Ez a 20 eszköz elengedhetetlen a profi hackerek számára

Ebből az alkalomból az ApkVenue összefoglalt 20 olyan eszközt, amelyeknek professzionális hackereknek kell lenniük. Ha hacker akarsz lenni, nézzük tovább az ApkVenue alábbi véleményét!

Többségük hackerek mint csend a számítógép felé néző szobában egész nap. Általában hátborzongatónak, közömbösnek és zárkózottnak tűnnek. Van nekik más gondolkodásmód hétköznapi emberekkel. Beleértve a kötelezően beszerezhető eszközzel kapcsolatos gondolatokat, vagy valami olyasmit, amely támogatja a termelékenységüket.

A hétköznapi emberek azt gondolhatják, hogy egy okosóra vagy autó a különleges termékük. A hackereknél azonban ez másképp van nem számít mindennel. Amire szükségük van, az egy munkaképes eszköz hackelés vagy kódolás ők. Ebből az alkalomból az ApkVenue összefoglalta 20 kötelező eszköz a professzionális hackerek számára. Ha hacker akarsz lenni, nézzük tovább az ApkVenue alábbi véleményét!

  • Ne ismerje el, hogy hacker, ha nem ismeri ezt a 10 kifejezést
  • Mi a tartalma Mr. Hacker táskájának. Elliot Alderson robotja? Itt a lista!
  • 7 módja annak, hogy valódi számítógépes hackerké válj

Ez a 20 eszköz, amelyet a professzionális hackereknek rendelkezniük kell

1. PIA (Super Anonymous VPN szolgáltatás)

Virtuális magán hálózat vagy általában rövidítve VPN egy privát hálózati szolgáltatás, amely lehetővé teszi az interneten való internetezését biztonságos és névtelen. Hackerek számára a VPN nagyon hasznos elrejteni a személyazonosságát a hálózati forgalom biztosítása, az adatlopások minimalizálása, amikor nyilvános Wi-Fi-hálózathoz csatlakozik.

2. Raspberry Pi Zero W (mini számítógép)

Ez a mini-számítógép egyre növekszik a hackerek körében. Raspberry Pi Zero W a Raspberry Pi egyik telepíthető mini-számítógépe Kali Linux operációs rendszer hackelés céljából. Ettől eltekintve a Pi Zero W is jön Cypress CyW43438 vezeték nélküli chip további plusz Wi-Fi kapcsolatért Bluetooth. Árkategóriával 25,99 USD, a hackerek hazahozhatták ezt az apró, multifunkcionális eszközt.

3. Raspberry Pi 3 B modell (mini számítógép kiegészítő hűtőbordákkal)

Mesterséges mini-számítógép Raspberry Pi ennek több jellemzője van, mint korábban, nevezetesen a kiegészítésnek burkolat és hűtőbordák. Ezzel a két kiegészítéssel a Raspberry Pi 3 Model B teljesítménye válhat gyorsabban. Ez a mini számítógép hackelés céljából a Kali Linux operációs rendszerrel együtt is telepíthető. Ennek a Pi módnak az árkategóriája 39,99 USD.

4. Panda PAU05 2,4 GHz (vezeték nélküli adapter)

Panda PAU05 egy vezeték nélküli adapter a legtöbbet a technológiai oldalak szakértői javasolják. Panda PAU05 is sikerült a legnépszerűbb eszköz ebben az évszakban. Ez az eszköz kompatibilis a Kali Linux operációs rendszerrel, ez az egyik oka annak, hogy a hackerek kedvelik ezt az apró elemet.

A Panda PAU05 hátránya, nevezetesen a jeltartomány tartománya csak néhány méter. Ennek ellenére nagyszerű teljesítményével sikerült hackereket készíteni habozás nélkül meglehetősen megfizethető áron vásárolni, ami kb 13,99 USD.

5. Alfa Wireless B / G / N (alternatív vezeték nélküli adapter)

Alfa Wireless ez is alternatívát jelenthet a hackerek számára, amikor vezeték nélküli adaptert választanak. Csakúgy, mint Panda, ez az adapter is Kali Linux kompatibilis hackelés céljából. Ez az adapter rendelkezik USB kábel elég hosszú és minden irányú antenna ami növelheti a jelerősséget. Ezt az eszközt valamivel többet kaphatja meg, mint az előző eszköz, ez a hatótávolság 39,99 USD.

6. RTL-SDR kezdőkészlet (szoftveres rádiókészlet)

SDR (szoftver által definiált rádió) olyan eszköz, amelyet a hackerek megszoktak csapkod rádióhullámokat. Az RTL-SDR hűtőbordákkal van felszerelve a csökkentés érdekében forró hőmérséklet az eszközön.

