hogyan lehet megváltoztatni a legújabb WhatsApp csengőhangokat 2021-ben

A WhatsApp csengőhang megváltoztatása egyszerűen elvégezhető. Használhatja kedvenc dalát vagy más zenéjét! Nézze meg itt, hogyan!

A WhatsApp továbbra is az egyik legnépszerűbb csevegőalkalmazás, amelyet sokan használnak. A csevegés mellett ezt az alkalmazást gyakran használják ingyenes hívásokra is.

De talán unatkozik, mert amikor valaki WA-n keresztül hív, a csengőhang így hangzik. Alapértelmezett! Tehát meg akarja változtatni a WA csengőhangot, igaz?

Vedd lazán! Ebben a cikkben az ApkVenue elmagyarázza hogyan lehet megváltoztatni a WhatsApp csengőhangot könnyen. Nézze meg az alábbi részleteket!

Hogyan lehet megváltoztatni a WhatsApp csengőhangokat a mobiltelefonokon

Amikor valaki felhív a WhatsApp alkalmazáson keresztül, akkor egy alias csengőhang formájában megjelenik egy értesítési jelölő csengőhang (hacsak nem aktiválja néma üzemmód).

Ezek a csengőhangok általában unalmasnak, vagy akár bosszantónak tűnnek, ha csak használod őket csengőhang alapértelmezés szerint a mobiltelefonon van.

De tudta, hogy könnyen megváltoztathatja a WA csengőhangokat? Akár a legújabb western dalokat is használhatja WA csengőhangként.

Nem kell további alkalmazásokat használni, pláne nem gyökér androidos telefonján. Csak kövesse az alábbi lépéseket!

  • Nyissa meg a WhatsApp alkalmazást. válassza három pont ikonra amely a jobb felső sarokban található. Ha igen, válassza a menüt Beállítások.
  • válassza Értesítések. A menün Üzenet-értesítések, válassza ki Értesítési hang.
  • Sok csengőhang közül választhat, ha unja az eddig használt alapértelmezett csengőhangokat.

  • Ha ezen opciók egyike sem felel meg, a kiválasztásával használhatja kedvenc dalát okostelefonján További csengőhangok ...

  • Válassza ki a legújabb WA csengőhangot vagy kedvenc dalt csengőhangként, ha WhatsApp üzenet érkezik. Ezután válasszon rendben.

Kész! Most a WhatsApp csengőhang megváltozott az Ön kívánságainak megfelelően. A dalokon kívül iPhone csengőhangokat is használhat a WA-hoz, tudod!

Hogyan lehet visszaállítani a WhatsApp csengőhangokat

A csengőhangok megváltoztatása és egy ideig történő használata után nem kevés felhasználónak tűnik furcsának és ismeretlennek ezek a csengőhangok.

Kevésbé reagálnak, amikor egy WhatsApp üzenet érkezik, mert hozzászoktak az alapértelmezett WhatsApp értesítési hanghoz.

Ha ezt tapasztalja, vegye nyugodtan! Az alábbi lépéseket követve visszaállíthatja a WhatsApp csengőhangok normális értékét!

  • Nyissa meg újra a WhatsApp alkalmazás beállításai és értesítési menüjét. Az Értesítések szakaszban válassza a lehetőséget három pont ikonra amely a jobb felső sarokban található.
  • Ezután válasszon egy lehetőséget Értesítési beállítások visszaállítása a csengőhang normális helyreállításához.
  • válassza Visszaállítás és a WhatsApp csengőhangjai normalizálódnak. Könnyű, igaz?

Nos, ez magyarázat volt hogyan lehet megváltoztatni a WhatsApp csengőhangot használd a kedvenc dalodat. Nagyon könnyen követhető, igaz?

Most hallhatja kedvenc dalának vagy dalának részletét, amely leírja a hangulatát, valahányszor bejön egy WhatsApp üzenet. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found