Nyissa meg a hivatalos ScienceDirect webhelyet (//www.sciencedirect.com/) a PC / laptop böngészőn.

  • 2. lépés: Írja be a keresett kulcsszavakat, majd kattintson az ikonra Keresés.

  • 3. lépés: Megjelennek a keresési eredmények. A címet ingyen letöltheti az Open Access szóval. Ha fizetett letöltést szeretne, kattintson a kívánt címek egyikére.
  • 4. lépés: Amint láthatja, a folyóirat letöltéséhez fizetnie kell 19,95 USD. Ne zavarjon, maradjon másolja a hivatkozást arra az oldalra a böngésző címsor oszlopában.
  • 5. lépés: Nyisson meg egy új lapot a böngészőben, majd írja be //sci-hub.tw/ a címsávon. Enter a webhely megnyitásához

  • 6. lépés: Írja be a ScienceDirect napló linkjét a keresőmezőben. Kattintson a gombra Nyisd ki hogy ingyen letölthesse a naplót.

  • 7. lépés: Új oldalra irányítanak letöltésre. Ezt a módszert fizetős folyóiratok letöltésére is használhatja más webhelyekről.

Ez volt Jaka cikke arról, hogyan lehet könnyen megtalálni az ingyenes nemzetközi folyóiratokat. Most nyugodtabban dolgozhat a dolgozaton, banda.

Találkozunk újra a következő lehetőségnél!

Olvassa el a cikkeket is Bemutató vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found