legjobb android és pc ps2 emulátor ajánlások 2021

Android és PC PS2 emulátor PlayStation 2 játékok lejátszásához kedvenc okostelefonján vagy PC-jén. Töltsön le és játsszon PS2 játékokat bármilyen eszközön!

Az Android és a PC-re szánt PS2 emulátorok egyre inkább keresettek, különösen azok számára, akik megtapasztalták a PlayStasion 2 játék izgalmát.

Játszott már valaha ezzel a játékkonzollal? Annak ellenére, hogy a HD grafikájú Android-játékok szétszórtan helyezkednek el, mindenképpen nosztalgiázni akarsz a PS2-játékok játékában?

Jelenleg kihasználhatja a változatosság előnyeit PS2 emulátor könnyű méretű, bandával rendelkező Android, PC vagy laptop számára.

Akkor mik az ajánlások PS2 emulátor legjobb Android dn PC / laptop? Gyere, nézd meg a teljes értékelést alább!

Töltse le a legjobb Android és PC PS2 emulátort 2021

Annak ellenére, hogy nincs PS2 konzolja, mégis a legjobb és legújabb PS2 játékokat játszhatja Android mobiltelefonján, PC-jén vagy laptopján.

A lejátszáshoz le kell töltenie a PS2 emulátort, amely telepíti azt az eszközt, amelyet használni fog.

Nos, itt van Jaka ajánlása PS2 emulátor Android és PC / laptop számára hogy megpróbálja. Gyere, azonnal nézd meg az értékeléseket!

Töltse le a legjobb Android PS2 emulátort

Először az ApkVenue számos ajánlást fog megvitatni legjobb Android PS2 emulátor a lehető legtöbbet Letöltés és ingyen játszani.

Igen, ne válasszon rossz emulátort, OK! A probléma az, hogy nem minden emulátor képes zökkenőmentesen és anélkül futtatni a PS2 ISO játékokat lemaradás, banda.

Sőt, az emulátor futtatásához először ellenőriznie kell az Android mobiltelefonjának specifikációit. Akkor mik az ajánlások?

1. Játssz! PS2 emulátor Androidra

Az ApkVenue által ajánlott első PlayStation 2 emulátort hívják Játék!. Ez az alkalmazás garancia lett azok számára, akik fel akarják idézni a legendás PS2 játékot

Az egyik legjobb PS2 APK emulátornak mély előnye van felhasználói felület egyszerű és könnyen érthető, banda.

Játék! a PS2 játékok szinte bármely ISO-értékét automatikusan el tudja olvasni. Ja igen, meglehetősen kis méret mellett ez az emulátor a többség kedvence játékosok Android mobiltelefon-felhasználók.

RészletJáték! PS2 emulátor Androidra
FejlesztőInfinoxDev
Minimális OSAndroid 3.0 és újabb
Méret8,2 MB

Töltse le a Play alkalmazást! Az Android PS2 emulátora itt van:

Apps Entertainment Purei LETÖLTÉS

2. PPSS2 Golden Pro

PPSS2 Golden Pro az egyik legkönnyebb és legjobb PS2 Android APK emulátort is tartalmazza, amelyet ki kell próbálni bandázni.

Azt állította, hogy a PS2 játékok 90 százalékát képes futtatni, a Pro PPSS2 Golden előnye az egyszerű használat, a kényelmes kezelőszervek és a témaváltás szabadsága.

Ha ismeri a PCSX2 PC-emulátort, az Android-ot már nem kell letölteni.telepítés A PS2 Bios olyan, mint a PC-emulátor. Nagyon könnyű, igaz?

RészletPPSS2 Golden Pro
FejlesztőPS2 emulátor csapat
Minimális OSAndroid 4.0.3 és újabb
Méret7,8 MB
Értékelés (Google Play)4.2/5

Töltse le a PPSS2 Golden Pro alkalmazást itt:

Töltse le az Emulátor alkalmazásokat

3. DamonPS2 Pro (fizetős)

Ha meg akarja találni a legjobbat, a PS2 emulátort Androidra DamonPS2 Pro különféle prémium funkciókkal rendelkező opció lehet.

Sajnos ahhoz, hogy élvezhesse, ki kell fizetnie az összeget Rp139,999. Elég drága, de a legjobb élmény érdekében az ár meg van határozva megéri, igazán!

Ennek oka az, hogy itt olyan funkciókat kaphat, mint Bilinear textúraszűrés, Szélesvásznú játék, és HID Gamepad ami nem feltétlenül található meg más PS2 emulátorokban.

Van egy ingyenes verziója is ennek az alkalmazásnak, de rengeteg hirdetést kell megnéznie, mielőtt PS Android játékokat játszhatna ezzel az ingyenes PS2 emulátorral.

RészletDamonPS2 Pro
FejlesztőDamonPS2 Emulator Studio
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret28 MB
Értékelés (Google Play)3.7/5

Töltse le a DamonPS2 Pro alkalmazást itt:

Apps Emulator DamonPS2 Emulator Studio LETÖLTÉS

Töltse le a könnyű PS2 PC-emulátort

Nem elégedett a PS2 játékok játékával Android telefonokon a kicsi képernyő miatt? Vedd lazán! Te is Letöltés PC / laptop PS2 emulátor, valóban.