A stabil hőmérséklet jobb és pontosabb teljesítményt nyújt a jelhullámok rögzítésekor. Árral 25,95 USD ráadásul hűtőbordákkal van felszerelve, ez az eszköz ki van írva gazdaságosabb másokhoz képest.

7. USB Rubber Ducky (könnyen megtanulható hackelés)

USB Gumi Ducky ez azoknak megfelelő, akik kódolást vagy hackelést tanulnak. Ezzel az eszközzel gyorsan ötleteket változtatni végrehajtható műveletté. Ez az USB-eszköz a kedvenc biztonsági kutatók és az informatika rajongói.

Mert azon kívül, hogy támadásvektorszerű fájlokat lopni MacOS számítógépekről a Rubber Ducky is használható kód írása és befelé fordítani az ötleteket forgatókönyv. A Rubber Ducker-t $ -ért kaphatja meg 44,99 USD.

8. Lockpicking szett (biztonságos törésszerszám készlet)

A hackereknek nem mindig van tevékenységük a virtuális térben történő feltörésre, vannak olyan őrült hackerek is, akik nem haboznak ugyanezt tenni szélsőségesebb, például betörni egy ajtóba vagy egy széfbe a való világban. Lockpicking készlet ezt szokták támogatni a széfbe való betörés érdekében.

Többféle típus létezik kulcstörő eszköz különböző formákkal. Ezeket az eszközöket egy kis barna csípőtáskába helyezik, amely kalóznak fog tűnni, amikor viseli. A pénzösszeget el kell költenie 39 USD hogy eljusson egy zacskóhoz, amely tartalmazza ezeket a betörő eszközök készletét.

9. Lan Turtle SD (LAN-USB alkatrész adapter)

Lan Turtle SD a rendszeradminisztráció eszköze és penetrációs vizsgálat egyszerűen konfigurálható távoli távoli, ember a közepén támadások és hálózati felderítő támadás ha hálózathoz csatlakozik. Ez az egy eszköz nehezen észlelhető, és több támadást is okozhat a hálózaton.

Kijelzővel felszerelve héj amely távolról is használható távolról és a program végrehajtása. Az ára ennek a kis cayenne paprikakészletnek az ára 54,99 USD.

10. Egyszerű WiFi lapos panel (WiFi jelerősítő)

A legtöbb ember nem tudja, hogy a Wi-Fi alapvetően az rálátás hogy kiterjeszthető több mint egy mérföld. Használva Síkképernyős WiFi ezt megteheti.

Ha otthon van hozzáférési pont ** antennával, cserélje ki egy eszközre irányított antenna amely ezzel az állvánnyal és kábellel van felszerelve. Ez az eszköz növeli a hálózat jeltartományát nagyon messze az antenna melyik iránya szerint. Ez a jó eszköz, amelyet $ -ért vásárolhat meg 53,34 USD.

11. Raspberry Pi 3 teljes indító (komplett mini számítógépkészlet kezdőknek)

Az előző típustól eltérően, amelyet az ApkVenue az elején említett, csak további burkolattal és hűtőbordákkal rendelkezik. Ahogy a neve is sugallja, Raspberry Pi 3 Complete kártyaszerű szolgáltatásokkal egészül ki microSD 32 GB kapacitással, hűtőbordák, ház, CanaKit, USB Flashdisk, USB Cabel, szintén nem marad le tápkábel. Érdekes módon 69,99 USD-ért kaphat.

12.WiFi Pineapple Nano Basic (Wi-Fi biztonsági megfigyelő és behatolási eszköz)

A nagyobb költségvetéssel, eszközökkel rendelkező hackerek számára erős áron 99,99 USD alkalmas lehet a Wi-Fi biztonságának megfigyelésére. Ananász Nano Basic Wi-Fi a PineAP funkcióval rendelkezik, amely a hatékony eszköz penetrációs vizsgálat olyan Wi-Fi hálózaton, mint ember közepette támadások, nyomon követés, naplózás és jelentések. Ez az eszköz kompatibilis az Android-eszközökre történő telepítéssel is.

13. Bash Bunny (az USB Rubber Ducky legjobb alternatívája)

Bush Nyuszi egy teljes funkcionalitású Linux számítógép, amely USB flash meghajtó vagy Ethernet adapter. Csakúgy, mint a Rubber Ducky, a Bash Bunny is kinéz héj amely lehetővé teszi számunkra, hogy távolról távoli módon és programokat hajtsunk végre rajta. Mi különbözteti meg, Bash Bunny rendelkezik gyorsabb hozzáférés és valamivel drágább ár, azaz 99,99 USD.

