hogyan kell manuálisan telepíteni az Android nugát frissítést az asus zenfone 3-ra és az otát

ApkVenue manuálisan frissíti az Android 7.0 Nugát Zenfone 3-ra. Ha Ön is ugyanezt tapasztalja, íme egy megoldás.

Jó hír érkezik az ASUS okostelefon-használói, különösen a tulajdonosok felé Zenfone 3. Mivel a tajvani cég elindult frissítés a legjobban várta minden Android-okostelefon-felhasználó, mégpedig a Nougat.

A Zenfone 3 két változata, mégpedig ZE520KL (5,2 hüvelykes képernyő) és ZE552KL (5,5 hüvelykes képernyő), már ehet finom Android 7.0 Nugátot, amely görgetni kezd A levegőben (OTA) ma.

  • Az ASUS Zenfone 3 ZE520KL és ZE552KL gyökérkezelésének egyszerű módjai
  • 3 millió Rp ára, ASUS ZenFone 3 Laser RAM 4GB hivatalosan Indonéziában kapható!
  • Mielőtt megbánná, íme 7 ok, amiért érdemes megvásárolnia az ASUS Zenfone 3-at

Az Android 7.0 Nougat frissítés telepítése az ASUS Zenfone 3 alkalmazáshoz

A Jaka egyébként az ASUS Zenfone 3 ZE520KL felhasználója, amint megjelenik a frissítési értesítés, az ApkVenue letölti a méretet 1,2 GB. Sajnos két kísérlet kudarcot vallott frissítés.

Végül Jaka megtette frissítés Android 7.0 Nougat - Zenfone 3 manuálisan. Ha Ön is ugyanezt tapasztalja, íme egy megoldás.

Letöltés Android Nougat by OTA

Először használja a legegyszerűbb módszert, nevezetesen az OTA-t. Győződjön meg róla, hogy megtette-e biztonsági mentés fontos adatok.

Mint a WhatsApp üzenetei a Google Drive-nak is biztonsági mentés az okostelefon belső memóriájában található összes fájl (minden esetre). Győződjön meg róla, hogy csatlakozik egy stabil 4G LTE vagy WiFi internethez. Itt vannak a lépések.

  • Nyisd ki 'Beállítások' > 'Ról ről' > 'Rendszerfrissítés' > 'Frissítés ellenőrzése'.
  • Tehát, meg fog jelenni Felugrik információ frissítés Android nugát. Kattintson a letöltésre (méret: 1,2 GB)
  • Várja meg a letöltés befejezését.

Végezzen el egy Wipe Cache partíciót

Miután a firmware letöltését befejezte, ne telepítse azonnal. Kiderült, hogy vannak olyan felhasználók, akik problémákat tapasztalnak. Sajnálom, hogy belefáradtam a hosszú várakozásba, és elfogyott a kvóta, de nem sikerült?

Jaka azt javasolja neked Cache partíció törlés keresztül helyreállítási mód. Adatai nem vesznek el, ne kapjon rosszat az Adatok törlése gombra. Hogyan kell?

  • Kapcsolja ki a 'Shutdown' okostelefont.
  • nyomja meg Lehalkít + Erő (Rezgéskor húzza ki a tápfeszültséget, és tartsa lenyomva a Hangerő csökkentése gombot).
  • A hangerőgombokkal navigálhat, és válassza a Wache Cache Partition elemet, majd kattintson a bekapcsológombbal. Kattints tovább indítsa újra.

Telepítse az Android Nougat Update alkalmazást

Az okostelefon bekapcsolása után továbbra is figyelmeztetést talál frissítés az értesítési sávban. Kattintson a Telepítés és a gombra következő-következő csak kövesse az útmutatót. Fájlok frissítés kivonják, nem tehet semmit.

Várjon csak, a készülék újraindul, és a telepítési folyamat lefut. Várja meg, amíg befejeződik, elég hosszú idő (15-20 perc).

Frissítse az Android Nougat Manual Way alkalmazást

Az Android 7.0 Nougat OS firmware letölthető innen:

  • ASUS Zenfone 3 ZE520KL (5,2 hüvelykes képernyő)
  • ASUS Zenfone 3 ZE552KL (5,5 hüvelykes képernyő)

Ehhez kattintson a fenti linkre, válassza az Illesztőprogram és eszközök> Firmware> Select Android Nougat Firmware lehetőséget (14.2015.1701.8). A mérete valamivel nagyobb, 1,7 GB, türelmesnek kell lennie. Javasoljuk a letöltést számítógépes böngésző és IDM használatával.

A letöltés befejezése után másolja a .zip formátumú firmware fájlt a belső memóriába (nem mappába). Ezt követően egy értesítés jelenik meg frissítés és válassza a Telepítés lehetőséget.

Következtetés

Így van frissítés Android 7.0 Nugát az ASUS Zenfone 3-hoz gond nélkül, OTA mód és kézikönyv. Utána frissítés, ha az okostelefon hibásan működik, vagy az akkumulátor lemerül.

A gyorsítótár-partíciót a fent leírt módon kell törölnie, igen, ha még mindig nem gyógyult meg, akkor kénytelen visszaállítani a gyárat. Ez elég, élvezd és köszönöm cérna a Zentalk Indonéziában.

Olvassa el a cikkeket is ASUS vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found