nem kell internet! így nézhet offline tv-t Android-on

Jelenleg elérhető egy offline tévénéző alkalmazás is, így a tévénézés még izgalmasabb lesz, és természetesen nem pazarolja a kvótát. Szeretne tudni bármit is? Gyerünk, hallgassunk!

Különféle tévés alkalmazások nézése jelenleg nagyon sok elérhető az Androidra, csak az, hogy ezen alkalmazások többsége nem használható offline hogy az internetes kvóta emiatt gyorsan lemerüljön. Ha bármi használható offline biztosan szórakoztató lesz.

És bizony, most már elérhető is offline tévénézési alkalmazás, ily módon a tévénézési tevékenységünk izgalmasabb és természetesen nem pazarló kvóta. De még így is szükséged van támogató eszköz az alkalmazás futtatásához az eszköz neve mobil TV Tunner. Nem kell aggódnia, ennek az eszköznek az ára csak nagyon olcsó 100 ezer IDR csak. Ki nem akar csak egyszer fizetni, de örökre szabadul?

  • 10 legjobb online TV alkalmazás Androidra és PC-re 2020-ban, ingyenes!
  • 10 legjobb ingyenes élő streaming alkalmazás 2021-re, nézd meg a Korlátlan Futballt!
  • Zene és videók speciális keresőmotorjai

Ne használja az internetet! Itt az ideje offline nézni a tévét Androidon ezzel az 5 alkalmazással!

1. TDT HD TV

Az első az TDT HD TV. Ha tetszik az ingyenes, akkor az alkalmazás tévét nézni offline módban Ezt ki kell próbálni, mert a televíziós adások megtekintéséhez már nincs szüksége internetkapcsolatra. A TDT HD TV számos érdekes funkcióval rendelkezik, köztük videofelvevő, nézze meg az EPG-t és még sok más.

Felhívjuk figyelmét, hogy ez az alkalmazás nem fog futni a mobil TV Tunner nélkül, ezért győződjön meg róla, hogy az Android készüléke kész csatlakozik a mobil TV Tunnerhez. Nem kell aggódnia az ár miatt, a mobil TV Tunner ára nagyon olcsó 100 ezer. Ezt az eszközt később összekapcsolják az Androiddal USB OTG használatával, célja egy jel rögzítése antenna helyett.

2. Homefree TV

A Homefree TV egy offline TV-néző alkalmazás is Androidon. Nem kell többé támaszkodni Internet kapcsolat mert a futtatásához csak egy további eszközre, a Mobile TV Tunner nevű eszközre kell támaszkodnia. Ez az alkalmazás is bemutatja egy nagyon komplett csatorna, számos csatornaválasztási lehetőséget választhat a világ minden tájáról. Nagyon kíváncsi srácok!

3. iDTV mobil tévé

Nincs internetes kvóta és nem akarja lemaradni kedvenc televíziós műsorairól? Csak használja ezt a kifinomult alkalmazást. Elég volt belőled letöltés iDTV Mobile TV majd csatlakoztassa okostelefonját a mobil TV Tunnerhez. Jreng! Automatikusan megjeleníti a közvetítéseket televízió internetkapcsolat igénye nélkül. iDTV mobil TV egy offline TV-néző alkalmazás, amely kissé nehéz és csak operációs rendszerrel rendelkező okostelefonokon fog működni minimális nyalóka.

4. Air DTV

Air DTV az az alkalmazás, amelyre leggyakrabban hivatkoznak nézze a televíziós adásokat offline módban. Az Air DTV alkalmazás működése megegyezik a fenti alkalmazásokkal, amelyek egy meglévő okostelefonhoz vannak csatlakoztatva csatlakozik a TV Tunner mobil eszközhöz. Ha csatlakoztatva van, akkor automatikusan megjeleníti a tévécsatornát, mivel ennek a kiegészítő eszköznek a használata televíziós antennák cseréje.

A jó tulajdonságok, a TV-csatornák nagyon teljes választékától kezdve, jók Indonéz csatornák külföldre. Ezen kívül van még egy nyelvfordítási szolgáltatás, ill felirat, HD minőség és még sok más.

5. PadTV HD

Ha gyakran bosszantja az online televíziózás miatti pazarló kvóták, akkor váltson az alkalmazásra PadTV HD csak. Mert ezzel az alkalmazással több száz televíziós műsort élvezhet internetkapcsolat nélkül, más néven offline, és ez biztos ingyenes.

Ennek az alkalmazásnak a tulajdonságaiért nem kell kételkedni, mert biztosítja egészen komplett funkciók, beleértve a feliratokat is. Eközben az okostelefon futtatásához csatlakoztatva kell lennie a mobil TV Tunner eszközhöz.

Ez az 5 Android-alkalmazás a tévézéshez offline és ingyen. Felhívjuk figyelmét, hogy a fenti alkalmazások valóban offline TV-néző alkalmazások, de a futtatáshoz meg kell vásárolnia egy további eszközt, a TV Tunner nevet. Később ezt az eszközt az antenna helyett okostelefonhoz fogják csatlakoztatni.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found