Számos PS2 PC-emulátor-ajánlás kipróbálható. Az ApkVenue által ajánlott dolgok egyike egyértelmű, nevezetesen PCSX2.

De a PCSX2 alkalmazás letöltése mellett előbb több támogató alkalmazást is elő kell készítenie, bandában.

Jaka már odaadta letöltési link PCSX2 alatt. Akkor hogyan Letöltés és eljátszani? Gyerünk, csak nézd meg az alábbi lépéseket!

Hogyan lehet letölteni és telepíteni a PS2 emulátort PC-re / laptopra

Ha letöltötte az összes támogató alkalmazást, akkor csak lépésről lépésre kell végrehajtania a PS2 emulátor laptopra történő telepítését az alábbiak szerint.

  • Nyissa ki a kupakot PCSX2 amelyet letöltöttünk, majd a szokásos módon hajtsuk végre a telepítési lépéseket.
Töltse le az Emulátor alkalmazásokat
  • Ebben az ablakbeállításban konfigurálhatja a menüt PÁRNA ha játszik vele billentyűzet. Ha használja rúd továbbá gamepad, csak hagyja ki ezt a lépést.

A PS2 PC Bios emulátor beállítása

A PS2 Windows 10 emulátor és más verziók telepítésének befejezése után a következő lépés a Bios konfigurálása. A trükk csak az alábbi irányelvek betartása.

  • Fájlok kicsomagolása PCSX2 bios a .RAR formátumot, és helyezze el a kívánt mappába.

  • A PCSX2 ablakban kattintson a gombra Tallózás a Bios menüben, és lépjen abba a mappába, ahol a Bios fájlt tárolja. Lista frissítése listát, és válassza ki a használni kívánt listát.

A PCSX2 PS2 játékemulátor használata

Telepítés PCSX2 és Bios már? Természetesen akkor csak játszani kell, itt! A PCSX2 emulátorral történő PS2 játékok lejátszása szintén meglehetősen egyszerű, tudod. Itt vannak a lépések:

  • Győződjön meg róla, hogy letöltötte a PS2 ISO játékot, mint pl Digimon Rumble Arena 2 vagy mások, akiket ide kaphat: Töltse le ingyen az ISO PS2 játékokat!

  • Nyissa meg a PCSX2 ablakot, majd lépjen a menübe CDVD> Iso Selector és keresse meg a korábban letöltött PS2 játékot.

  • Ha betöltődött, térjen vissza a PCSX2 ablakhoz, és lépjen a menübe Rendszer> CDVD újraindítása (teljes) vagy Indítsa újra a CDVD-t (gyorsan). Ezután a játék automatikusan fut.
  • Így néz ki a PCSX2 emulátor játék futtatásakor. A menüben grafikákat, vezérlőket és egyebeket is beállíthat Konfig, banda.

Bónusz: Webhely Letöltés A legjobb PS2 ISO játék

Amellett, hogy elmondom letöltési link és hogyan kell játszani, kereshet is Minden idők legjobb PS2 ISO-játék és a kedvenceid a következő oldalakon, banda.

1. CoolROM

Először is CoolROM (//coolrom.com.au/) amelynek sok van adatbázis PS2 játékok, amelyek lehetnekLetöltés ingyen.

Webhely Letöltés Ez az ISO PS2 más konzolokhoz is kínál játékokat, például a PlayStation 1, a PlayStation Portable (PSP), a Sega, az Atari és mások számára.

Használhatja az erről a webhelyről letöltött ISO fájlt a PS2 emulátoron. Így azonnal játszhat a laptopján.

2. PortalRoms

Aztán van egy oldal is PortalRoms (//www.portalroms.com/), amely jobban megfelel neked jobban szeret töltse le az ISO-t a Torrent segítségével.

Itt van még sokféle játék, amely letölthető, még a legújabb konzolokhoz is, például a PlayStation Vita és a Nintendo 3DS.

Nos, ha még mindig nem ismeri a formátumok letöltését Torrent, az útmutatót itt olvashatja el: Torrentfájlok letöltésének egyszerű módjai PC-re és Androidra.

3. RomsMania

Az utolsó webhely, amelyet az ApkVenue ajánl RomsMania (//romsmania.cc/), bár a PS2 játékgyűjtemény nem akkora, mint a fenti két webhely.

Azonban itt még mindig megtalálható néhány népszerű játék, például Dragon Ball Z - Budokai Tenkaichi 3 és mások.

Igen, az RkMania használata után az ApkVenue úgy érezte, hogy ez a webhely volt a leggyorsabb a fájlok letöltésében. Nem érdekes?

Nos, a hogyan teljesebb áttekintése érdekében Letöltés A fenti webhelyek PS2 ISO játékai teljes terjedelmében az alábbi cikkben olvashatók!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Nos, ez az ajánlás a legjobb és legkönnyebb PS2 Android emulátor és PC / laptop lejátszására Android telefonokon, PC-ken és laptopokon.

Készen áll arra, hogy felidézze kedvenc PlayStation 2-ját? Akkor milyen játékot akarsz játszani?

Na gyere, Ossza meg és mondd meg Jakának az alábbi megjegyzések oszlopban, igen!

Olvassa el a cikkeket is Emulátor vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Prima Ratriansyah