14. WiFi ananász Tetra (frissítés a Nano verzióról)

Ha szeretsz csinálni hackelés a Wi-Fi hálózaton, ez az egy eszköz tökéletes az Ön számára. A legtöbb Wi-Fi-hacker azt is reméli, hogy birtokolja ezt az egy eszközt. Ananász Tetra Wi-Fi egy eszköz a kétsávos hackelés amely webes felületen keresztül érhető el és konfigurálható. Ez az eszköz is alkalmas kezdőknek akik szeretnék megtanulni a Wi-Fi penetrációs tesztelést. Készüljön fel elég mély zsebek elérésére, mert ennek az eszköznek az ára meglehetősen drága, vagyis 199,99 USD.

15. Ubertooth One Bluetooth adapter (adapter eszköz a Bluetooth forgalom valós idejű monitorozásához)

Hackelés Wi-Fi hálózati forgalom szoktunk találkozni, de mi van, ha feltörik a forgalmat Bluetooth? Remekül olvas, nem? Ubertooth One Bluetooth adapter lehetővé teszi ezt. Ez az eszköz 2,4 GHz-es frekvenciát használ az adáshoz és a vételhez. Online figyelemmel kísérheti a bluetooth forgalmat valós idő értékű eszközzel 127,95 USD ez.

16. YARD Stock One rádiós hardverkulcs (intelligens ajtók feltörésére szolgáló eszköz)

Ez a menőbb, mint valaha. Gondolt már arra, hogy feltörje a garázs ajtaját vagy a kaput? YARD Stock One rádiós kulcs lehetővé teszi ezt. Hackelni lehet intelligens ajtók amelynek hálózata 1 GHz frekvenciával rendelkezik. Azzal, hogy megvette 124 USD megteheti szkennelés és kölcsönhatásban a smart-doors vezérlő hálózati jelébe.

17. HackRF One SDR (eszköz a rádiócsatornák feltörésére)

HackRF One egy rádiókészülék szoftver által definiált híres azok számára, akik szeretnék megtanulni a rádiófrekvenciás hackelést. Közbenső frekvenciák vételének és továbbításának képességével 1 MHz és 6 GHz között lehetővé teszi az összes rádiójel lefedését ezzel az eszközzel. Az eszköz beszerzéséhez többet kell költenie, mert ára van 330 USD.

18. Laptop Acer Aspire 5 (laptop hackeléshez)

Acer Aspire 5 rendelkezik specifikációkkal, amelyek hűvösek hackelés céljából, széles képernyővel 15,6 hüvelykes Full-HD képernyő, Intel Core i5-8250U 8. generációs, VGA GeForce MX150, 8 GB DDR4 RAM-mal és 256 GB-os SSD-vel felszerelve. Ezekkel a kifinomult specifikációkkal minden bizonnyal a laptop teljesítménye gyorsabb és lehet támogassa a hackelés célját Ön. Készítsen elő 599,99 USD-t ennek az egy laptopnak a beszerzéséhez.

19. ASUS ZenBook UX303UB (laptop hackeléshez)

ASUS ZenBook UX303UB a korábbinál kifinomultabb specifikációkkal rendelkezik. 13,3 hüvelykes képernyővel és QHD + érintőképernyős funkcióval, Intel Core i7 processzor, 12 GB RAM, 512 GB SSD és az Nvidia GT940M diszkrét GPU. E specifikációkból ítélve ennek az egy laptopnak a teljesítménye kétségtelen újra. Természetesen képes lesz támogatni a hackelés folyamatát. Ezt az intelligens laptopot árkategóriában értékesítik 1062 USD.

20. Alienware AW17R4 (laptop hackeléshez)

Végül van egy laptop isten specifikációja ami minden bizonnyal alkalmas lesz hackelési igényeinek kielégítésére. Alienware AW17R4 legyen egy laptop csúcsminőségű jelenleg 17,3 hüvelykes Full-HD kijelzővel rendelkezik, 7. generációs Intel Core i7, 16 GB RAm, 1 TB HDD 7200 RPM sebességgel, valamint az Nvidia GeForce GTX 1060 6 GB GDDR5-tel, amelyek még valóságosabbá teszik a kijelzőt. Ezt egy áron kaphatja meg 1 580 USD.

És yu, vagyis 20 kötelező eszköz a professzionális hackerek számára. Ne ismerje el, hogy hacker vagy, ha nem ismeri és nem rendelkezik a fenti eszközök egyikével. Azok számára, akik csak most kezdik megtanulni a hackelést, talán vásárolhat egyet közülük, hogy támogassa hackelési igényeit. Ennyi cikk ezúttal, remélhetőleg hasznos!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found