hogyan kell 2021-ben regisztrálni a kártyákat az összes indonéz üzemeltető számára

A Telkomsel, XL, Indosat, 3 és Smartfren kártyák regisztrációja meglepően egyszerű és szinte mindegy. Nézze meg itt a lépéseket!

A Telkomsel, XL, Indosat, 3, Smartfren kártyák 2021-es regisztrációja nagyon fontos. Ennek oka, hogy ha még nem regisztrálta vagy újraregisztrálta a SIM-kártyáját, akkor blokkolódhat!

Az indonéziai számos mobilszolgáltató közül a SIM-kártya regisztrációs módszerei szinte megegyeznek a többivel.

Ezúttal az ApkVenue teljes körűen felülvizsgálja, kezdve az új ügyfelek regisztrálásának módjától és a Telkomsel, XL, Indosat, 3, Smartfren SIM-kártyák újraregisztrálása az összes üzemeltető Indonéziában.

Az előre fizetett kártyaregisztráció a kormány egyik törekvése a visszaélések megakadályozására, például számos, egyre inkább elterjedt csalási eset.

A folyamat végrehajtása során csatolnia kell a KTP-n található nemzeti azonosító számot (NIK) és a családi kártya számát (KK) is.

Nos, ez a folyamat kötelező minden új és régi ügyfél számára. Ha még nem tette meg, és zavarban van, hogyan kell csinálni, itt az ApkVenue foglalta össze.

A Telkomsel, XL, Indosat, 3 és Smartfren kártyák regisztrálása

Hány kártyát regisztrálhat egy felhasználó? Kezdetben a Kominfo kiadott egy szabályt, miszerint egy NIK csak három előre fizetett számot tud regisztrálni ugyanazokkal az átadott adatok felhasználásával SMS a 4444-re.

Tavaly májusban azonban a Kommunikációs és Információs Minisztérium posta- és információs igazgatási főigazgatója, Ahmad M. Ramli bejelentette, hogy az előre fizetett szám regisztrációjának felső határára vonatkozó rendelkezések már nem érvényesek.

Ez a kormány elkötelezettségének egyik formája volt a mikro- és kisvállalkozások fenntarthatóságának fenntartása iránt, amelyek a távközlési üzletág egyik támogatója.

Kíváncsi arra, hogyan regisztrálja ezt a SIM-kártyát? Az alábbiakban bemutatjuk az ApkVenue által összefoglalt teljes áttekintést. Nézze meg a teljes listát, igen!

A Telkomsel kártya regisztrálása

Hogyan lehet regisztrálni a Telkomsel kártyákat meglévő vagy új ügyfelek számára? küldjön SMS-t a 4444-es telefonszámon a következő formátummal:

Tájékoztatásul: ez a módszer minden SIM-kártyára elvégezhető a Telkomsel szolgáltatónál.

ügyféltípusFormátum
Új ügyfelek (Prime SIM kártya)REG (szóköz) NIK # No.KK #
Régi ügyfelek (aktív SIM-kártya)REPEAT (szóköz) NIK # No.KK #

XL Axiata kártya regisztrálása

Új ügyfelek regisztrálásához vagy régi ügyfelek újraregisztrálásához szolgáltató XL Axiata kapott küldjön SMS-t a 4444-es telefonszámon a következő formátummal:

ügyféltípusFormátum
Új ügyfelek (Prime SIM kártya)REGISZTRÁLÁS # NIK # No.KK
Régi ügyfelek (aktív SIM-kártya)Ismételje meg: # NIK # No.KK

Az Indosat, Tri és Smartfren kártyák regisztrálása

Az Indosat Ooredoo, Tri és Smartfren kártyák regisztrációs módja hasonló és azonos, ezért ennek a három szolgáltatónak ugyanaz a formátuma.

Új ügyfelek regisztrálásához vagy régi ügyfelek újraregisztrálásához szolgáltató Az Indosat, a Tri és a Smartfren képes küldjön SMS-t a 4444-es telefonszámon a következő formátummal:

ügyféltípusFormátum
Új ügyfelek (Prime SIM kártya)NIK # No.KK #
Régi ügyfelek (aktív SIM-kártya)Ismételje meg: # NIK # No.KK #

Hogyan regisztrálhatunk SIM-kártyát online módon

A rövid üzenetek használatán kívül megteheti online kártyás regisztráció keresztül weboldal hivatalos mobilszolgáltató Indonéziában.

Az alábbiakban felsoroljuk a meglátogatható linkek teljes listáját, abból, amit az ApkVenue már keresett, csak az Indosat Ooredoo, a 3 és a Smartfren létezik, míg a Telkomsel és az XL továbbra is manuális:

SzolgáltatóKártya regisztráció link
Indosat Ooredoo//myim3.indosatooredoo.com/registration
Tri//registrasi.tri.co.id/
Smartfren//my.smartfren.com/prepaid_reg.php

Jegyzet:


Az előre fizetett SIM-kártyát a lehető leghamarabb regisztrálni kell, hogy elkerüljék az elzárást szolgáltató érintett.

Nos, így kell regisztrálni az összes üzemeltetői kártyát a Telkomsel, az XL, az Indosat, a 3 és a Smartfren számára. A teljes információért olvassa el a következő címen: Kommunikációs és Információs Minisztérium oldal élő.

Gyerünk, siess, és tartsd be a szabályokat, mielőtt letiltanád a számodat! Nézzen meg más érdekes híreket és információkat csak a JalanTikus.com oldalon. Ne felejtsen el hozzászólni, és ossza meg ezt a cikket barátaival is.

Olvassa el a cikkeket is Távközlés vagy más érdekes cikkeket a Ilham Fariq Maulana


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found