8 tipp, hogy jól tudd használni a Kagura hősöket mobil legendákon

A Mobile Legends sok hősének megvannak a saját jellemzői és képességei a játékra.

A Mobile Legends-ről szólva ez biztosan nem válik el a problémától Hős. Sok Hős a Mobile Legends-ben, amelynek megvannak a saját jellemzői és képességei a játékra.

Az egyik, amelyet ezúttal megvitatunk Hős azonos az esernyőfegyverrel, Kagura. Jaka összeállította 8 tipp, hogy jó legyen a Hero Kagura használata a mobil legendákban. Nézze meg az alábbi véleményt!

  • Hogyan szerezhet hős Freyát a mobil legendákban
  • 6 Hero Mobile Legends a legegyedibb képességekkel
  • 5 tipp a lemaradás elkerülésére a mobil legendák lejátszásakor

8 tipp, hogy jó legyen a Hero Kagura használata a mobil legendákban

1. Helyes gazdálkodási rend

Az első dolog, amit vásárol, elemet vásárol Vadászkés. Ezt követően fejezze be a csatlósok első hullámát, és próbálja meg utolsó találat tovább kegyenc annak érdekében, hogy a legtöbbet hozza ki az aranyból és az exp. Most biztosan vízszintes Kagura Ha sikeres, feljebb lépett a második szintre utolsó találat három Minion.

Akkor vedd el Buff Spinner vagy Arató és tárgyakat is kapni Pillager ax. Ismét pusztítsd el a Minions-t a második hullámban, az aranybevételed most elegendő a tárgyak megvásárlásához Csizma. Folytassa, ölje meg ezúttal Kis dzsungeltábor, egyenesen felmegy négyes szint, és ismét megsemmisítette a Minions harmadik hullámát. Végül vegyen meg egy elemet Varázslatos nyaklánc annak érdekében, hogy Mana Regen amikor barangolsz.

2. Megfelelő barangolási mód

Amint azt korábban megbeszéltük, a négyes szintezés és a Magic Necklace and Boots vásárlása után készen áll a barangolásra Felül vagy Alsó sáv. barangolás előtt töltsön Minionokat a sávján, majd segítsen barátainak egy másik sávon, próbálja meg megszerezni segít vagy megöl hogy produktív maradjon. Akkor használja Attack Notify hogy a barátaid fejjel készen álljanak a háborúba. Ha végzett, azonnal térjen vissza a sáv területére, ha az ellenséges Minionok közel vannak Tornyocska hogy biztosítsa.

3. Zaklatás

Használja az egyik készséget Seimei esernyő nyitott kék eléri a maximális hatótávolságot, megpróbál eltalálni egy vagy több ellenfél hősét és csatlósait, majd kissé hátrébb mozogni, hogy az esernyő visszatérjen Kagurába. Akkor használja készség kettő Rasho esernyő menekülni lila hogy hatást érjen el kábító célba, és ne féljen ragaszkodni hozzá alapvető támadás mert az ellenséges támadások nem erősek a játék elején, de soha ne használja ezt a módszert, ha a játék közepére vagy végére lép.

Ismételje meg ezt mindaddig, amíg az ellenséges Hős HP-je részletekben van, és elegendő ahhoz, hogy a segítségével végrehajtsák kombó képesség kettes szám az alján. Figyelj Hol te is és mindig vedd el barnássárga mert Kagura pazarló Hős Hol.

4. A megfelelő kombinált készség

Amikor a feltétel üldözi a célt, használja a maximális hatótávolságú készséget. Ha az esernyő eltalálta a célt, akkor gyorsan üsse meg a két képességet, majd használja a lassú hatást Végső kék hogy csapata elérje a kivégzendő célt.

Ha olyan állapotban van, hogy végre tudja hajtani a célt, akkor győződjön meg róla, hogy a cél először használta a készséget menekülni az övé, mint vibrálás stb. Ezután támadjon ügyesen, majd ügyességgel Yin Yang felborítja a lilát, az első, második képesség után, és ügyesen támadjon Yin Yang felborul kék. Ezután támadjon ügyesen, amikor az ellenséget vonzza a végső piros készség, és szaladjon az ernyő felé, amelyet a hatás érdekében dobtak kábító.

Mert üss és fuss vagy védekező állapotban dobja a Seimei Umbrella Open Blue képességét maximális eléréssel a cél felé, miközben hátra jár. Ha az ellenség HP-je haldoklik, használja azt kombó képesség végrehajtani.

Utolsó pillanat toronybúvárkodás, spam a Seimei Umbrella Open, Yin Yang Uverturn Purple, Seimei Umbrella Open Purple és Rasho Umbrella Open Purple készségeket, majd védje meg pozícióját az ellenséggel, hogy a kötél ne legyen kioldva. Ha az Ultimate Yin Yang Overturn képesség három másodpercet használ, akkor az érdekes hatás aktív lesz, itt az ideje, hogy használja a Rasho Umbrella Flee készségét, hogy kijusson a torony köréből, majd gyorsan távolítsa el a Seimei esernyőt. Nyílt készség, hogy minél jobban kihasználhassa azokat a célpontokat, amelyeket a végső tiéd érdekel.

5. A búvártorony hatékony

Amikor megkapja az elemet Koncentrált energia, vagyis a Kagurád elég erős ahhoz toronybúvárkodás a csapatoddal. Spam készség, amíg az ellenséges HP készen áll a kivégzésre kombó képesség. Az optimálisabb felhasználás érdekében használja a végső készséget, amikor az ellenség egybeesik, hogy létrehozhassa rombolási körzet. Ne féljen attól, hogy a torony vére elfogy, mindaddig, amíg valamilyen képességet használ vagy megöl, a Koncentrált energia elem hatással lesz gyógyít vagy töltsön vért, hogy túlélje a tornyot.

6. Tételépítési lehetőségek

Több elem közül választhat épít A Kagurának igen sokféle kompozíciója van, de a leghatékonyabb módszer az elemek felhasználásával történő építkezés Arcán csizma, Elvarázsolt talizmán, Koncentrált energia, Izzó pálca, Ördögkönnyek, és utolsó Szent Kristály.

7. Az emblémák és varázslatok megfelelő használata

A Kagura számára alkalmas embléma, Közös varázslat vagy Egyéni mágus, ha a szintbeli különbség meghaladja a tíz a kettő között viselje a legnagyobb szintű emblémát. Ha azonban a különbség alatta van, akkor használja a Custom Mage emblémát Mágikus behatolás magas. A leghatékonyabb varázslat a Kagura számára Büntetés.

8. Rendezze a készségeket ennek megfelelően

Természetesen, hogy maximalizálja Kagura képességeit készség a megfelelő összetételre oda kell figyelni.

Az elején maximalizálja a Seimei Umbrella Open készségét. Ezt követően emelje meg a Végső Yin Yang Overturn képességet, végül pedig a Rasho Umbrella Flee készséget.

Ez az 8 tipp, hogy jó legyen a Hero Kagura használata a mobil legendákban. Remélhetőleg ez a cikk hasznos, és segíthet abban, hogy jobbá váljon a Kagura játékában. Írja le véleményét az alábbi megjegyzések rovatba is!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found